Sevgi saygi kalmadi

ikizlerinAnnesi30

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
32
-10
6
34
Ben ne yapacagimi sasirdim piskilojim artik cok bozuldu artik dayanamiyorum cok mutsuzum alip basimi gitmek geliyor ama cocuklarim var ama böylede ömür gecermi? Esimle hic annasamiyorum herseye cok cabuk sinirleniyor kufurler hakaretler anneme aileme bana agir kufurler sen nasil annesin nasil pislik bir insansin diyor halbuki ben birsey istemiyorum bana karsi saygili olsun terbiyeli konussun istiyorum koluma vurur cenemi sikistirir acitir bu vurmak degil der iki yasinda ikizlerim iki tanede 12 13 yasinda cocuklarim var 3 uncu cocuguda hic istemedi kafam kaldirmiyor diye Allah ikiz verdi cok zorlar kendin istedin kendin bakican diyor yeri geldimi seviyor cocuklarini ona birsey diyemem buyuk cocuklarda kotu örnek oluyor kufurleriyle annenizi dinlemeyin benim lafim gecer diyor anniyacaginiz ben biktim artik ayrilmayi dusunuyorum saygi bitince evlilik devam edermi her hafta ayni cocuklar icin sanredeyim diyorum ama olmuyor

Çok üzücü.
Derdi neymiş beyefendinin?
Ne yaparsınız, maddi manevi ne durumdasınız bilemem ama özellikle büyük çocuklarınız sizin bu durumunuzdan etkilenir. İleride kuracağı ilişkiler açısından hiç iyi örnek olmuyorsunuz malesef.
Hayırlısı olsun.

Böyle davranması için Bi sebep olmalı ama 12 13 yaşlarındaki çocuklarınız herşeyi idrak edebilecek yaşta onları bunu yaşatmayın ne demek kendin istedin kendin bakacaksın çocuğa. Ki size şiddet boyutu da var ilişkinin en Sağlıklısı yollarınızı ayırmak olur sanırım

Böyle bir dağ ayısıyla hayat geçmez. Fiziksel ve psikolojik şiddet altındasınız. O çocuklara da yazık, yarın onlar da eşlerine böyle davranabilir, ne görüyorlar ki ne yapacaklar. Boşanın, çalışan bir kadın mısınız?

Öncelikle maddi durumunuzu sormak istedim neden çünkü madem kocanız kötü bir adam önce sizin terapi almanızı doğru yolda ilerlemenizi tavsiye ederim.bana kalsa böyle adamlar pek düzelmez ama bunca çocuk var ortada.kendinizi garantiye aldıktan sonra bir kere daha düzgünce konuşun olmuyorsa ayrılın.cocuklarada yazik

Evet gercekten cok üzücü cok titiz herseye sinirleniyor sinirlenecek kufur edecek birsey buluyor o kadar cocukla neye yeteyim bilmiyorum evet buyuk cocuklarda etkileniyor malesef

Böyle ömür geçmez arkadaşım
Derdi nedir eşinin ?
Stresli bir işi mi var.
Yani böyle zulmederek nereye varacağını düşünüyor acaba.
Sonradan böyle olduysa ki öyle olmasını diliyorum acil psikoloğa götürün.

Devam ederek çocuklarınıza yazık ediyorsunuz. Aileniz ne diyor bilmiyorum ama bu adamdan tez vakitte kurtulmaya bakın.

Evet beni dinleyeceksin diyor ben senin agzina edicem gerekirse diyor sen cevap vermiyecen
Ne gereksiz bir insanmış kocanız. Şiddete karşıyım ama kocanızın ağzına iki tane vurasım geldi. Ekonomik özgürlüğünüz varsa beklemeden kaçın. Çocuklarınız böyle daha da mutsuz oluyor emin olun. Kendinize güveniyorsanız bir dakika bile beklemeyin.

Gercekten cok guzel söyledin
Canim pskolojisi bozuk herzaman hasta bir yeri agrir normel degil yaptiklari bu kacinci artik ben utaniyorum ailemin duymasindan

Ayrılmanız daha sağlıklı gibi çocuklar açısından ,düzelmiyorsa ayrılın derim , benim babam olacak adam da pisliğin tekiydi annem baktı bize kötü örnek oluyor ve bizim hayatımızı mahvedecek ayrıldı biz daha küçükken ve bizler huzur ve sağlıkla büyüdük meslek sahibi olabildik ama o adamla büyüseydik ne okuyabilirdik ne de düzgün bir psikolojimiz kalırdı, bazen boşanmak daha faydalı çocuklar için..

neden 3. çocuk diyorummm? oda ikiz olmuş tam 4 çocuk.normal adamla bile bu kadar çocukla hayat zor olurken sizin eşle nasıl olacak?
Ah o kadar pismanimki
Simdiki aklim olsaydi yapmazdim
Cocuguda degecek adama yapacaksin yannis annamayin varliklarina hergun sukrediyorum
O ayri ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…