Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım :) saol
darısı başına

Sagol oskecim ama ben artik uzun bi süre evlenmek istemiyorum yeniden...süten agizi yanan yogurdu üflüyerek yer misali...

evlenmek isteyenler daha yeni bosanmama ragmen simdiden cikdi....ama asla istemiyorum uzun bi süre.....

Allah hepinizi mesut etsin...öpüyorum..[/QUOTE]

Canım tabiki seninde üzüldüğün kırıldığın noktalar vardır ama her seferinde veya herkesle aynı problemleri yaşayacaksın diye bişey yok.
tabiki beklemekte, kafayı dinlemekte fayda var ama
hayata küsme sakın a.s.

[/ATTACH][/ATTACH]

bende bikaç yükledim fiikir olsun cnm sositososito

Eklentiler

• $110c16_020.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $0901Dessy_6551_475.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $1005_Dessy_6578.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 15
Ayy 2 gündür bakamadım yahu :)
arkadaşımın kınası düğünü derken çok koşturduk
bugünde iş için ıstanbula gidiyorum 4 günde izni çaktım
tam 1 hafta boyunca ıstanbuldayım

ohoo kuşum yaa sen çok gündemin gerisinde kalmışsın
nem evlendi
ben sözlendim
bide fıstık banlandı

aa hemşom evlenmiş mi opuyorumnanaktan ne güzel yaa, bir ömür mutlu mesut olurlar inşallah, bi yastıkta kocasın eşiylee opuyorumnanaktan

öske ben elbise aldım kendime, çok aceleye geldi ilk denediğimi aldım biraz bol geldi sanki ama en küçük bedendi, bol olduğu için biraz kilolu gösteriyor ama sanki, ama rengini tarzını çok sevdim. kısa bulamadım ya senin dediğin gibi modası geçmiş herhalde ya çok kısalar vardı ya da uzunlar, uzun aldım ben de.

evlendin dimi gııııı delikafadulden
darısı başımızaaa işallahh :Saruboceq: ev resmi kına resmi düğün resmi hepiciğini isteriz en kısa zamanda tememmi yavrusss öptüm nanaklarından opuyorumnanaktan

evt cnm 9 günlük evliyim:)eve interne 2 gün sonra gelcek bisürü reism eklşiycem:):):)
siiznkide az kaldı az zaqman hemen geçiyor bak evlendim bilem:)

kıslar 2 gün sonra geliyorum aranıza çok özledim hepinizi:)

nemmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmm hep mutlu olursun inşallahhhhhhh darısı başımaaa :))))))))

pinkoşummm süper bşy vala evlilikkk:)
cicim aylşarı daha ilerde nsl olur bilmem ama mutluyumm:)valla bekarlık sultanlık derler yalan:)evlilik sultanlık bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…