Kizlar almanya saati 14 sizin saat 15 de bosanma mahkemem var....
ellim ayagim titriyor kalbim yerinden firlicak bilmiyorum neden...biraz cezaret verin lütfen....eyvahedigeldismile
tabi ki....sevgi felan hic yok....ama yinede nedense kalbim firlicak sanki....
nemcim ya sana bi soru kardesim yok su an yanimda ise gitti sorcak kimse yok su an yanimda...
burda havalar cok sicak....simdi ben biraz diz üstü etek giyinsem, o adam onun icin giyindim sanarmi...öyle bi duruma düsmek istemiyorum...
kot kumasdan sportiv bi elbisem var tam bu havalik...
melidecim burnun güzel olmuş canım.bişey öğrenmek istiyorum kızlarrrrrrrr burunlardaki şişler indikçe uçları iyice kalkıyormu yoksa düşüyormu .1 ayda % 90 şişlikler iner deniliyor ama ondan sonraki aylarda şiş azalmalarında bariz bir degişiklik oluyormu ..yani kısacası burnun şekli ne zaman az cok belli olmaya başlar işte bu benim burnum diye ne zaman diyebilirz.
burundaki şişlikler sürekli yer değiştiriyor, alçı ilk çıktığında burun aşırı kalkık oluyor geneli şiş olduğunda ve kısa sürede normale dönüyor, sonra kaş arası ve üst bölgeler çok şiş oluyor onlarda zamanla aşağı doğru inip burun ucunda toplanıyor, burun ucu şişliklerinin inmesi zaman alıyormuş, benim 2.5 ay oldu ve hala çok şiş. burun ucu şiş olduğundan aşağıya doğru da indi, ucunu saymazsak genel olarak 2.nci ayın sonunda şeklini alıyor.
ooyy daha çok var desene :sinifsinif: burnumun cok küçülmesinden korkuyorum da bende henüz 15 günlük :):) açıklaman için saol canım
kıslarrr resim ekledim bitane albüm yaptım:)son halim hatta bugun çekindim:)düğünden önce koyim dedimmm bi hafta sonra kaldırırm geri:)
Oh ohhh cok sevindim iyki koymusun ama ben goremedim niyeki?? Senin burnum cok aklimda kalmisti nemcim harika otesi olmustu:))
cnm arkadaşlık teklifi yolluyorummm kabul edersen görebilirsin cnm:) bak bakalım begencekmisin çok net deil pc kamerasından çektigim için:)
Baktim cnm ve bayildim super yakismis yuzune, sanki hic ama hic estetik olmamisin gibi ne guzel:)) dugunun ne zaman cnm ay senin icin simdi kipir kipirdir, mutluluklar cnm:))opuyorumnanaktan
canım burnun çokkk yakışmış ve cok güzel olmuş.. maşallahhh diyimm.ne güzelll yaa en güzell telaşların şimdi senin .inşallah çokk güzel olur hersey senin için nem cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?