Sevgi saygi kalmadi

ikizlerinAnnesi30

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
32
-10
6
34
Ben ne yapacagimi sasirdim piskilojim artik cok bozuldu artik dayanamiyorum cok mutsuzum alip basimi gitmek geliyor ama cocuklarim var ama böylede ömür gecermi? Esimle hic annasamiyorum herseye cok cabuk sinirleniyor kufurler hakaretler anneme aileme bana agir kufurler sen nasil annesin nasil pislik bir insansin diyor halbuki ben birsey istemiyorum bana karsi saygili olsun terbiyeli konussun istiyorum koluma vurur cenemi sikistirir acitir bu vurmak degil der iki yasinda ikizlerim iki tanede 12 13 yasinda cocuklarim var 3 uncu cocuguda hic istemedi kafam kaldirmiyor diye Allah ikiz verdi cok zorlar kendin istedin kendin bakican diyor yeri geldimi seviyor cocuklarini ona birsey diyemem buyuk cocuklarda kotu örnek oluyor kufurleriyle annenizi dinlemeyin benim lafim gecer diyor anniyacaginiz ben biktim artik ayrilmayi dusunuyorum saygi bitince evlilik devam edermi her hafta ayni cocuklar icin sanredeyim diyorum ama olmuyor

Maddi durumum yok suan ama ailemin yanina gidebilirim daha sonra onlar okula gidince calisabilirim ayaklarimin üstünde durabilirim
Cok sukur
O zaman bu fırsatı değerlendirin, unutmayın siz en değerlesiniz kimse size böyle davranamaz kocanız bile..

Meslegim yok su an ev hanimiyim ailem destek cikar cok sukur o sorun degil ama neden böyle oluyor annamiyorum

Sorun sizde degil esinizde. Bazi insanlar kafadan gercekten. Size söyledikleri laflar bunu isaret ediyor. Normalde evlilik terapisi felan öneririm ama esiniz bunu kabul edecek yapida gibi görünmüyor. Size siddet uyguladigi icin ve cocuklariniz da oldugu icin o ortamdan uzaklasmak zorunda oldugunuzu düsünüyorum. Cünkü böyle iliskilerde insanin beden sagligi gibi ruh sagligi da bozuluyor. Kendinizi sorgulamayin, yeterli kadar cekmissiniz ve eminim simdiye kadar signeye cektiginiz de cok olmustur

Ah o kadar pismanimki
Simdiki aklim olsaydi yapmazdim
Cocuguda degecek adama yapacaksin yannis annamayin varliklarina hergun sukrediyorum
O ayri ama
Umarım bir çıkış yolu bulursunuz. Ama çocuklarınızı lütfen bırakmayın. Tek başınıza da gayet iyi bakarsınız .yapan kadınlar gördüm

Derdiniz neydi ki tam çocuklar büyümüşken böyle bir adamdan tekrar hamile kalmak istediniz. Hem de o istemiyorken. Kendi kendinizi sabote etmişsiniz. Kusura bakmayın ama bunları sineye çeken bir anneye çocuklar da saygı duymaz.

Ben ne yapacagimi sasirdim piskilojim artik cok bozuldu artik dayanamiyorum cok mutsuzum alip basimi gitmek geliyor ama cocuklarim var ama böylede ömür gecermi? Esimle hic annasamiyorum herseye cok cabuk sinirleniyor kufurler hakaretler anneme aileme bana agir kufurler sen nasil annesin nasil pislik bir insansin diyor halbuki ben birsey istemiyorum bana karsi saygili olsun terbiyeli konussun istiyorum koluma vurur cenemi sikistirir acitir bu vurmak degil der iki yasinda ikizlerim iki tanede 12 13 yasinda cocuklarim var 3 uncu cocuguda hic istemedi kafam kaldirmiyor diye Allah ikiz verdi cok zorlar kendin istedin kendin bakican diyor yeri geldimi seviyor cocuklarini ona birsey diyemem buyuk cocuklarda kotu örnek oluyor kufurleriyle annenizi dinlemeyin benim lafim gecer diyor anniyacaginiz ben biktim artik ayrilmayi dusunuyorum saygi bitince evlilik devam edermi her hafta ayni cocuklar icin sanredeyim diyorum ama olmuyor
Kaybetmekten korkmuyor. Temel sorun bu. Yaptıklarını siz kabul ettikçe artırıyor. Şartlarınız zor ama bir şekilde sınır çizme yolu bulun ve kaybetmekten korkmasını sağlayın. Saygı duy demekle değil duymadığında bedel ödetmekle çözülür ama sizin denkleminizde nasıl olur bilmiyorum

Baslarim çocuk için ssbretmesine ya
Ayril gec .

