Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyyyyyyy olurmu hiç cnmmmmmm alçıyı kalıp gibi düşün nekdr çok kalırsa okdrrrrr iyi tabikiiiii inan doktor çıkartayım demese ben beklerdim vallaaaaa :):):):)

ayh ben çılduırdım ağladım paso nasıl çıkartmıyo die
şimdide takıntı başka bişi oldu hani bu çıkartmadı yaa bende alçıya çok dokundum burnumu rahatatmak için yamulmamıştır demi kız eyvahedigeldismile

yok kuzu ya olmas öle bşyyyy hop diye yamulurmuu valal seni çok korkutmuşlar hiç bşy olmas merak etme çarpmamaya dikat et başkada bşy olmas:)

bak foto koyim koyabilirsem tabi bi baksana

bi bakıverdim cnm:)
güzel duruyor çok anlaşılmasada burun ucun muntazam ve aşırı şiş:)
yan bantların çıkmış artık yapışkanlıgı gitmiş:)sen yarın doktoruna bi git gösterrr alçını çıkartmıycaksa bile o bantlarını deiştirisn..ama çıkartır genelde forumda en fazla alçıyı 7 gün bekletiyor doktorlar:)

o bantlarımı ben o hale getirdim deiştirmişti
kurcalıyom yaa sürekli bugünde çıkarıcam die tutturdum bantları kaldırrıcamktım kaldırdım
ama sonra geri yapıştırdım vazgeçtim açmaktan

o bantlarımı ben o hale getirdim deiştirmişti
kurcalıyom yaa sürekli bugünde çıkarıcam die tutturdum bantları kaldırrıcamktım kaldırdım
ama sonra geri yapıştırdım vazgeçtim açmaktan

ay kuzu az sabırlıı ol kavuşcan burnuna:):):):
yatayım ben cnmm iyiigeceler:)Sende rahat rahat uyuu güzle olmuş burnun:)

gecmıs olsun cnm sonunda oldun kurtuldun:) inş ıstedıgın gıbı cok cok guzel bır burnun olur...

kızlar dr banyo yapabilirsin dedi
acaba yapabilirimiyim yaa sizin kaçıncı gün yaptınız banyonuzu ??

yapabılırsın cnm ben bantların cıktıgın gun banyomu yaptım:) remsıne baktım hayırlı olsun cnm şiş daha ama guzel gorunuyor inş zamanla daha da guzel olucak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…