evet en güzelide düğün albümlerimize baktıgımızda koca burunlarımız o mutlulugu gölgelemicek :):) nedense aklıma hep o takılırdı nasıl pozlar vericem nasıl burnumu gizlicem diye ..işte sonunda kesin çözümler bulduk sağdan soldan cepheden her taraftan poz verebiliriz :) saçımı toplayamazdım burnum ortaya çıkıyor diye oysa hafta sonu arkadasım evleniyor kına gecesinde şöleee şık bir at kuyrğu yada toplu bir saç istiyorum ..yaşasınnn özgürlükkkkk :):):):):):)
evet en güzelide düğün albümlerimize baktıgımızda koca burunlarımız o mutlulugu gölgelemicek :):) nedense aklıma hep o takılırdı nasıl pozlar vericem nasıl burnumu gizlicem diye ..işte sonunda kesin çözümler bulduk sağdan soldan cepheden her taraftan poz verebiliriz :) saçımı toplayamazdım burnum ortaya çıkıyor diye oysa hafta sonu arkadasım evleniyor kına gecesinde şöleee şık bir at kuyrğu yada toplu bir saç istiyorum ..yaşasınnn özgürlükkkkk :):):):):):)
:))))) cok dogru dusunuyorsun valla, bende senin gibi dusunuyordum o yuzden hic sagdan soldan profilden dugun resimlerim yok(( sizler cok sanslisiniz ki bekarken oldunuz o mucize ameliyati:)) keyfini cikart cnm hersey gonlunce olur insallah:1hug:
:))))) cok dogru dusunuyorsun valla, bende senin gibi dusunuyordum o yuzden hic sagdan soldan profilden dugun resimlerim yok(( sizler cok sanslisiniz ki bekarken oldunuz o mucize ameliyati:)) keyfini cikart cnm hersey gonlunce olur insallah:1hug:
hepimizin inşallah gönlünce olurr..ama hiçbişey için geç kalınmış degil bence şimdide acısını çıkarrr her anının fotografını çek ben öyle yapıyorum şimdi :):) önceden birisi fotograf çekmek istese elimi yüzüme kapatır itiraz ederdim meğersem içten içe ne kadar dert etmişim ben yaa yeni anlıyorum :)
pıtırlar tünaydıın nemim evlenmiiiiş hayırlı uğurlu olsun nemim düğününde güpgüzel olur inşaallah hep mutlu olun nemim kocişinle bebişlerinle hehe:CüvCüv: bak (hep öyle olur ya biri var mı var ne zaman evleniyosun evlenirsin çocuk varmı yok ne zaman yapıyosun :) bende o misal hemen kurdum yuvanı ) oskeee barışmışsın sende çok sevindim mutlu olmana:sm_cool: cnm; lancesis bile küsmüşte barışmış bile :1rolleyes:fstkm,pink ve tüm pıtırlaaar kaynatmışsınız gene ne güzel ama maalesef ben çoook mutsuz bişi yaşadım 10 yıldır ilk kez saçımı boyatayım dedim önce tutturdu sende kızıllık var arada boya var saçta diye yok dedim nihayet inandı tüm kuaförler öyle söylüyo diretiyo diye hadi es geçtim bu saçmalığı o da röfle ile açmak istemişmiş efendim lanet kuaför saçımı yaktı ama öle böle değil kulak memesi izasına kadar saçlarım hemen aynı yoğunlukta ki saçlarımın uzunluğunu siz biliyosunuz ama geri kalanı hem omuzlara kadar kesti kurtarmak için hemde azıcık ötesi yani anlatamıyacağım kadar kötü kumral renk istemiştim kaşım falan sarı diye iyi durucağını düşündüm ama renk menk görmedi gözüm mahvetti beni ya bide diyoki ara makas atmamıza gerek kalmamışmış çok gürmüşmüş böyle daha rahat kullanırmışım lanet yer ya bide diyoki nazar değdi herkes uzun ve gür görünce yani onda hata yokmuş hiç başına gelmemişmiş çook şaşırmış bide gür uzun diye birton para istemişti anlıyacağınız artık çooook çirkin oldu saçlarım abartmıyorum çok azıcık ya çokta kurudu yanmış resmen(((işte ben de böyle mutsuz oldum benim kuşumda hasta karın ağrısı için ultrason çektirdik ilaç verdiler gene bakıcaklar sonra saçı atlatamadan (atlatamam da zati)herşeyden önemli kuşum hasta olmasında (canım çoook sıkkın geldimi hepsi üst üste bu arada malum günlerimdeyim hastahanede hemşireyi kuafördede patronu elimden zor aldılar ama neye yarar olan oldu ayy çok uzun oldu ama yokken bunlarla uğraşıyodum işte pıtırlarım (
oskeee resim çektirmek benim fobimdi önceden şimdi hobim oldu:):)::)):):):):):
bastan resim bekliyorum düğünümden önce koy ama yoksa bi ay göremem ben ya
kısım balayı 1 ay mı sürcek niye göremiycen??senağlama
Ask olsun kuzu hıc unuturmuyum pıtırcıkları :)
Dun ıs cıkısı bıraz gezdık arkadasımında kızı vardı cook yordu benı ondan :)
Ayy bugun konusalım seker bazı gelısmeler var
wowwwwwwwwwww aklıma çok güzel gelişmeler geliyor nedense:):) eylül yada ekimde evlencen sen :):):::))
cnmmmmm saat 1 de gelinlik provasına gitcem 3 de lazerekaydirigubbakcemile3gelinceeeee direk msndeyim ona gre:lepi:
tamam tatlım inşallah benimde işim olmazda rahatca konuşuruz yahuuu opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?