aynnen öyle valla..ekimde ameliyat olucam taktım ekime ozamana kadar yapıcaz ozaman bişeyler =D teşekkürler canımm cevabın için =))
maşallaaaaaaah
serhat tunceeer =)) kesinlikle kafama yattı tarzını falan sevdim adamın ya =)
3.5 - 5 arası değişiyormuş..ama 3.5 a gelmesi lazım o paranın 5i nerden bulim ben ya3.5 bi şekilde toplanıyo az önce hesap kitap yaptım oturdum valla =D
3.5 - 5 arası değişiyormuş..ama 3.5 a gelmesi lazım o paranın 5i nerden bulim ben ya3.5 bi şekilde toplanıyo az önce hesap kitap yaptım oturdum valla =D
3 de yapıyor azcık zorla
ben bu perşembe osman karaaslana olucam bugün konuştum yeter dedim
açık yapıyo canım ..açık taraftarıyım bende =)) ..herşeyi görerek yapıyo en sağlamı ;D
süperr yainşş iyi sonuç alırsın...estetik olanları görüyorum ben heycan yapıyorum vala ha =D
bende heycandan çok korku vardııııı o da ya kötü bişi olursa psikolojisii içindeydmm yoksa narkozu seviyorum alışığımayy umarım güzel haberler sendende alırız
evet karar deiştirdim bi hastasının feci burnunu görünce vazgeçtim
inş hayırlısı olur ne bilim bende digerini seçtim
geçen haftada karar verişmiştim korkudan bigün önce vazgeçmiştim bu defa nasıl kaçıcam bilmiyorum
aynen ya bende de narkozmuş morarırmış korkusu yokta nasıl olucak acaba falan korkusu oluyo hooof düşündükçe daralıyorum gerçi bu burnumdan daha kötü bir sonuç olmaz ama ister istemez düşünüyorum ya olalımda bitsin şu ameliyatı param ollsa hemen yarın olucam valla 3-4 ay bile zor geliyo şimdi =)) neyse geç olsun güç olmasın diyelim madem (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?