• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi ve Nefret...Hangisi gerçek?

SorunluyumSorunlu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
859
3
31
Kızlar yazılarımı takip edenler bilirler.Bundan tam 7 ay önce 4 yıllık ilişkim bitmişti.4 yıl boyunca ailesinin aramızda olması,onlara karşı isteklerini ve tepkisini asla belli edememesi,kendisinin dengesizlikleri ve gidip gelmeleri ile 7 ay önce yine gitti hayatımdan.Bu gidişinde artık emindim bittiğinden.Ama bir kaç gün önce bir gece yarısı bir mesaj geldi ondan.Rüyasında görmüş beni ağlayarak uyanmış merak etmiş,iyimiyim diye sormak istemiş.Mesajını gördüm ama cevap yazmadım 1 gün boyunca.Sonra cevap attım iyiyim diye.Ters davranmadım ama sıcakta davranmadım.Sanki uzun zamandır görmediğim öylesine bir arkadaşın hal hatır sormasına verilebilecek gibi cevaplar verdim.Ertesi gün nete geldi beni görmek istedi,görüştük...Sonraki günler nete geldi mesajlarını gördüğüm halde çevrimdışı takıldım ve o çıktıktan sonra mesaj attım yeni gördüm diye.Dün gece aradı,konuşuyorduk havadan sudan.Şuan merakta hayatımda biri var mı diye,soramıyorda...Bende renk vermiyorum bu konuda.Arada bir gitsede o hep benimmiş...Beni çok özlemiş,hiç unutmamış,hep içindeymişim.Gece yattığında hep gözünün önüne gelmişim.Bana söylediği ağır lafların hepsini söyledim ona.Benden soğuman için yaptım,sonumuz olur mu olmaz mı bilmiyorum ama olsada olmasada sen benim tek sevdiğim olarak kalıcaksın.Bende yerin bambaşka içimdeki acın hep kalıcak dedi.İnanmadım..!Geçen yıl yine 5-6 aylık bir ayrılık ardından geri döndüğünde yine bunları söylemişti...Hala seviyorum onu yalan söyleyemem ama ne söyledikleri beni mutlu ediyor nede heyecanlandırıyor.Biliyorum ki yine gider ailesinin ağzına baktıkça...
Tek istediğim acısı içinde kalsın ölene kadar.Yavaş yavaş yüzüne gülerek içini acıtmak istiyorum.Beddua etmiyorum,kötü davranmıyorum ama benimle görüşmesinin mutluluğu ve heyecanının içinde aslında benim eski ben olmadığımı görsün istiyorum sadece...
Sizce iyi mi yapıyorum,kötü mü yapıyorum?Tek istediğim bir daha asla onun yüzünden üzülmemek ve verdiğim emekleri ve sevgiyi asla ama asla unutmaması...

bence yaptığın doğru değil ,bitmişse bitmiştir ,görüşmenin manası yok ,belliki sizde bitmemiş bişeyler ki mesajlarına ve telefonlarına cevap veriyorsunuz ,tekrar birlikte olmak istiyorsanız açık açık söyleyin ,istemiyorsanızda bitirin ,böyle ortada bir ilişki olmaz ..

bence yaptığın doğru değil ,bitmişse bitmiştir ,görüşmenin manası yok ,belliki sizde bitmemiş bişeyler ki mesajlarına ve telefonlarına cevap veriyorsunuz ,tekrar birlikte olmak istiyorsanız açık açık söyleyin ,istemiyorsanızda bitirin ,böyle ortada bir ilişki olmaz ..

Sevmiyorum demiyorum zaten evet seviyorum ama herzaman affedici oldum oda aynı şekilde gitti ve döndü.Zora geldim mi kaçıp toparlanınca dönüyor.Ortada şuanda bir ilişki yok...Anlamasını istediğim şey herzaman gidip dönemeyeceği.Yine gitti ve bu dönüşünde hayatımda yeri olamayacağını anlası istiyorum...Bişeyler konuşulması gerekiyorsa bunu onun söylemesi gerekir...Giden de dönen de o...

"Tek istediğim bir daha asla onun yüzünden üzülmemek"

O zaman bu defteri kapatıp, önüne bakmalı, bir daha görüşmemelisin..

Sevmiyorum demiyorum zaten evet seviyorum ama herzaman affedici oldum oda aynı şekilde gitti ve döndü.Zora geldim mi kaçıp toparlanınca dönüyor.Ortada şuanda bir ilişki yok...Anlamasını istediğim şey herzaman gidip dönemeyeceği.Yine gitti ve bu dönüşünde hayatımda yeri olamayacağını anlası istiyorum...Bişeyler konuşulması gerekiyorsa bunu onun söylemesi gerekir...Giden de dönen de o...

bunu anlamasına gerek yokki ,söyleyin hayatımda yerin yok deyin ,neden uğraşıyorsunuzki ,çok mu zor bunu söylemek .

Bunların hiç birine gerek yok.
Hiç bi şekilde konuşmamanız zaten herşeyi anlatmaya yetecektir.

bunu anlamasına gerek yokki ,söyleyin hayatımda yerin yok deyin ,neden uğraşıyorsunuzki ,çok mu zor bunu söylemek .

