- 24 Ekim 2021
- 32
- -10
- 6
- 34
- Konu Sahibi ikizlerinAnnesi30
-
Çocukların yanında bu davranışı yapmanız çok kötü olmuş psikolojiniz bozulduysa hala neyi bekliyorsunuz anlamıyorum benim annemin su yaşımda bile onu yaptigini hayal bile edemiyorum başı agrisa dert ederim noldu diye o çocuklar ne haldedir evlatlarıniza neden bunu yapıyorsunuz ? Bir de özünde iyi insan demişsiniz iyi insan kavramı nedir sizin hayatınız da ben anlamadımDun artik o kadar üstüme geldi kendi kafami yumrukladim yeter artik diye benimde piskolojim bozuldu kafam suan cok agriyor su an istedigim cocuklarim yanimda kendime ait bi evde cocuklarimla yasamak sitressjz
Evet , size kafa yumruklatmış. Özünde gerçekten çok iyi , vicdanlı ve merhametli bir insanmış gerçekten. Özünde bu kadar iyi ise özünü kaynatıp kaynatıp için o zaman. Çocuklarınıza üzüldüm ben sadece.Evet haklisiniz özünde gene iyi bir insan merhametli vijdanli o hakkini yiyemem ama bana karsi sinirlenince cok kötü davraniyor etmedigi kufur hakaret kalmiyor kac sefe konustuk guzelce konus benimle üstüme gelme sIkIstirma canimi acitma anneligimi sorgulama kac kez denedim
Ama olmuyor
Ben de özümde çok iyiyim, valla bak.@KudrAlobar
Katibin Ruhu bakın yine özünde iyi bir adam.
Özünde mi iyi ? Cidden siz iyi değilsiniz. Kendinize biraz değer vermeye mi başlasanız?
Çocukların yanında bu davranışı yapmanız çok kötü olmuş psikolojiniz bozulduysa hala neyi bekliyorsunuz anlamıyorum benim annemin su yaşımda bile onu yaptigini hayal bile edemiyorum başı agrisa dert ederim noldu diye o çocuklar ne haldedir evlatlarıniza neden bunu yapıyorsunuz ? Bir de özünde iyi insan demişsiniz iyi insan kavramı nedir sizin hayatınız da ben anlamadım
Dogru diyorsunuzEvet , size kafa yumruklatmış. Özünde gerçekten çok iyi , vicdanlı ve merhametli bir insanmış gerçekten. Özünde bu kadar iyi ise özünü kaynatıp kaynatıp için o zaman. Çocuklarınıza üzüldüm ben sadece.
Evet insaAllah bende bir yerden basliyacagim böyle devam etmez bende farkindayim@KudrAlobar
Katibin Ruhu bakın yine özünde iyi bir adam.
Özünde mi iyi ? Cidden siz iyi değilsiniz. Kendinize biraz değer vermeye mi başlasanız?
Akilsiz olursa insan oluyor isteİki çocuk var. Adam üçüncüyü istemiyor üstelik problemli bir tip, ısrarla neden çocuk yapılıyor diye sormak istiyorum ama susuyorum
Etmez netBen ne yapacagimi sasirdim piskilojim artik cok bozuldu artik dayanamiyorum cok mutsuzum alip basimi gitmek geliyor ama cocuklarim var ama böylede ömür gecermi? Esimle hic annasamiyorum herseye cok cabuk sinirleniyor kufurler hakaretler anneme aileme bana agir kufurler sen nasil annesin nasil pislik bir insansin diyor halbuki ben birsey istemiyorum bana karsi saygili olsun terbiyeli konussun istiyorum koluma vurur cenemi sikistirir acitir bu vurmak degil der iki yasinda ikizlerim iki tanede 12 13 yasinda cocuklarim var 3 uncu cocuguda hic istemedi kafam kaldirmiyor diye Allah ikiz verdi cok zorlar kendin istedin kendin bakican diyor yeri geldimi seviyor cocuklarini ona birsey diyemem buyuk cocuklarda kotu örnek oluyor kufurleriyle annenizi dinlemeyin benim lafim gecer diyor anniyacaginiz ben biktim artik ayrilmayi dusunuyorum saygi bitince evlilik devam edermi her hafta ayni cocuklar icin sanredeyim diyorum ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?