Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdan birinin burnunu gördüm nick hatırlayamıyorum şimdi ama tövbe bismillah dedim yani

hakkat ya yazın o bantlar alçılar mümkün değil çekilmez..sonbahar kış estetikte iyidir =D

evet tek sorun ameliyattan sonra bbana ateş basıyodu evdeki herkesi dondurdumm kalarfer yakmayın sıcakkkkk diye diye :)))

sadasds eyvah ozaman benim normal halim zaten o..heralde ameliyattan sonra buz dolabına falan girerim ancaa keser sempatiksalakcinni

bende açık istiyorum kesinlikle
ben yazın ortasında bile kalın kışlık çorap giyerim
ve battaniyeyle yatarım

koptumm bende tam tersi kışın evde tişört hatta bazen şortla dolaşıyorum öbür türlü geliyolllar bana kat kat ...dışarı çıkarken sadece bi mont alıyorum evde yazı dışarda kışı yaşıyorum yani

sadasds eyvah ozaman benim normal halim zaten o..heralde ameliyattan sonra buz dolabına falan girerim ancaa keser sempatiksalakcinni

eheueheuehu ya walla bide agresifleştim sigarasızlıkta vurdu başaa ağzm burnm bantlı köpeğim korktu bendenn yaklaşmadı yanımaaa bende zor üşürümm basmışlardı yaniiii :)))

Kızlarrrrrrrrrr ben kaçtımmmmmmm iyi gecelerrrr gene devam ederisssssssss opuyorumnanaktan

eheueheuehu ya walla bide agresifleştim sigarasızlıkta vurdu başaa ağzm burnm bantlı köpeğim korktu bendenn yaklaşmadı yanımaaa bende zor üşürümm basmışlardı yaniiii :)))

ahah zordur valla ya ama katlanıcaz artık mecbur =)))

günaydınnnn deli gibi yattımmmm yeni uyandım kahvaltı yapıp gelcem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…