Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar almanya saati 14 sizin saat 15 de bosanma mahkemem var....
ellim ayagim titriyor kalbim yerinden firlicak bilmiyorum neden...biraz cezaret verin lütfen....eyvahedigeldismile

Kizlar almanya saati 14 sizin saat 15 de bosanma mahkemem var....
ellim ayagim titriyor kalbim yerinden firlicak bilmiyorum neden...biraz cezaret verin lütfen....eyvahedigeldismile

ayyyyyyyyyyyy cnm yaaaaaaaaaaaaaaaa heycanlanmaaa sen tamamen bu adamdan kurtulmak istiyorsun demiiiiiiiiiiiiiCADIARZU

tabi ki....sevgi felan hic yok....ama yinede nedense kalbim firlicak sanki....
nemcim ya sana bi soru kardesim yok su an yanimda ise gitti sorcak kimse yok su an yanimda...

burda havalar cok sicak....simdi ben biraz diz üstü etek giyinsem, o adam onun icin giyindim sanarmi...öyle bi duruma düsmek istemiyorum...
kot kumasdan sportiv bi elbisem var tam bu havalik...

cnm olurmu hiç öle şey tam tersi o etegi ve üzerine şık bi bluz giyyyyyyy :)böle o adamı sallamıyor ve hayatından gayet memnun oldugunu göster güzelce giyin süslen püslennnn..sakın kotla falan gitmeeeee..olabildigince kendinden emin ollll yüzünde bi gülümseme olsun sürekli asık duratlada durma:)boşandıgın için mutlu görün..üzgün durursan hakim boşamayabilir o surat ifadenden bile çok etkili böle şeylerde..boşanmayı istemiyor gibi görünme sakın:)nişanlım avukat hep anlatırda boşanma davalarınıı çogu hakimmmm yüzlerine bakıpp karar bile verebiliyormuş kılık kıyafet çok önemliymiş:)

kızlar yaa dün randevum vardı işte anlatıyorum ; ılk önce Op. Dr. Tamer Taşa gittik , bizim bir akrabamızın dostuydu onun vasıtasıyla görüştüm kendisiyle . Çok tatlı bir doktor aynı okuldan da mezunmuşuz daha yakın davrandı . Anlattı bir bir şöyle böyle bunu yapıcaz diye , önceki gittiğim doktorun dedikleirne birsürü ek şey söyledi buraya ekleme yapıcaz böyle olucak gibisinden . Herneyse ısındım kendisine yaptığı burunlarda hoşuma gitti ama henüz daha karar vermedim . Sonra aynı hastanedeki kbb'ciye gittik esas tanıdık o , hastanenin sahibiymiş . Dedi bnm bir arkadşaım var ben onun asistanlığınıda yaptım 1 numaralı doktorlardandır dedi o da Prof. Dr. Fatih Öktem . Onada perşembe günü gidicem inşallah .
Aslında dün Sadullah Beyede gidicektim ama annem '' bak bu tanıdık çıktı bence ötekine gerek yok birde Fatih Beye gidelim biz '' diyince Sadullah Bey kaldı ne yazıkki .
Şimdi soruma gelince bu doktorlarla ilgili bir bilginiz varmı? ameliyatları nasıl , kimler ameliyat olmuş bunlara memnun olanlar felan bilmiyorumkismile

Ayyyyy ne zorlu bir süreç şu doktor seçimi off

pıtırlar tünaydıın nemim evlenmiiiiş hayırlı uğurlu olsun nemim düğününde güpgüzel olur inşaallah hep mutlu olun nemim kocişinle bebişlerinle hehe:CüvCüv: bak (hep öyle olur ya biri var mı var ne zaman evleniyosun evlenirsin çocuk varmı yok ne zaman yapıyosun :) bende o misal hemen kurdum yuvanı ) oskeee barışmışsın sende çok sevindim mutlu olmana:sm_cool: cnm; lancesis bile küsmüşte barışmış bile :1rolleyes:fstkm,pink ve tüm pıtırlaaar kaynatmışsınız gene ne güzel ama maalesef ben çoook mutsuz bişi yaşadım 10 yıldır ilk kez saçımı boyatayım dedim önce tutturdu sende kızıllık var arada boya var saçta diye yok dedim nihayet inandı tüm kuaförler öyle söylüyo diretiyo diye hadi es geçtim bu saçmalığı o da röfle ile açmak istemişmiş efendim lanet kuaför saçımı yaktı ama öle böle değil kulak memesi izasına kadar saçlarım hemen aynı yoğunlukta ki saçlarımın uzunluğunu siz biliyosunuz ama geri kalanı hem omuzlara kadar kesti kurtarmak için hemde azıcık ötesi yani anlatamıyacağım kadar kötü kumral renk istemiştim kaşım falan sarı diye iyi durucağını düşündüm ama renk menk görmedi gözüm mahvetti beni ya bide diyoki ara makas atmamıza gerek kalmamışmış çok gürmüşmüş böyle daha rahat kullanırmışım lanet yer ya bide diyoki nazar değdi herkes uzun ve gür görünce yani onda hata yokmuş hiç başına gelmemişmiş çook şaşırmış bide gür uzun diye birton para istemişti anlıyacağınız artık çooook çirkin oldu saçlarım abartmıyorum çok azıcık ya çokta kurudu yanmış resmen (((işte ben de böyle mutsuz oldum benim kuşumda hasta karın ağrısı için ultrason çektirdik ilaç verdiler gene bakıcaklar sonra saçı atlatamadan (atlatamam da zati)herşeyden önemli kuşum hasta olmasında (canım çoook sıkkın geldimi hepsi üst üste bu arada malum günlerimdeyim hastahanede hemşireyi kuafördede patronu elimden zor aldılar ama neye yarar olan oldu ayy çok uzun oldu ama yokken bunlarla uğraşıyodum işte pıtırlarım(

