Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak buna sevindimm işteeeeeeee ben korkan biri olarak evlilikten sanırım eşlerin anlayışı ve uyumu çok önemlii :)))

ohoo kuşum yaa sen çok gündemin gerisinde kalmışsın
nem evlendi
ben sözlendim
bide fıstık banlandı

ayyyyyyyyyyyyyyy söz nsl geçti yaaaaaaaaaaa çatlıycam burasız duramıyorum:)
2 gün sonra detaylı anlat kuzum bana:)

aa hemşom evlenmiş mi opuyorumnanaktan ne güzel yaa, bir ömür mutlu mesut olurlar inşallah, bi yastıkta kocasın eşiylee opuyorumnanaktan

tatlışım evlendimmmm vallaaaa çok mutluyum:)darısı tüm bekarlara inş:)

nemcim hayırlı uğurlu olsuuun cnm hep mutlu olun inşaaallah şeker resimlerini bekliyoooozzz çok öpüyoooooma.s.
oskecim sende sözlenmişsin şeker inşaallah düğününüde görürüz şekercim :teytey:
tüm pıtırlar hepinize de slmlar geçmişi pek okuyamadım artık bişi atladıysam yazın kıs öpüyom hepinisi:sm_cool:

geldimmmmmmmmmmm:)net umdugumdan hızlı baglandı:)
bastan cnm bnm teşkür ederim evlendim vallaaaa:)sanki yıllardır evliyim gibi gelio:)

geldimmmmmmmmmmm:)net umdugumdan hızlı baglandı:)
bastan cnm bnm teşkür ederim evlendim vallaaaa:)sanki yıllardır evliyim gibi gelio:)

canım hoşgeldin çok güzel olmuşsun bayıldım yeni resimleri de zaman geçmeden ekle, ben sana demiştim ama peri gibi olcaksın diye, evliliğe alışmana çok sevindim opuyorumnanaktan

baştancım nasılsın, nem evlendi senin kadar uzak kalmadı yahu:)

ben geldiiiiiiiiiiiim:teytey:
nemmmm kuzumda gelmisssssssssss
nasilsin yeni geliiiiiiiiiin:teytey: fotolar ne zaman geliyo kizzzzz:jeyyar:

kıslar 2 gün sonra geliyorum aranıza çok özledim hepinizi:)

Cnmmm hosgeldin, sana ve esine bir omur boyu mutluluklar diliyorum Allah sizi bir yasitikta kocatsin:)) Allah dan korusunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Eminimki tas bebek gibi olmusundur, merakla bekliyoruz o guzel resimlerini

Nemmmm tekrar HAYIRLI UĞURLU olsun Canım.Evliliğinin her günü en az ilk günler kadar güzel olsun.
Mutlu olmana ve evliliği önerecek kadar güzel yaşamana sevindm.
SEVGıYLE VE MUTLULUKLA KAL CANIM.

ayyyyyyyyyyyy kıslar teşkür ederim güzel dilekleriniz için:)bikaç resim ekledim albüme bakabilirsiniz:)daha ekliycem ama şuanda elimde deil tüm resimler:)

Ay şimdi resimlerine baktım Canım.Ya çok güzel olmuşsun.Gelinliğin vermiş olduğu güzellik tabi bambaşka.ÇOK ÇOK GÜZLE OLMUŞSUN ya.ÇK YAKIŞMIŞ.KAPAK KIZI gibi olmuşsun inan.

Ay şimdi resimlerine baktım Canım.Ya çok güzel olmuşsun.Gelinliğin vermiş olduğu güzellik tabi bambaşka.ÇOK ÇOK GÜZLE OLMUŞSUN ya.ÇK YAKIŞMIŞ.KAPAK KIZI gibi olmuşsun inan.

ayyyyyyyyyy utandırdın şimdi cnm bniii:)
ama inan ilk kes kndimi bukdr güzel buldum normalde begenmem kendimi ama busefer hemde düğünümde kendimi bukdr begendim:)ukalalık deil inan çünkü normalde begenmem kendimi ama düğünün büyüsündenmidir nedir güzeldim sanırım:):kedi:

nemmm balim varya bittim sana tek kelimeyle bitttiiimmmm
süpersin yaaaaa nasil güzel olmuss cadiiiim benim:asigim:
hem kinada hemde dügünde harikaaa olmusssuuuuuuuuuuuuuun:asigim:
özellikle dügünde ayri güzel olmussun beyazlarin icinde peri kizi gibi:asigim:

oyyyy minnoşummmmm mutlu ettin beni:)
büyülü bi gündüü ciddennnnnnn bidaha olsa keşke diyorum şimdii:)
gelin saçımda kına saçımda tam istediigm gibi hatta dahda çok begndimm:)
gelinlik nişanlık zaten 6 ay aradımmm aralıksız:)
çok şükür aksilik olmadan bittii:)insan düğün zamanı bi aksilik olcak diye korkuyor:)
çatlıyana kdr oynadım hatta hoptek bile yaptım:)kiiiiiiiiiiii ben oynamam normalde düğünümde kendimi aştım:)ayy anlatsam bitmez en iyisi, susayım:)

yaa gördüm zaten saclarina özellikle bittiiiiim
hele makyajin offfff sürekli aynisini tekrarliyorum ama cidden bebek gibi olmussun yaaaaaa:asigim:
senden özendim o günleri görürsem ins kinamda ve dügünümdee senin sac modellerinin aynisini istiyorum aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
tabi becerebilen bi kuaför bulabilirsem:lepi:
hahahahah o gün oynamicanda ne zaman oynican :sm_cool:
anlat kiz susmaa kaydirigubbakcemile3 bizde dedikodunu yaptik acaba nem cadisi napiyodur simdi diye kaydirigubbakcemileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

herşeyinle mükemmel olmuşsun.içinin güzelliği dışınada yansımış Allah senı ve mutluluğunu nazardan korusun..mutluluk hep içinde yaşasın bırkez daha hayırlı olsun :1hug:

canım fotolarına yorum yaptım ama buradan da söylemeden geçemeyeceğim:))Süper olmuş süper.Kendini beğenmekte haksız sayılmazsın.Çünkü gerçekten güzel olmuşsun,muhteşemsin tek kelime ile,harikasın valla balım benim:))

Anamm taze gelin sen buralardamısın yahuu Resimler süperr maşallah nazar değmez inşallah
fıstık gibim gelin olmuşsun

ayy bu arada bende uzun zamandır yoktum belki farketmişsinizdir
2 gün deli gibi gezdik
ayakların su topladı yara bere içinde
nişan elbisem ve ayakkabılarım falan süper :)
inşallah en kısa zamanda resimleriylen burada olacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…