Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kabul sen bu perşembe kimle sözleştin doktorlardan eheueheu sanki öle bişi hatırlıyorum artı perşembe ne olcaktıkiii

3.5 - 5 arası değişiyormuş..ama 3.5 a gelmesi lazım o paranın 5i nerden bulim ben ya 3.5 bi şekilde toplanıyo az önce hesap kitap yaptım oturdum valla =D

3.5 - 5 arası değişiyormuş..ama 3.5 a gelmesi lazım o paranın 5i nerden bulim ben ya 3.5 bi şekilde toplanıyo az önce hesap kitap yaptım oturdum valla =D

inşallah güzel olurrr içine siner istediğin fiyat olurrr :) açıkmı kapalımı ameliyat yapıyo bilgin varmı ben taktım şimdi açık ameliyatla kapalıyaaa açık ol arkadaşım temiz missssssss ohh yarasız beresiz :))))))))

açık yapıyo canım ..açık taraftarıyım bende =)) ..herşeyi görerek yapıyo en sağlamı ;D

3 de yapıyor azcık zorla
ben bu perşembe osman karaaslana olucam bugün konuştum yeter dedim

açık yapıyo canım ..açık taraftarıyım bende =)) ..herşeyi görerek yapıyo en sağlamı ;D

süperrrrrrrr kapalı ameliyat olan biri olarak çokkkkkkkkkkk dertliyim hala yara içii 5.5 ay olduu en azından açık ameliyatta burun içi tertemiz oluyomuş bugn örendmm

süperr ya inşş iyi sonuç alırsın...estetik olanları görüyorum ben heycan yapıyorum vala ha =D

bende heycandan çok korku vardııııı o da ya kötü bişi olursa psikolojisii içindeydmm yoksa narkozu seviyorum alışığım ayy umarım güzel haberler sendende alırız

evet karar deiştirdim bi hastasının feci burnunu görünce vazgeçtim
inş hayırlısı olur ne bilim bende digerini seçtim
geçen haftada karar verişmiştim korkudan bigün önce vazgeçmiştim bu defa nasıl kaçıcam bilmiyorum

bende heycandan çok korku vardııııı o da ya kötü bişi olursa psikolojisii içindeydmm yoksa narkozu seviyorum alışığım ayy umarım güzel haberler sendende alırız

aynen ya bende de narkozmuş morarırmış korkusu yokta nasıl olucak acaba falan korkusu oluyo hooof düşündükçe daralıyorum gerçi bu burnumdan daha kötü bir sonuç olmaz ama ister istemez düşünüyorum ya olalımda bitsin şu ameliyatı param ollsa hemen yarın olucam valla 3-4 ay bile zor geliyo şimdi =)) neyse geç olsun güç olmasın diyelim madem (=

kim canım o hastası burdanmı gördün ordamı gördünnn kaçma kızzz walla doktorları sinirlendirmeye nazlanmaya gelmiyoo

bence çok sanslısın ameliyat olmadan önce bu sitedesin bilgi alıyosun hastalarını görme ihtimalin var bencede herşeyde var bi hayır seninde parayı toparladığında olursun ben yazın ameliyat olsaymışım heralde evdeee facia yaratırdımm ağzın burnun bantlııı oluyooo nefes zaten alamıyosun koku 15 gün hiç alamıyosun yediin şeyler saman gibi oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…