Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nem masallah tatlım fıstık gıbıım resım eklemıssın yıne :)

oskemmmmmm düğün öncesi valla moral verirsiniz diye ekledimmmm :)her yorumu okuyunca nan tebessum ediyorum pc başında:)
bu arada sen iştemisin kıs hala:)

Yok anacım Allah korusun ne ısı :)
Geldım ewe maske yaptım hafta sonuna hazırlık
Ayy ne gıycegımı bılemedım yaa

pıtırcıklar baksanıza..bugun gelinlik için provaya gittim nette şu iki modeli begenmiştim askı kısımlarınııı ilk ekledigim gibi fırfırlı üçüncü ekledigim gibide boyundan geçmeli olcak..taşlarlada süslü olcak..cumtesiiii son provaya gitcem en son haline:)sizce güzelmi böle koll.bana klasik gelinlklere göre farklı geldigi için yaptımmm.bide düğünün yarısına kdr böle durcam diger yarısında çıkartcammmm kolustraplez ile durcammm acaba begencekmisiniz kıslar..

Yok anacım Allah korusun ne ısı :)
Geldım ewe maske yaptım hafta sonuna hazırlık
Ayy ne gıycegımı bılemedım yaa

:lepi:ayy yap bakımlarını mis gibi kıs ol hoş sen her halinle güzleisn bakımada gerek yok ya:)
valla ben ilk bize geldiklerinde siyah düz bi elbise giydim ne gündelik kdr basit nede düğünde giyilcek kadar abartılı:)sen ne giymeyi planlıyosun tatlışım:)

oskeeeeeeeeeeeeeeedeikafadulden
kizzzzz istemeyemi geliyooooooolarrrrrrr:teytey:
cabuk biri anlatsin noliiii burdaaaaaa:dance:

nemm kuzum bence ilk resimdekini begenmedim
en sonuncunun omuzlari hos duruyo
ilk resimde cok abarti olmus ama sonuncu cok tatli duruyo:)

fıtık cnmm ilki çok genişş benim omzum küçük yaa okdr olmas son ekledigimdeki gibi kalınlıgıo olcakkkk şeklide öle boyundan gelcek sence güzel demiiii basit durmuyor demi:)zaten düğünün yarısında çıkartcam sırf begendim diye hevesimi alim dedim:)

Fıstıkcım yok henuz kız ısteme dıll bu hafta sonu bı aksılık olmazsa aılelerı tanıstırcaz Istanbulda

Nem kuzum bence ıkısıde guzel olmus ama hankısı daha guzel dersenn 3 derım bende

Fıstıkcım yok henuz kız ısteme dıll bu hafta sonu bı aksılık olmazsa aılelerı tanıstırcaz Istanbulda

Nem kuzum bence ıkısıde guzel olmus ama hankısı daha guzel dersenn 3 derım bende

ok ozman bende öle yaptırdım tek farklı ortadan büzülen yere taş taktırdım bde kemralarına serpme taş:)ayy ayy geçsin kurtulayım:)

evet bence 3. cok hos duruyo
boyundan askili süperr olumunekankayizsmile
nasil dügünün yarisinda cikarcan kiz anlamadim

eneeeeeeeeeee barismissinizzzz isteeeee :teytey::dance::sm_cool:

selam kızlar nasılsınız, öskem işler hızlandı demek, hadi bakalım sevindim çok heyecanlı:)
biz de yarın tatile gidiyoruz çok mutluyum

nemim 1.nci askı pek iyi değil çok abartılı, 3.ncüdeki iyi ama, sen yaptırırsan o uç yanlardaki kumaşları kısa yaptır, saçak saçak değil de şerit gibi olsun yani.

fıstıkım hani resim aaaaa:)

baştanım hayatım saçlarına birden alışamamışsındır kolay değil, ama sana kısa saç da yakışmıştır bence, hem daha modern duruyor, bana yakışsa ben de kestirirdim de hiç yakışmıyor resim ekle lütfen:)

tüm pıtırcıkları öpüyorum, benim biraz işlerim var görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Lachesıs saol canım ayy artık olmasaydı serkanı vurcaktım saten :)
Ayy ne guzel mısafırlerın gıttı, sınavlar bıttı vee tatıl zamanı geldı demek
Sızede ıı tatıller canım

banada acilllllll yardımm kuzucuklarrr lütfeeennn haftasonu arkadasımın düğünü var düğün kıyafetim hazır ama kınada giyecegim kıyafete karar veremiyorum lütfen yardımm...kına gecesi lüks bir otelde olacak ben kısa siyah bir elbise giymek istiyorum ama 2 elbise arasında kaldım .
bir tanesi diz üstü straplez şifon gögsün orta kısmında taşlar var ve boyundan aynı taşlarla iple askı geliyor .boshayallersmile

diğeride resimde eklemeye çalıştım becerebildiysem .

bu elbiselerin altına siyah yüksek topuk önü açık taşlı bir ayakkabı düşünüyorum ..

acil fikirlereinize ihtiyacım varr...

Eklentiler

• $2010-mango-abiye-elbise-1[1].webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 32

cnmmmmmmm ben sırf o kolu nişanlımın tarafıı açık der diye yaptırdımm ..ama begendimde neyalan diyim:)şimdi nişanlıma attım resimleri buna ne gerek var straplez gyyyyy karmakarışık durmuş yaptırma dedi:)şimdi gelinlikçiyi aradım gece gece:)askı iptal dedim:)bide bu mankenler daha omuzlu benim omuzlarım çok küçük sanırım çok kapatacaktı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…