- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
- Konu Sahibi SorunluyumSorunlu
-
bence yaptığın doğru değil ,bitmişse bitmiştir ,görüşmenin manası yok ,belliki sizde bitmemiş bişeyler ki mesajlarına ve telefonlarına cevap veriyorsunuz ,tekrar birlikte olmak istiyorsanız açık açık söyleyin ,istemiyorsanızda bitirin ,böyle ortada bir ilişki olmaz ..
Sevmiyorum demiyorum zaten evet seviyorum ama herzaman affedici oldum oda aynı şekilde gitti ve döndü.Zora geldim mi kaçıp toparlanınca dönüyor.Ortada şuanda bir ilişki yok...Anlamasını istediğim şey herzaman gidip dönemeyeceği.Yine gitti ve bu dönüşünde hayatımda yeri olamayacağını anlası istiyorum...Bişeyler konuşulması gerekiyorsa bunu onun söylemesi gerekir...Giden de dönen de o...
bunu anlamasına gerek yokki ,söyleyin hayatımda yerin yok deyin ,neden uğraşıyorsunuzki ,çok mu zor bunu söylemek .
bence bi süre böyle davran sonra tamamen görüşmeyi kes . pişmanlığını görmek hoşuma gider çünkü eğer onu hala seviyosam tabiki . ama bu durumu çokta uzatma tavrını koy
Hozefin sen o yokken nasıl yaşıyorsan öyle yaşamaya devam et bence.
Ve bunu onunda görmesini sağla bi şekilde onsuz da ayakta olduğunu ..
Ben nedense onun tarafını tutamıyorum seni ne kadar yaraladığını biliyorum o eşşeğin.
Umarım herşey senin hayrına olur artık geldiyse adam gibi gelir , gidesi varsa da hiç bulaşmaz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?