Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oskemmmmmmmmmmmm sahalara döndü yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldinn :)))))))))))

lachesiss seni anlıyorum benim asıl karın ağrım okutunca olmuştu başladılar 4 1 yandan saldırıya biri dioki puntoyu düzelt düzeltiorm diğer hoca dioki punto yanlış bide ortala kafayı yemiştim aslında saçmaydı yaa tezle 4 hoca ilgilenirse böle oluo senin tek hocamı ilgilenio

hadi geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

Sağol canım.

Evet tek hoca, ama yayınlamayı düşündüğü için pimpirikli biraz, bakar bakmaz daha okumadan biraz edebi olmuş değiştirebiliriz falan dedi:S

Canım ablam ıstanbulda yasıyo bıde mınık bı prenses dogurdu onu gormeden edemıyorum kısa surelıgınede olsa :)
Bılmemkı ama sanmıyorum genel tavırlarından olsa gerek :)

Ya kızlar ki burun deliğim arasındaki kıkırdak ağrıyor en altı yani

lachesis bazen benmde içten canım acıyo duruyo anlamadımki ne iştir bazende kemikte sızlama oluyor ya iniyo şekilleniyo ondan bilemedm

isim kullanmicamda kavga aramıyorum deyipte ona buna saldırmakta normal olmasa gerek gerçi bu şahıs duyduğum kadarıyla ya 2 yada3 operasyon geçiripte millete laf sokuyor hasta olan kim acabaaaaaaaaaa :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…