Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten albümde 3.5 ay olmuştu şimdi 2 hafta sonra 5 ay olcak iştee şişler indikçee anlıyo insan hata varmı noluyo ne bitiyooo birde bu kayıklık yüzünden nefes alamıyorum ((((((( yakup avşar umarım çözümüm olurrr şuan tek ona güveniyorum

evet pinkcim ben resimde (bana dogru) sola yatıklık goruyorum, ancak unutmamalıyız ki bası burunlarin sisligi gec iniyor daha 5. ayda endişelenmek ne derece dogru bilmem..Yakup Bey burnu gordugunde bu sorun olusmus muydu ve doktorun yorumu ne oldu?

yakup şuan tamamen içine yöneldi içtekii iyileşme sürecime göre ameliyatı konuşucas bunu tam olarak detaylı konuşmadım sağlıklı yorumu oda 7 aylık falan bi oliim ozaman sölicek sanırımm (((( kısss kemik yamuk kemikk burun ucu belki iner düzelirde kemikk

tuonelanın dedği gibi şişlikler baya belli hani bilmiorum yani sen daha iyi bilrsn tabide nefeste alamıorum diosun ama ameliyat olmak için acele etme istersen

inanki kötü gözükmüo sadece hafif yamukluk var bu gözardı edilmes ama resmlerede ben pek güvenmiorum resmler her zmn daha kötü çıakrıo bide cok yakından cekilmiş

Pink canım çok üzüldüm . Zaten şikayetçiydin burnundan , demek ki sorunun buymuş .
Ama bir hayır vardır bundada , ben inanıyorum işin ehli doktorla kökten çözüme ulaşacaksın .

ay bilmiorum kafam karıstı benm ya ama acele etmemek en dorusu ztn bi kaç ayda beklicen iyileşmek için umarım olmana gerek kalmas ya

aynadan bakıp .çektim annemin gözüne çarptı noluo kızım düzgündu burun diye bi dikkat ettim bişiler oluyo yeterki çözüm bulunsunda biçok estetikli burun gayet muntazam dilerm revizyonda şaşma olmaz ((((

Pink canım çok üzüldüm . Zaten şikayetçiydin burnundan , demek ki sorunun buymuş .
Ama bir hayır vardır bundada , ben inanıyorum işin ehli doktorla kökten çözüme ulaşacaksın .

Valla hem güvenmek istiyorum hem korkuyorummm kime güveneceğimi size yakından bilerek çektim resmiii aynen benim gördüpüm gibi ışığıda eşit ayarladımki yanıltma olmasn ama sizin gördünüz ün aynısıı (((( evet şikayetçiydim yamukluk tam oldu

evet cnm belli burun oturdukça iyice yamulacaktır çünkü benimde ilk ameliyatımda ditek kbb drum deviasyonu düzelticem dedi (estetik aklıma bile gelmemişti tek sorunum nefesti)ama ameliyattan sonra 2.yılda tamamen oturdu burun ve güngeçtikçe önden yamuldu herkes deviasyon çok fazla dedi gittiğim dr.lar yani bende mecburiyetten senin gibi (ama ben 5 yılsora burun da başka kötü bir görüntü olmadığı için nefes almaya dayanamayınca artık)2.ameliyatımı oldum ama bu kez estetik olayı da gündeme geldi mecbur ama umarım tam anlamıyla yapabilir.Bendede tik haline gelmiş bi şekilde gülerken kayma varmı hala diye bakınıyorum valla çok şükür şimdilik yok gibi ama inşaallah ta olmaz.Çünkü inan kemik törpüsü gibi şeyler daha kolay hallediliyo yamukluk daha zor hadi benim ilk ameliyatta estetik diye bişi söz konusu değildi peki sen estetikte olmıyacakmıydın devisyona artı olarak deviasyonu hallediyim derken yamultmuş burnunu kimdi dr un?

bastan bu deviasyon denen şey tamamen burun içindeki kemik kıkırdaklarn tam ortaya oturtulması dilmii yaa ben öle biliyorum bide bana septum deviasyonu yapıldı kemik yamuk anlamadım bu işi bennn

Kızlarr ben söliyim 4 aydan sonra ak karayı anlıcaksınız bence 4 aydan sonra burunları inceleyin bende öyle oldu inşallah olmazda 4 aydan sonra inişe geçio hata kusur varsada ortaya çıkıyor

üzülme Pinkcim gerdcekten halledilmeyecek bir konu degil sadece gercekten yamukluk olup olmadıgından emin olalım sonrasını Yakuşp Bey halleder..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…