Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahahah senle fıstıkın yuzunden barıstım walla
Okadar nasıhat ıse yaradı
Ama bu ıkımızınde son sansı tabıı:)

Ahahah senle fıstıkın yuzunden barıstım walla
Okadar nasıhat ıse yaradı
Ama bu ıkımızınde son sansı tabıı:)

ayy cnmm bizim yaptıgımız bşy yok sen zatenn barışcagının sinyalini vermiştinn en iyisi böle oldu son kes bidaha dene olmadı bu sefer bitirirsin ama bu sizi daha iyicene birbirinize baglıycak eminim:)

afferin kız barıştınız demek, çok sevindim, biz de kavga etmiştik barıştık, aynı evin içinde ayrılık çok zor yahu

ayy cnmm bizim yaptıgımız bşy yok sen zatenn barışcagının sinyalini vermiştinn en iyisi böle oldu son kes bidaha dene olmadı bu sefer bitirirsin ama bu sizi daha iyicene birbirinize baglıycak eminim:)

Ewet ikimizde bunun son olduğunun farkındayız umarım bu seferde aynı şeyleri yaşamayız

evlenirsiniz siz evlenirsiniz yazdım şuraya sırnaşık şey

ayy aslında ben birazcık ewlenmekten tırsıyorum yaa :1no2:

Ewet ikimizde bunun son olduğunun farkındayız umarım bu seferde aynı şeyleri yaşamayız

:Saruboceq:inş kuzu bu arada evlenmekten kim korkmaski:)büyük stres ama yokta demiyorsun evlenmekte istiyorsun karışık bşy:)

:Saruboceq:inş kuzu bu arada evlenmekten kim korkmaski:)büyük stres ama yokta demiyorsun evlenmekte istiyorsun karışık bşy:)

evleneceğiniz kiş, baskıcı, maço bir tip değilse evlilik güzeldir, ama baskıcı herşeye karışan, aşırı kıskanç biri ise, çaktırmadan kaçmak lazım:)

evleneceğiniz kiş, baskıcı, maço bir tip değilse evlilik güzeldir, ama baskıcı herşeye karışan, aşırı kıskanç biri ise, çaktırmadan kaçmak lazım:)
ayyyy ayy çok şükür öle deillll vallaaaa arada ksıkanır ama dozunda oda olmassada sinir olururm:)ama aşırısı cidden çekilmes:)

en kötü ihtimal o, ama yine de boşanmakta ne var ki, siz de herşeyden korkuyorsunuz yahu:)

lachesıs bu oske daha evlenmeden boşanmayı düşünüooookaydirigubbakcemile3kimse boşanmak için evlenmes ama canını çöok agrıtan bi evlilik halinede gelirse neden boşanılmasınnnn tabi alalh korusunda en kötüsüüü olmas inş kimse için:)

karamsar yavrum bu öske, hemen en kötüsünü düşünüyor. kıskançlığın azı iyi evet, benim eşim de biraz kıskançtır ama öyle kısıtlama falan yapmaz.

ben yemek yemeye gidiyorum gelirim yine öpüldünüz opuyorumnanaktan

oske bu sıra güzel bşy düşünmüyorkiiiiiaynı benim gibi:)bende hep olumsuzum bu aravalla biri bana şu kıyafeti giyme derse inada o kıyafeti giyesim gelir:)zaten neyin düzgün olup olmadıgını bilip giyerimmm o acıdan kıskansada boş:):):)bide hani evlendikten sonra erkeklerin çogu kıyafetine karışır ya eşlerinini işte ona cinnet oluyorumm alırkende kıs öleydiii sonradan niye deiştiriryorsunki:tomato:

evet çok saçma bir şey, eşimde öyle bir şey olmadı, benim eşim tam ayarında ya, çok seviyorum onu :asigim: , evlilik süper bişey

ahaha bizimkisi tam tersi yaa baskı,maçoluk ,kısıtlama hiiç yapmaz aksine biraz fazla rahattır :bbo:

evet çok saçma bir şey, eşimde öyle bir şey olmadı, benim eşim tam ayarında ya, çok seviyorum onu :asigim: , evlilik süper bişey

wayy yafruum Lachesis aşka geldi :) maşallah canım allah bozmasın

buarada nem aynen katılıyorum nefret ederim öle tiplerden
serkan başlarda daha bi rahattıda son zamanlar birazcık göğüs dekoltesine takar oldu
ama sallamıom pek :)

ayyyyyyyyyyyy işte böle cümleler benii mutlu ediyor:):)

kıs çok rahatta olmuycak çokta sıkmıycakk...bide begenmedigi bşy olursa kibar dille söylerse ok derim ama emir verir gibi derse işte sinirlenirim ozman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…