bn gördümmm bayıldımm desem yeridirrr=)
Nem masallah tatlım fıstık gıbıım resım eklemıssın yıne :)
Yok anacım Allah korusun ne ısı :)
Geldım ewe maske yaptım hafta sonuna hazırlık
Ayy ne gıycegımı bılemedım yaa
Fıstıkcım yok henuz kız ısteme dıll bu hafta sonu bı aksılık olmazsa aılelerı tanıstırcaz Istanbulda
Nem kuzum bence ıkısıde guzel olmus ama hankısı daha guzel dersenn 3 derım bende
evet bence 3. cok hos duruyofıtık cnmm ilki çok genişş benim omzum küçük yaa okdr olmas son ekledigimdeki gibi kalınlıgıo olcakkkk şeklide öle boyundan gelcek sence güzel demiiii basit durmuyor demi:)zaten düğünün yarısında çıkartcam sırf begendim diye hevesimi alim dedim:)
Fıstıkcım yok henuz kız ısteme dıll bu hafta sonu bı aksılık olmazsa aılelerı tanıstırcaz Istanbulda
Nem kuzum bence ıkısıde guzel olmus ama hankısı daha guzel dersenn 3 derım bende
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm cnmmm kaydirigubbakcemile5
Lachesıs saol canım ayy artık olmasaydı serkanı vurcaktım saten :)
Ayy ne guzel mısafırlerın gıttı, sınavlar bıttı vee tatıl zamanı geldı demek
Sızede ıı tatıller canım
selam kızlar nasılsınız, öskem işler hızlandı demek, hadi bakalım sevindim çok heyecanlı:)
biz de yarın tatile gidiyoruz çok mutluyum
nemim 1.nci askı pek iyi değil çok abartılı, 3.ncüdeki iyi ama, sen yaptırırsan o uç yanlardaki kumaşları kısa yaptır, saçak saçak değil de şerit gibi olsun yani.
fıstıkım hani resim aaaaa:)
baştanım hayatım saçlarına birden alışamamışsındır kolay değil, ama sana kısa saç da yakışmıştır bence, hem daha modern duruyor, bana yakışsa ben de kestirirdim de hiç yakışmıyorresim ekle lütfen:)
tüm pıtırcıkları öpüyorum, benim biraz işlerim var görüşmek üzere opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?