Otuz yıl sonra çocuklar senin için ay annem için ben filanca kişiyle evlenmeyeyim diyecek mi
Yada beş on yıl sonra annem için biz üniversiteyi bu şehirde okumaliyiz diyecek mi yok.
Eeee

Neden ya neden ????
Böyle bir evliliğe, böyle bir gereksize neden bunca çocuk ? Sormadan edemiyorum cidden. Adam dün böyle olmadı ki, hep böyleymiş.
Böyle bir adamdan çocuklar yapmaya devam eden kadına ne desek boş geldi bana. Of sinirlenmiycem.
Yazık günah bunu çekmek zorunda kalan çocuklara.

3. çocuk için çok ara vermişsiniz. İkizlere tedaviyle mi hamile kaldınız?
Evet evliligimiz basindan beri sorunlu oldugu icin ertedim kendi evimiz yoktu kayinvslidemgille yasadik bir sure sonra kendi evimize gectik iki oglandan sonra birde kizim olsun istedim ikizler kiz oldu normal yolla

Ardına bakmadan kaç o 12 13 yaşında ki çocukların geleceği için özellikle şuan ne görseler duysalar travma sebebi onlar için kim bilir nasıl etki bıraktı o yavrularda kıyamam dusunmeniz bile hata resmen şiddet görüyorsunuz
Evet Haklisiniz bu seferde iki buyuk cocuk ozaman bende kalcak diyor ikizlerle git diyor diyer iki cocugu birakmak istemiyorum

ne için sabrediyosunuz yarın bir gün çocukların babalarından öğrendikleri saygısızlığı annelerine uygulasınlar diye mi

Neden ya neden ????
Böyle bir evliliğe, böyle bir gereksize neden bunca çocuk ? Sormadan edemiyorum cidden. Adam dün böyle olmadı ki, hep böyleymiş.
Böyle bir adamdan çocuklar yapmaya devam eden kadına ne desek boş geldi bana. Of sinirlenmiycem.
Yazık günah bunu çekmek zorunda kalan çocuklara.
Evet haklisiniz özünde gene iyi bir insan merhametli vijdanli o hakkini yiyemem ama bana karsi sinirlenince cok kötü davraniyor etmedigi kufur hakaret kalmiyor kac sefe konustuk guzelce konus benimle üstüme gelme sIkIstirma canimi acitma anneligimi sorgulama kac kez denedim
Ama olmuyor

Bu adamla evli kalarak hem kendinize hem çocuklarınıza daha çok zarar veriyorsunuz bence
Dun artik o kadar üstüme geldi kendi kafami yumrukladim yeter artik diye benimde piskolojim bozuldu kafam suan cok agriyor su an istedigim cocuklarim yanimda kendime ait bi evde cocuklarimla yasamak sitressjz

İki çocuk var. Adam üçüncüyü istemiyor üstelik problemli bir tip, ısrarla neden çocuk yapılıyor diye sormak istiyorum ama susuyorum 🤐

Evet haklisiniz özünde gene iyi bir insan merhametli vijdanli o hakkini yiyemem ama bana karsi sinirlenince cok kötü davraniyor etmedigi kufur hakaret kalmiyor kac sefe konustuk guzelce konus benimle üstüme gelme sIkIstirma canimi acitma anneligimi sorgulama kac kez denedim
Ama olmuyor
KudrAlobar KudrAlobar
Katibin Ruhu Katibin Ruhu bakın yine özünde iyi bir adam.

Özünde mi iyi ? Cidden siz iyi değilsiniz. Kendinize biraz değer vermeye mi başlasanız?

Back
X