Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben bısı solucem ama kızma
1.Bu elbıselerın modası gectı
2.Bırazcık cocuk elbısesı gıbı duruyo
Hanı en azından tek kollu modeller falan daha ıyı olur gıbı

straplez olmuycak zaten askılı olcak tek kollu da olabilir bulursam ama modayı önemseyen biri değilimdir zaten o yüzden sorun değil bebekim:)

straplez olmuycak zaten askılı olcak tek kollu da olabilir bulursam ama modayı önemseyen biri değilimdir zaten o yüzden sorun değil bebekim:)

Ozaman no problem tabiki :)
sen İstanbulda nerelere bakıyosun bizde önümüzdeki hafta sonu bakıcaz heralde

Eminönü ve Osmanbeyde güzel şeyler oluyormuş
bide Leventte sanırım bi arkadaşımın kuzeninin butiği var bide oraya bakıcam
koca istanbuldada bişey bulamazsam pesss artık :)

Su.aycim iyiyim cok tesekkürler :)) sende umarım iyisindir cok gecmis olsun ohh benlerdende kurtuldun gercekten harika bir yıl oldu senin için:) nar kızılınıda cok severim eminim cok yakışmıştır merakla fotograflarını bekliyorum canım:)olumunekankayizsmile

Eminönü ve Osmanbeyde güzel şeyler oluyormuş
bide Leventte sanırım bi arkadaşımın kuzeninin butiği var bide oraya bakıcam
koca istanbuldada bişey bulamazsam pesss artık :)

ya aslında her yerde var da, lalelidekiler yanyana bir sürü mağaza var, ondan oraya gitmek istiyorum. vitrinlerinde de güzel modeller gördüm, çok uçuk fiyatlar çıkmazsa alıcam ordan ben de haftaya bakalım. sen almamış olursan sana gez gezme derim
eminönü zaten laleliye çok yakın, ama çok dağınık bir yer orda bulmak zor, ama bilen tanıdıkların varsa onlarla gezersen tabi yoksa bulmak zor.

Serkan annesi ve ben gidicez bilmiyorumki onlarda biliyorlarmıdır oraları?
bide Kanyonda Lamazone diye bir mağaza var ordan bir elbise almıştım biraz pahalı ama
orjinal elbiseler oluyor

tşk.ederim cnm:))senin de yeni saç rengin yeni imajın hayırlı olsün.Eminim fıstık olmuşsundur:))

Canım ben bısı solucem ama kızma
1.Bu elbıselerın modası gectı
2.Bırazcık cocuk elbısesı gıbı duruyo
Hanı en azından tek kollu modeller falan daha ıyı olur gıbı

cnm sana katılıyorum.Bu sene tek askılılar moda.Bende pembe yavru uğzı arası bir elbise aldım.Balık modeli deniz kızı gibi olan modeller var ya ondan aldım.Modeli tam istediğim gibi.PC DE sorun var.FOTOSUNU YÜKLEYEMİYORUM(

elbise alana kadar kilo veriyim diye erteledim almayı ama nerdeeeee, hala aynıyım

ayy bende o deniz kızı elbiselerine bayılıyorumda benim popoşum birazcık büyük gibi komik dururum diye denemekten bile kaçıyroum kaydirigubbakcemile3
Güle güle kullan ilk fırsattada resim beklerim ona göre :)

elbise alana kadar kilo veriyim diye erteledim almayı ama nerdeeeee, hala aynıyım

dün elbise ararken yurtdışından sipariş verilen bi sitede ölçüler var bende ölçümü aldım
95- 70- 98 im höhh dedim 40 bedenim o kadar yememe dikkat etmeme rağmen yaa ohaoldumsmile

dün elbise ararken yurtdışından sipariş verilen bi sitede ölçüler var bende ölçümü aldım
95- 70- 98 im höhh dedim 40 bedenim o kadar yememe dikkat etmeme rağmen yaa ohaoldumsmile

ben sınav stresinden dikkat edemiyorum da bırak vermeyi alabilirim bile

aynen ben de onları beğeniyorum da ben armut tipli olduğumdan iyice genişinden bir armut oluyorum bu sefer

aynen ben de onları beğeniyorum da ben armut tipli olduğumdan iyice genişinden bir armut oluyorum bu sefer

ben önden fena değilimde yandan bakıldığında Jennifer Lopez halt etmiş :)

uyy masallah kiz....

selam herkese...gelinler cogalmis.....hayirli olsun herkese...

teşekkür ederim canım :) saol
darısı başına

teşekkür ederim canım :) saol
darısı başına [/QUOTE]

Sagol oskecim ama ben artik uzun bi süre evlenmek istemiyorum yeniden...süten agizi yanan yogurdu üflüyerek yer misali...

evlenmek isteyenler daha yeni bosanmama ragmen simdiden cikdi....ama asla istemiyorum uzun bi süre.....

Allah hepinizi mesut etsin...öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…