erkek arkadaşının psikolojik sorunları var bence:26: sende de hata var üstüne çok gidiyorsun sürekli ilgi istiyorsun belli ki ama hiç bir sebep senin üzerinde şiddet uygulamasına müsade edemez! çok defa affetmişsin artık ne yaparsa yapsın affedeceğini düşünmüş bence ve ilerdede devam edecekdir bu duurm , s,n,r ve inat anında kendinden geçiyor belli ki. bence ilerisi pek hayır değil senin için, 7 snde neyse 70 inde odur
Erkek arkadasina sunu sormani tavsiye ederim. Ailende siddet gordun mu? Baban annene vurur muydu? Eminim ailesinde yasamis gormustur. Cunku kadina tokat atildigini gormeyen erkek kadina vuramaz.
Belki cok katiyim ama suanki seviyenizde sana vurabiliyorsa ilerde daha ciddi konukarda nolur bilemem. Bu yazdiklarini bir arkadasimda yasadi univde ama cok sevdiler evlendiler vs. Ustelik ikiside avukat oldu. Ama siddet bitmedi biliyor musun. Evliliklerini bitirdi bu.
Sebep her ne olursa olsun vuramaz sana. Eger siddet baslamissa gerisi gelecektir sonra ozurler dileyecektir. Yaptirma kendine bu siddeti. Birak onu. Nasil kiyarsin kendine nasil vurdurursun. Hayatta hersey gecer ama bedenine yapilan eziyet asla
Büyük konuşmak ta istemem ama kocam bana el kaldırsa alır çocuğumu giderim bir dahada yüzüne bakmam sen baya bildiğin dayak diyorsun bide dönüp dönüp adama gidiyorsun ne mecburiyetin var aile içi şiddete açık bir ilişki...bir defa olduysa devamı gelir bence üzgünüm ama benim fikrim bu....
öncelikle geçmiş olsun, tekrarı olmaz umarım..
kızma bana ama, erkek arkadaşının yaptıkları asla ve asla seven birinin yapacağı şeyler değil. seven biri zarar veremez.. evet sinirlenebilir, çileden çıkabilir ama şiddet çok ayrı bişey.. kadınlar olarak her şeyi anladık kavradık ama şu aşırı kıskançlık ve şiddetin sevgi gösterisi olmadığını bi türlü anlayamadık..
birinci sınıftaydık ablasını eniştesi dövmştü onu anlatmıstı..çok sinir olmustu bir sürü laf saymıstı...babasıda küçükken çok dövmüş kendisini anlatır bazen...
yok katı degilsin asla ben hep bana erkek bi tokat atamaz diodum....
neden yaptın dedgimde sen el kol harektlri ypyosun sinirine dokuyo dio...
ben erkek gibi yetiştim ve ilk başlarda ben çıkşıyodum ....ama ne olrsa olsun bana vurumaz..ve suan brksam alt üst olrum okulum bitsin diorum sınavı atlatayım o zman daha saglıklı düşüncem heralde bu konuyu
teşekkr ederim..şiddet asla sevgi gösterisi değil..am bnde çok seviyorum ama bnde vuruyorumbnde bunu anlamdım gerçkten
sonuna kadar haklısın kesinlikle katılıorum..bnde eskiden derdim bi tokat vursun çeker giderim...ama şimdi neden böle anlamdım[/
hiçkimseye ve hiçbirşeye katlanmak zorunda değilsin sonra çok üzülürsün daha çok gençsin ve hiçkimse vazgeçilmez değildir...böyle kavga gürültü dayak bi bakmışsın gençlik bitmiş....
birinci sınıftaydık ablasını eniştesi dövmştü onu anlatmıstı..çok sinir olmustu bir sürü laf saymıstı...babasıda küçükken çok dövmüş kendisini anlatır bazen...
yok katı degilsin asla ben hep bana erkek bi tokat atamaz diodum....
neden yaptın dedgimde sen el kol harektlri ypyosun sinirine dokuyo dio...
ben erkek gibi yetiştim ve ilk başlarda ben çıkşıyodum ....ama ne olrsa olsun bana vurumaz..ve suan brksam alt üst olrum okulum bitsin diorum sınavı atlatayım o zman daha saglıklı düşüncem heralde bu konuyu
.o müziği acıyo ben kapıyorum..nolur rahat bırak beni üstüme gelme seni üzmek istemiyorum die..o öle dedikçe ben üstüne gittim....
yarım saat böle uğraştım bana dönüp gözümün kenarına bi tane vurdu ama nasıl vurduysa artık gözümün kenarı ceviz kadar şişti..
en sabırlı adamı bile çileden çıkartır bu haraketler...bence birazda kusuru kendinde ara...farkındaysan öve öve anlatıyosun adamı..dayağa karşı diye anlatıyorsun...dayak olayına geçene kadar ne kadar inatlaşıp ne kadar zorladığını..yarım saat sürdürdüğünü ve sana üstüme gelme diye sürekli sölediğini yazmışsın...susman gereken yeri bilmiyosun bence..yoksa şiddet uygulayan adam öle yarım saat 2 sene beklemez,en ufak olayda gösterir yüzünü..ama senin saatler süren inatlaşma ve üstüne gitmelerinle sinirlendiğinde kontrolünü kaybeden bi adam var karşında ben böyle anladım anlatımından...
çok üzerine gidiyorsun biri seninle bu kadar uğraşsa sende aynı şeyleri yaparsın kendini onun yerine koy
yanlış anlam seni de üzmek kırmak istemem canım ama erkek arkadaşının yaptıkları hiç normal bir durum değil ne demek şiddet uygulamak ya yenilir yutulur bir durum değil bu bence senin yerinde olsam ne kadar sevsem de bırakır giderdim ailen var sonuçta aynı evde durmak gibi zorunluluğun yok ki canım tamma seviyor olabilirsin ama sana yaptıkları seven insanın yapacağı birşey değil yani seven insan kıyamaz sevdiğine inşallah doğru bir karar alırsın kendin için canım hayırlısı olsun hakkında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?