- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
- Konu Sahibi SorunluyumSorunlu
Kızlar yazılarımı takip edenler bilirler.Bundan tam 7 ay önce 4 yıllık ilişkim bitmişti.4 yıl boyunca ailesinin aramızda olması,onlara karşı isteklerini ve tepkisini asla belli edememesi,kendisinin dengesizlikleri ve gidip gelmeleri ile 7 ay önce yine gitti hayatımdan.Bu gidişinde artık emindim bittiğinden.Ama bir kaç gün önce bir gece yarısı bir mesaj geldi ondan.Rüyasında görmüş beni ağlayarak uyanmış merak etmiş,iyimiyim diye sormak istemiş.Mesajını gördüm ama cevap yazmadım 1 gün boyunca.Sonra cevap attım iyiyim diye.Ters davranmadım ama sıcakta davranmadım.Sanki uzun zamandır görmediğim öylesine bir arkadaşın hal hatır sormasına verilebilecek gibi cevaplar verdim.Ertesi gün nete geldi beni görmek istedi,görüştük...Sonraki günler nete geldi mesajlarını gördüğüm halde çevrimdışı takıldım ve o çıktıktan sonra mesaj attım yeni gördüm diye.Dün gece aradı,konuşuyorduk havadan sudan.Şuan merakta hayatımda biri var mı diye,soramıyorda...Bende renk vermiyorum bu konuda.Arada bir gitsede o hep benimmiş...Beni çok özlemiş,hiç unutmamış,hep içindeymişim.Gece yattığında hep gözünün önüne gelmişim.Bana söylediği ağır lafların hepsini söyledim ona.Benden soğuman için yaptım,sonumuz olur mu olmaz mı bilmiyorum ama olsada olmasada sen benim tek sevdiğim olarak kalıcaksın.Bende yerin bambaşka içimdeki acın hep kalıcak dedi.İnanmadım..!Geçen yıl yine 5-6 aylık bir ayrılık ardından geri döndüğünde yine bunları söylemişti...Hala seviyorum onu yalan söyleyemem ama ne söyledikleri beni mutlu ediyor nede heyecanlandırıyor.Biliyorum ki yine gider ailesinin ağzına baktıkça...
Tek istediğim acısı içinde kalsın ölene kadar.Yavaş yavaş yüzüne gülerek içini acıtmak istiyorum.Beddua etmiyorum,kötü davranmıyorum ama benimle görüşmesinin mutluluğu ve heyecanının içinde aslında benim eski ben olmadığımı görsün istiyorum sadece...
Sizce iyi mi yapıyorum,kötü mü yapıyorum?Tek istediğim bir daha asla onun yüzünden üzülmemek ve verdiğim emekleri ve sevgiyi asla ama asla unutmaması...
Tek istediğim acısı içinde kalsın ölene kadar.Yavaş yavaş yüzüne gülerek içini acıtmak istiyorum.Beddua etmiyorum,kötü davranmıyorum ama benimle görüşmesinin mutluluğu ve heyecanının içinde aslında benim eski ben olmadığımı görsün istiyorum sadece...
Sizce iyi mi yapıyorum,kötü mü yapıyorum?Tek istediğim bir daha asla onun yüzünden üzülmemek ve verdiğim emekleri ve sevgiyi asla ama asla unutmaması...