Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet en güzelide düğün albümlerimize baktıgımızda koca burunlarımız o mutlulugu gölgelemicek :):) nedense aklıma hep o takılırdı nasıl pozlar vericem nasıl burnumu gizlicem diye ..işte sonunda kesin çözümler bulduk sağdan soldan cepheden her taraftan poz verebiliriz :) saçımı toplayamazdım burnum ortaya çıkıyor diye oysa hafta sonu arkadasım evleniyor kına gecesinde şöleee şık bir at kuyrğu yada toplu bir saç istiyorum ..yaşasınnn özgürlükkkkk :):):):):):)

kaydirigubbakcemile3cnm bende sırf nişanlancam diye nişandan 2 ay önce estetik oldummmmkaydirigubbakcemile3nişan albümüm normalde 10 pozluktu:)biz 20 pozluk yaptırdım deli gibi bisüür yakından resmim var albümde:)süper bi duygu fotografcıı her reismde güzel çıkıyorsunuz karar vermek zor oluyor diyor:)bilmiyoki burun estetikkaydirigubbakcemile3

:))))) cok dogru dusunuyorsun valla, bende senin gibi dusunuyordum o yuzden hic sagdan soldan profilden dugun resimlerim yok(( sizler cok sanslisiniz ki bekarken oldunuz o mucize ameliyati:)) keyfini cikart cnm hersey gonlunce olur insallah:1hug:

:))))) cok dogru dusunuyorsun valla, bende senin gibi dusunuyordum o yuzden hic sagdan soldan profilden dugun resimlerim yok(( sizler cok sanslisiniz ki bekarken oldunuz o mucize ameliyati:)) keyfini cikart cnm hersey gonlunce olur insallah:1hug:

kaydirigubbakcemile3valla cnm tek yaptıgımm kendi adıma karlı iş burun estetigi oldu zatenkaydirigubbakcemile3

hepimizin inşallah gönlünce olurr..ama hiçbişey için geç kalınmış degil bence şimdide acısını çıkarrr her anının fotografını çek ben öyle yapıyorum şimdi :):) önceden birisi fotograf çekmek istese elimi yüzüme kapatır itiraz ederdim meğersem içten içe ne kadar dert etmişim ben yaa yeni anlıyorum :)

yaa bide resim çekinmeyi sevmem ben derdim öle durumlarda aslında bilmezlerki burnumdan dolayı sevmiyorum:)
şimdii foto makinasının pilini haftada iki kez şarja takıyorum eskiden senede 3-4 kez şarja takardım:)insan kendine güveniyorrrr cidden gerçekten estetige ihtiyacı olan insanın biran düşünmemesi gerekiyor.

kuzummmmmmmmmmmmm vallahi görmememişm ya yoksaaaaaa bana biri sbşy sormasa bile atlayıp onada yazarım cvp:):):):)
sgl cnm bnm nikah kıyıldı kısmetse 12 gün sonra düğün olcak:)snein gibi güzle bi eş güzel bi anne olurum bende inş:)
bu arada bence saçların güzel olmuştur..şimdii artık kısa saç moda cnaını sıkma bende düğünden sonra baya kısaltcam kıs:)hem deişiklik güzeldir kökü sende nslsa uzar hemen:)resim eklesene bakim tatlım merak ettim hem burnuşunada bakarım son haline:)

Ayy kızlarr cok dogru bı konuya parmak basmıssınız bende ark dugun fotoları cekılırken kara kara dusunuyodum napcam dıye :)
Yaptırdım kurtuldum wallahı

kuzummmmmmmmmmmmm vallahi görmememişm ya yoksaaaaaa bana biri sbşy sormasa bile atlayıp onada yazarım cvp:):):):)
sgl cnm bnm nikah kıyıldı kısmetse 12 gün sonra düğün olcak:)snein gibi güzle bi eş güzel bi anne olurum bende inş:)
bu arada bence saçların güzel olmuştur..şimdii artık kısa saç moda cnaını sıkma bende düğünden sonra baya kısaltcam kıs:)hem deişiklik güzeldir kökü sende nslsa uzar hemen:)resim eklesene bakim tatlım merak ettim hem burnuşunada bakarım son haline:)
ayy nemim tşk.ederim cnm ama eski halim için yani doğal halim ay ne komik ya neyse ( sende çok mutlu ol inşaallah zati güzelsin kıs resimde gene çok güseeel çıkmışsın bu arada burun gene süper bende biraz kendime gelebilirsem eklerim foto

oskeee resim çektirmek benim fobimdi önceden şimdi hobim oldu:):)::)):):):):):
bastan resim bekliyorum düğünümden önce koy ama yoksa bi ay göremem ben ya

kısım balayı 1 ay mı sürcek niye göremiycen ??senağlama

ayy nett aldıkkkk pc aldık diyene kdr 1 ay sürer..bide ben düğünden hemen sonra regl olcam ondan tatili etrteledik..bide nişanlımın samimi arkadaşı 3 temmuzda evlencek ozamana kdr bekliycez biz anca 5 temmuzda balayına gitmiş olurus:)

oskeeeeeeeeeee ksı seninkiyle barıştın burayı unuttun:):):)::))::)
bugun laflıyamadık senle kuşummmmmmmmmmmmmmm:)bi eksiklik hisediyorum vala konuşmayınca:)eüğünden sonra 1 ay özlüycem sizi:

Ask olsun kuzu hıc unuturmuyum pıtırcıkları :)
Dun ıs cıkısı bıraz gezdık arkadasımında kızı vardı cook yordu benı ondan :)
Ayy bugun konusalım seker bazı gelısmeler var

Ask olsun kuzu hıc unuturmuyum pıtırcıkları :)
Dun ıs cıkısı bıraz gezdık arkadasımında kızı vardı cook yordu benı ondan :)
Ayy bugun konusalım seker bazı gelısmeler var

wowwwwwwwwwww aklıma çok güzel gelişmeler geliyor nedense:):) eylül yada ekimde evlencen sen :):):::))
cnmmmmm saat 1 de gelinlik provasına gitcem 3 de lazerekaydirigubbakcemile3gelinceeeee direk msndeyim ona gre:lepi:

wowwwwwwwwwww aklıma çok güzel gelişmeler geliyor nedense:):) eylül yada ekimde evlencen sen :):):::))
cnmmmmm saat 1 de gelinlik provasına gitcem 3 de lazerekaydirigubbakcemile3gelinceeeee direk msndeyim ona gre:lepi:

tamam tatlım inşallah benimde işim olmazda rahatca konuşuruz yahuuu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…