Canım ben bısı solucem ama kızma
1.Bu elbıselerın modası gectı
2.Bırazcık cocuk elbısesı gıbı duruyo
Hanı en azından tek kollu modeller falan daha ıyı olur gıbı
straplez olmuycak zaten askılı olcak tek kollu da olabilir bulursam ama modayı önemseyen biri değilimdir zaten o yüzden sorun değil bebekim:)
Ozaman no problem tabiki :)
sen İstanbulda nerelere bakıyosun bizde önümüzdeki hafta sonu bakıcaz heralde
oooo herkes bir telaşta.
asilem sende düğün hazırlığındasın galiba. Allah yarıdmcın olsun.
oske nasılsın ?
tuonela ne var ne yok fıstık.
lachesis tatilide yaptn galiba.
bende bugün yüzümden 12 tane et beni aldırıdm . offff amma zormuş. kafam bri ağırlaştı .ölüyorum valla.eeeee olmuşken tam olsun dedik doktor hepsi,nide bir seferde aldışimdi heryerim bantlı.çok komiğim valla.
bu sezon yenilenme yılım benim.yüzüm şimdiden açıldı ohhh.saçlarda boyadım nar kızılına.
Eminönü ve Osmanbeyde güzel şeyler oluyormuş
bide Leventte sanırım bi arkadaşımın kuzeninin butiği var bide oraya bakıcam
koca istanbuldada bişey bulamazsam pesss artık :)
hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)
Fıstık banlanmışmı yahuu nedennnn mafoldumben
oooo herkes bir telaşta.
asilem sende düğün hazırlığındasın galiba. Allah yarıdmcın olsun.
oske nasılsın ?
tuonela ne var ne yok fıstık.
lachesis tatilide yaptn galiba.
bende bugün yüzümden 12 tane et beni aldırıdm . offff amma zormuş. kafam bri ağırlaştı .ölüyorum valla.eeeee olmuşken tam olsun dedik doktor hepsi,nide bir seferde aldışimdi heryerim bantlı.çok komiğim valla.
bu sezon yenilenme yılım benim.yüzüm şimdiden açıldı ohhh.saçlarda boyadım nar kızılına.
Canım ben bısı solucem ama kızma
1.Bu elbıselerın modası gectı
2.Bırazcık cocuk elbısesı gıbı duruyo
Hanı en azından tek kollu modeller falan daha ıyı olur gıbı
cnm sana katılıyorum.Bu sene tek askılılar moda.Bende pembe yavru uğzı arası bir elbise aldım.Balık modeli deniz kızı gibi olan modeller var ya ondan aldım.Modeli tam istediğim gibi.PC DE sorun var.FOTOSUNU YÜKLEYEMİYORUM(
elbise alana kadar kilo veriyim diye erteledim almayı ama nerdeeeee, hala aynıyım
dün elbise ararken yurtdışından sipariş verilen bi sitede ölçüler var bende ölçümü aldım
95- 70- 98 im höhh dedim 40 bedenim o kadar yememe dikkat etmeme rağmen yaa ohaoldumsmile
ayy bende o deniz kızı elbiselerine bayılıyorumda benim popoşum birazcık büyük gibi komik dururum diye denemekten bile kaçıyroum kaydirigubbakcemile3
Güle güle kullan ilk fırsattada resim beklerim ona göre :)
dün elbise ararken yurtdışından sipariş verilen bi sitede ölçüler var bende ölçümü aldım
95- 70- 98 im höhh dedim 40 bedenim o kadar yememe dikkat etmeme rağmen yaa ohaoldumsmile
aynen ben de onları beğeniyorum da ben armut tipli olduğumdan iyice genişinden bir armut oluyorum bu sefer
uyy masallah kiz....
selam herkese...gelinler cogalmis.....hayirli olsun herkese...
ben önden fena değilimde yandan bakıldığında Jennifer Lopez halt etmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?