Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ama öle deme kuzu kapalı olupta memnun olanlarda çokkkk eger amlyttan ötürü böe olduysa doktor hatasından bence..nebilim belkide gecer o kanamalar:Saruboceq:

ayyy nem gönül ablamız oldun valla .iyiki varmışsın sağol.

ama öle deme kuzu kapalı olupta memnun olanlarda çokkkk eger amlyttan ötürü böe olduysa doktor hatasından bence..nebilim belkide gecer o kanamalar:Saruboceq:

canım vallaa ne hatası hatamı onu bile şaşırdımm sadece artık kapalı ameliyata hiiiç hoş bakmadığım kesinnnnnn sende burun içinde dikiş bile yokmuş ne güzel ben dikiş kaynıodum tabiii ve burnumun içindeki o şişliğim hala kabarık et gibi inmedide doktorlarıma kalsa incek hala incek inşallah kalmaz o öylee sağı zaten şişlikten temizleyemiyorum (( valla bundan sonra açık ameliyatıı benimsedim iz kalırsada burun ucunda kalır elbet o izde kaybolcak yani

suay canım geçmiş olsun astım varmış hofffffffffff

teşekkürler. sorma. geceleri özellikle kabusla nefessiz uyanıyorum kalkıp sprey çekiyorum burun spreyi falan. bu kadar yıpratacağını düşünmemiştim .
neyse sabah oluyor böylece .

ayyy nem gönül ablamız oldun valla .iyiki varmışsın sağol.
ay cnmm gerçekler vala ebnde geçtim sizin o dönemlerdne biliyorum yani herşey zamanla düzeliyor:)sabır gerek biras:)

cnmm ben açık amlytın daha iyi oldugunu duymuştum amlyttan önce..zaten bi arkadaşımda kapalı oldu özel bi hastahanede burnunda zerre deişiklik olmdı...açık amlytta hem daha iyi şekil veirliyor hemde saglık açısından sorunları kolaylıkla giderilebiliyor diye biliyorum..burun ucumdkai dikiş izi şuanda hiçç yok zamanlla gececek bşyy zatennn sadece burun ucunda kesilen yer muntazam dikilmesse güzel kaynaşmayıp böle bombeliii bi görünüm abiliyor ona dikat etmeis gerkeiyor doktorun:)inş ikinci amlytına gerek kalmas kusu düzelir burnuşun :)

ayyy ben bu siteyi neden ameliyattan önce bulmadımkiiiiiiiiiiiiiii bide gittim kapalı daha iyi diyeeeeee burun içi mahvoluya mahvoluya burdan sölüyorum herkeseeee sölicemdee gerçekten

ayyy ben bu siteyi neden ameliyattan önce bulmadımkiiiiiiiiiiiiiii bide gittim kapalı daha iyi diyeeeeee burun içi mahvoluya mahvoluya burdan sölüyorum herkeseeee sölicemdee gerçekten

kıs nerden bilcen ozman insan tecrubesiz oluyor..benim odktor kapalı yapsaydı yine olurdum çünkü ayırt edemiyorsum ozmannnkaydirigubbakcemile3

suay aa sende açık olmuşun senin burun içinde düzgündür dikişsiz yarasız beresizz ay ben dayanamıcam yarın ahmet karacaları bi arayıp randevu alıp görüşiim bakim ne dicekk burnumun içine

suay aa sende açık olmuşun senin burun içinde düzgündür dikişsiz yarasız beresizz ay ben dayanamıcam yarın ahmet karacaları bi arayıp randevu alıp görüşiim bakim ne dicekk burnumun içine

cnm git muayene ol belki hiç bşy yoktur kapalı amlyta göre normaldir burun için en azından için rahatlar görüş sen:)

sen nası oldun nem ağrın kalmamıştır dimiii benm ilk gün çok oluyodu yaa sonra geçiyodu

kızlar birşey sorucam,,şimdi burun estetiği olan herkes peşin mi ödüüyor parayı..yani bir kısmını peşin verip gerisini taksite bağlayabiliyorlar mı ki ? ..bilgisi olan yanıtlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür =))

canımm bu soru çokkkkkkkkkkk tartışıldı ama sonuç hiiiiiç değişmedi kesinlikle hepsi peşin alınmakta

Gerçi yakup avşar a özelliklede revizyon olacakların filmlerde siyah kutu şeklinde çanta taşırsınya içi para dolu hehhhhhhh öyle gitmek gerek revizyona 12 bin ile 14 bin arası söyleniyo

aynnen öyle valla ..ekimde ameliyat olucam taktım ekime ozamana kadar yapıcaz ozaman bişeyler =D teşekkürler canımm cevabın için =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…