Hiçbirşeyi söylemek zor değil artık.Birkaç aylık bir ilişki değildi.4 yıllık bir ilişki emekler,çabalar ve mücadele ile dolu...Herkesin sevgisi kendi içinde büyüktür.Bunun tarifi gerçekten zor.Manevi anlamda ailesinden çok hakkım vardır onda.Son 1.5 yıl sürekli git geller ile geçti.Çok üzüldüm kırıldım...Her gidişinde yine döndü.Aslında sevmediğini sanmıyorum,herkes hayranlıkla bakardı bize gerçekten.Ama aramızda ailesi var.Kültür farkımız var yaşadığımız yerlere göre.Sorunlarımız biz kendimiz hallederken,ailesi işin içine girdiğinde anladım onun asla ailesinin sözünden çıkamadığını.Ailesi olmaz diye baskı yaptıkça o değişti,ayrıldık dayanamadık barıştık.Çabalıycaz dedi olana kadar ve sonra birgün yine zora dayanamadı.Bir süre sonra yeniden konuşuldu herşey ve ailesine durumu anlatmaya çalıştı ama nedense hiçbir şekilde kendisini ifade edemiyor.Belkide ediyor ama anlamak istemiyor ailesi.Ailesi farklı bir ilde yaşıyor ve ben istanbulda.İstanbuldan kız almak masraflı ve başını ezemeyiz zihniyetindeler.Benim güvenimin kalmadığı tek nokta yine zorluklar olucak ve yine gidecek.Gitmeyeceğinden emin olsam birkez daha deneyelim derim.4 yıl boyunca boşa giden çabalarımın ve aylar önce döktüğüm o gözyaşlarının bedelini ödesin...Severek ayrı geçirdiğim üzüldüğüm onca günleri oda içinde yaşasın...Giden olup geldiğinde bıraktığını bulacağını biliyordu ama bu kez bıraktığı yerinde ama onunla olmayacak bunu anlasın istiyorum.İntikam almak yada acı çektirmek değil asıl amacım ama bu ilişki 2 kişilik yaşanmalıydı.Ben ise onun ve ailesinde ki geri düşünceli birçok insanın bu işin içine girişlerinin yükünü taşıdım.Aynılarını hissetsin sadece.Çabalayıpta ulaşamamak neymiş görsün istiyorum.Yoksa sorum yada sorunum ne yapıyım nasıl intikam alayım,istemiyorum onu değil.Onca yıl emek verdiğim sevdiğim insanla tabiki mutluluğu bulmaz ömür boyu sürdürmek isterim ama bu ilişkiyi ben resmen severek ve acı çekerek yaşadım...En azından benim çektiklerimi anlasın...

ben pek anlayacağını sanmıyorum
erkekler böyledir şimdi o senin hakkında o da beni unutamamış ki hala benimle konuşuyor diye düşünüyodur yani düz manntık altında bişey aramıyodur çünkü erkeklerin yapısı bu bence yanlış yapıyosun biten bitmiştir hiç bir sebebten ötürü o kişiyle konuşman doğru olmaz ben olsam böyle yapardım

bende olsam hiç görüşmezdim. duygularınızı çok iyi anlıyorum içinizde bastırmanızda çok zor duygularınızı ama bence en doğrusu hiç muhattap olmamak. msn telenizden silin gitsin.

bence bi süre böyle davran sonra tamamen görüşmeyi kes . pişmanlığını görmek hoşuma gider çünkü eğer onu hala seviyosam tabiki . ama bu durumu çokta uzatma tavrını koy

bence bi süre böyle davran sonra tamamen görüşmeyi kes . pişmanlığını görmek hoşuma gider çünkü eğer onu hala seviyosam tabiki . ama bu durumu çokta uzatma tavrını koy

Benimde olmasını istediğim bu zaten.Birgün yine rahat rahat geleceğini biliyordum.Her dönüşünde uzatmadan barışıyordum.Ama bu kez o gidişinin pişmanlığını yaşasın.Ben o yokken hayatım nasılsa aynen öyle mutlu mesut devam ediyorum hayatıma.Farkında bunun ve sesinde hissettiğim o mutsuzluk içimdeki acıyı hafifletiyor...

Hozefin sen o yokken nasıl yaşıyorsan öyle yaşamaya devam et bence.
Ve bunu onunda görmesini sağla bi şekilde onsuz da ayakta olduğunu ..
Ben nedense onun tarafını tutamıyorum seni ne kadar yaraladığını biliyorum o eşşeğin.
Umarım herşey senin hayrına olur artık geldiyse adam gibi gelir , gidesi varsa da hiç bulaşmaz:((

Hozefin sen o yokken nasıl yaşıyorsan öyle yaşamaya devam et bence.
Ve bunu onunda görmesini sağla bi şekilde onsuz da ayakta olduğunu ..
Ben nedense onun tarafını tutamıyorum seni ne kadar yaraladığını biliyorum o eşşeğin.
Umarım herşey senin hayrına olur artık geldiyse adam gibi gelir , gidesi varsa da hiç bulaşmaz:((

Yorum yazmana çok sevindim canım.Konuları çok iyi biliyorsun.Ne hissettiğimi şuan neden onunla konuştuğumuda anlıyorsundur sanırım.Aynen dediğin gibi sen hayatımda yokkende mutluydum modunda takılıyorum.Aslında gerçekten öyle.İş çevrem arkadaş çevrem sosyal çevrem tamamen değişti.O yüzden gerçekten mutluyum.Bu kez ben değil o üzülsün...

Back
X