Kizlar yeni resimler yukledim (20 gunluk burnum) bakabilirsiniz:))
Benim sislikler ve odemler cok ama cok yavas iniyor, bana hizli bir sekilde gitmeleri icin onerileriniz var mi?? cok tsk

melidecim burnun güzel olmuş canım.bişey öğrenmek istiyorum kızlarrrrrrrr burunlardaki şişler indikçe uçları iyice kalkıyormu yoksa düşüyormu .1 ayda % 90 şişlikler iner deniliyor ama ondan sonraki aylarda şiş azalmalarında bariz bir degişiklik oluyormu ..yani kısacası burnun şekli ne zaman az cok belli olmaya başlar işte bu benim burnum diye ne zaman diyebilirz.

burundaki şişlikler sürekli yer değiştiriyor, alçı ilk çıktığında burun aşırı kalkık oluyor geneli şiş olduğunda ve kısa sürede normale dönüyor, sonra kaş arası ve üst bölgeler çok şiş oluyor onlarda zamanla aşağı doğru inip burun ucunda toplanıyor, burun ucu şişliklerinin inmesi zaman alıyormuş, benim 2.5 ay oldu ve hala çok şiş. burun ucu şiş olduğundan aşağıya doğru da indi, ucunu saymazsak genel olarak 2.nci ayın sonunda şeklini alıyor.

ooyy daha çok var desene :sinifsinif: burnumun cok küçülmesinden korkuyorum da bende henüz 15 günlük :):) açıklaman için saol canım

ooyy daha çok var desene :sinifsinif: burnumun cok küçülmesinden korkuyorum da bende henüz 15 günlük :):) açıklaman için saol canım

Senin burnuna baktim yeni cnm guzel olmus ama sende de belirgin bir sislik varki o da cok cok normaldir daha 15 gunluk diyorsun. Ahh ahhh su silikler sabir istiyor mucize bir sey yok mu ya daha cabuk inmesi icinçok üzgünüm:

kıslarrr resim ekledim bitane albüm yaptım:)son halim hatta bugun çekindim:)düğünden önce koyim dedimmm bi hafta sonra kaldırırm geri:)

kıslarrr resim ekledim bitane albüm yaptım:)son halim hatta bugun çekindim:)düğünden önce koyim dedimmm bi hafta sonra kaldırırm geri:)

Oh ohhh cok sevindim iyki koymusun ama ben goremedim niyeki?? Senin burnum cok aklimda kalmisti nemcim harika otesi olmustu:))

Oh ohhh cok sevindim iyki koymusun ama ben goremedim niyeki?? Senin burnum cok aklimda kalmisti nemcim harika otesi olmustu:))

cnm arkadaşlık teklifi yolluyorummm kabul edersen görebilirsin cnm:) bak bakalım begencekmisin çok net deil pc kamerasından çektigim için:)

cnm arkadaşlık teklifi yolluyorummm kabul edersen görebilirsin cnm:) bak bakalım begencekmisin çok net deil pc kamerasından çektigim için:)

Baktim cnm ve bayildim super yakismis yuzune, sanki hic ama hic estetik olmamisin gibi ne guzel:)) dugunun ne zaman cnm ay senin icin simdi kipir kipirdir, mutluluklar cnm:))opuyorumnanaktan

Baktim cnm ve bayildim super yakismis yuzune, sanki hic ama hic estetik olmamisin gibi ne guzel:)) dugunun ne zaman cnm ay senin icin simdi kipir kipirdir, mutluluklar cnm:))opuyorumnanaktan

cnmm 6 aydan sonra cidden burun tam anlamıyla oturmaya başlıyor ondan çok dogal duryor:)benim düğün 20 sine haziranın:) 12 gün kaldı kısmetse:):)ayy valla acaip bi duyguuu heycannnnnn buruklukkk sevinççç hepsi birarada:)

canım burnun çokkk yakışmış ve cok güzel olmuş.. maşallahhh diyimm.ne güzelll yaa en güzell telaşların şimdi senin .inşallah çokk güzel olur hersey senin için nem cim

canım burnun çokkk yakışmış ve cok güzel olmuş.. maşallahhh diyimm.ne güzelll yaa en güzell telaşların şimdi senin .inşallah çokk güzel olur hersey senin için nem cim

teşekür ederim cnm bnmmmmm iyi dileklerin için allah herkesin gönlüne göre versin inş:)
herkesin burnuşu güzel olsun güzel gelin olalımmmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…