Ahahah senle fıstıkın yuzunden barıstım walla
Okadar nasıhat ıse yaradı
Ama bu ıkımızınde son sansı tabıı:)
Bende cok begendım sertabın sarkısını yahuu bıdee bıdee
Askımızz yetersızzz bence bı sure gorusmeyelımı sevıodum ama
Sevgılımleen barıstıgımız ıcıın artıık dınlemııcem :)
Ahahah senle fıstıkın yuzunden barıstım walla
Okadar nasıhat ıse yaradı
Ama bu ıkımızınde son sansı tabıı:)
evlenirsiniz siz evlenirsiniz yazdım şuraya sırnaşık şey
ayy cnmm bizim yaptıgımız bşy yok sen zatenn barışcagının sinyalini vermiştinn en iyisi böle oldu son kes bidaha dene olmadı bu sefer bitirirsin ama bu sizi daha iyicene birbirinize baglıycak eminim:)
evlenirsiniz siz evlenirsiniz yazdım şuraya sırnaşık şey
korkma öskecim yaa sevdigin biriyle evlenince korkulacak bi tarafı kalmıyo sanırım hihi bu arada bende cok sevindim barısmanıza :)ayy aslında ben birazcık ewlenmekten tırsıyorum yaa :1no2:
korkma öskecim yaa sevdigin biriyle evlenince korkulacak bi tarafı kalmıyo sanırım hihi bu arada bende cok sevindim barısmanıza :)
Ewet ikimizde bunun son olduğunun farkındayız umarım bu seferde aynı şeyleri yaşamayız
ayy aslında ben birazcık ewlenmekten tırsıyorum yaa :1no2:
:Saruboceq:inş kuzu bu arada evlenmekten kim korkmaski:)büyük stres ama yokta demiyorsun evlenmekte istiyorsun karışık bşy:)
ayy aslında ben birazcık ewlenmekten tırsıyorum yaa :1no2:
:Saruboceq:inş kuzu bu arada evlenmekten kim korkmaski:)büyük stres ama yokta demiyorsun evlenmekte istiyorsun karışık bşy:)
en çokta anlaşamayıp boşanmaktan korkuyorummm
ayyyy ayy çok şükür öle deillll vallaaaa arada ksıkanır ama dozunda oda olmassada sinir olururm:)ama aşırısı cidden çekilmes:)evleneceğiniz kiş, baskıcı, maço bir tip değilse evlilik güzeldir, ama baskıcı herşeye karışan, aşırı kıskanç biri ise, çaktırmadan kaçmak lazım:)
en kötü ihtimal o, ama yine de boşanmakta ne var ki, siz de herşeyden korkuyorsunuz yahu:)
ayyyy ayy çok şükür öle deillll vallaaaa arada ksıkanır ama dozunda oda olmassada sinir olururm:)ama aşırısı cidden çekilmes:)
lachesıs bu oske daha evlenmeden boşanmayı düşünüooookaydirigubbakcemile3kimse boşanmak için evlenmes ama canını çöok agrıtan bi evlilik halinede gelirse neden boşanılmasınnnn tabi alalh korusunda en kötüsüüü olmas inş kimse için:)
karamsar yavrum bu öske, hemen en kötüsünü düşünüyor. kıskançlığın azı iyi evet, benim eşim de biraz kıskançtır ama öyle kısıtlama falan yapmaz.
ben yemek yemeye gidiyorum gelirim yine öpüldünüz opuyorumnanaktan
evet çok saçma bir şey, eşimde öyle bir şey olmadı, benim eşim tam ayarında ya, çok seviyorum onu :asigim: , evlilik süper bişeyoske bu sıra güzel bşy düşünmüyorkiiiiiaynı benim gibi:)bende hep olumsuzum bu ara valla biri bana şu kıyafeti giyme derse inada o kıyafeti giyesim gelir:)zaten neyin düzgün olup olmadıgını bilip giyerimmm o acıdan kıskansada boş:):):)bide hani evlendikten sonra erkeklerin çogu kıyafetine karışır ya eşlerinini işte ona cinnet oluyorumm alırkende kıs öleydiii sonradan niye deiştiriryorsunki:tomato:
evleneceğiniz kiş, baskıcı, maço bir tip değilse evlilik güzeldir, ama baskıcı herşeye karışan, aşırı kıskanç biri ise, çaktırmadan kaçmak lazım:)
evet çok saçma bir şey, eşimde öyle bir şey olmadı, benim eşim tam ayarında ya, çok seviyorum onu :asigim: , evlilik süper bişey
ayyyyyyyyyyyy işte böle cümleler benii mutlu ediyor:):)evet çok saçma bir şey, eşimde öyle bir şey olmadı, benim eşim tam ayarında ya, çok seviyorum onu :asigim: , evlilik süper bişey
wayy yafruum Lachesis aşka geldi :) maşallah canım allah bozmasın
buarada nem aynen katılıyorum nefret ederim öle tiplerden
serkan başlarda daha bi rahattıda son zamanlar birazcık göğüs dekoltesine takar oldu
ama sallamıom pek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?