Sevgi ve Şiddet..

bazen diyorum nasıl yasandı bunlar..bu ilşkide sevgi varmı kaldı mı geriye..ama gerçekten seviyorum aynen olmaz olsun ama oluyo...bitmedi sevgi keşke bitseydi

Canım benim hayatında yapacağın en büyük yanlış bu insanla evlenip üstüne de çocuk yapmak.Ayrıca pc bağımlısı anladığım kadarıyla.
İlerde netten çapkınlık yaparsa da şaşırmam özellikle çocuk olduktan sonra.
Profiller aynıdır ,bu konu da çok katıyım bir kere vuran erkek yine vurur,düzelir falan da deme düzelmez sende biliyorsun.Ayrıca okumuş etmiş bir bayansın kıyası çok iyi yapabilirsin yol yakınken yol ver gitsin canım.

bazen diyorum nasıl yasandı bunlar..bu ilşkide sevgi varmı kaldı mı geriye..ama gerçekten seviyorum aynen olmaz olsun ama oluyo...bitmedi sevgi keşke bitseydi
Canımmmm onun adı sevgi değil alışkanlık .Olmaz canım ya öyle sevgi olmaz .

evt pc başında devmlı oyun oynar hep bnde snir olurum..çapkınlık grmedim bu zmana kadar ama yomayacagını bilemem tabiki...

bnde düzeleğeni sanmıyorum açkcası ama braz zmana ihtiyacm var kndm için..

Canımmmm onun adı sevgi değil alışkanlık .Olmaz canım ya öyle sevgi olmaz .

evet demiştim daha öncede alşkanlıklardan bi anda vazgeçmek zor..bu en büyük etken çoğu ilişkidede alışkanlıklar tutuyo..unun sevgisinin bilemem tabi ama ben kendmden eminim

evt pc başında devmlı oyun oynar hep bnde snir olurum..çapkınlık grmedim bu zmana kadar ama yomayacagını bilemem tabiki...

bnde düzeleğeni sanmıyorum açkcası ama braz zmana ihtiyacm var kndm için..
canım çok saçma olacak verdiğim örnek ama illa ki bu murphy kanunlarını duymuşsundur .Bunu espirili kullanırlar ama ben inanırım .Hiç bir zaman bir şey kötüden iyiye gitmez ,iyiden kötüye gider.
Böyle uzaktan konuşmak kolay ama yapacağın en güzel şey ayrılmak bence...Ne kadar kulak asarsın bilemem ama çoğu bayanın senin gibi aynı evde tanıma şansı da olmuyor ,şanslısın ki senin olmuş.
Aranız da şöyle konuşmalar da geçiyordur ikimiz de öğrenciyiz kendi paramızı kazanmaya başladığımız zaman bu kadar gerilmeyiz,moralimiz iyi olur falan.
O zaman da başka sorunlar çıkacak yer değişsede sorunlar illa ki çıkıyor .Bunları zaten biliyorsun dipnot sadece bizimkisi.

benim eski erkek arkadaşım bana çok sinirlenmişti, kolumu tutup çok fena sıkıp kıvırmıştı. ben çok şaşkındım, napıosun diye yüzüne bakarken o sanki düşmanını öldürüyor gibi nefretle bakıyordu bana.

ama ben yine de buna rağmen ayrılmak istemedim ondan..
ama ayrıldık yine de..
yorumları okuyunca ayrılığımızın çok hayırlı olduğunu görüyorum
ancak o şiddet hatırasını hatırlayınca ayrılığımız anlam buluyor kafamda
demek ki hakkımda hayırlısı olmuş
ama seven birine ayrıl deseniz de hayatta ayrılamaz
şimdi biz arkadaşa ayrıl diyoruz ama yapamayacağına adım gibi eminim
peki benim ayrılığım nasıl oldu ?
o istedi, o ayrıldı benden bu şiddet olayı üstüne :))
bu ikisi de birbirini seviyor, ayrılmaları mümkün değil bence
hem eğer son aylarda iyiyseniz neden ayrılık konusunu açıosun ki
sana düşkün biriyse sen de biraz alttan al, baskı yapma felan çözün sorunu
ondan ayrılınca dışarda başka birini bulabileceğini mi sanıyorsun?
the answer is no.

Canım sorduğun soru sanki başka birisini bulamazsın anlamın da sorulmuş gibi geldi.
Neden olmasın bulamaz mı ? Kimse mükemmel değildir ama en azından dayak atmayan bir insanla hayat kurabilir .İnş.

Son düzenleme:

eet bnde buna katılıyorum..evet gerçkten sanslıyım..

konuyoruz dedginiz gibi bazen biz ypamyız yürütemeyiz dioruz...öğrencilikten dglde oldgmz yer kötü gerçekten..yaşam şartların en kötü oldgu ildeyiz...bu yzdedndir blki diorum...ama insan nerde olrsa olsun yapacaksa yapar zaten...o da var..

Oyy canım ya yaptığın fedakarlıklar ,sabırlı olman kalmıyor bir anlamı.İnan karşında ki kıymet bilmiyor.O yüzden ilerde rahat edebileceğin ,sevebileceğin bir eş bulursun inş.

şu anda başkı ypmyorum zaten üsütne gitmiyorum tamam sorun yok ama bu kadarla çözlmyor bnce...

iiyiz şimdi neden ayrılma konusunu açtım yeni yeni dsnyorum bazı şeyleri...

neden olmasın bulabilirim tabiki ama bnm böle bi derdim yok bnm ilk ilşkimdi ve bu biterse zaten uzun bi süre ilişki de düşünmyorum...

Canım sorduğun soru sanki başka birisini bulamazsın anlamın da sorulmuş gibi geldi.
Neden olmasın bulamaz mı ? Kimse mükemmel değildir ama en azından dayak atmayan bir insanla hayat kurabilir .İnş.

evet bnde öle anladım o soruyu...inş ii dileklerin için teşekkr ederim..

Oyy canım ya yaptığın fedakarlıklar ,sabırlı olman kalmıyor bir anlamı.İnan karşında ki kıymet bilmiyor.O yüzden ilerde rahat edebileceğin ,sevebileceğin bir eş bulursun inş.

haklısın canım gerçkten öle..inş iyi dlklerin için teşekkr ederim

benim görüşüm bulamayacağı yönünde. bulamayacağımız yönünde.

olmayan birşeyi bulmak zor oluyor tatlım. benim çevremde o kadar çok erkek var ki, ama hiç birine karşı bir şey hissetmiyorum. birine alışınca diğer herkes yanlış geliyor insana. ilişki istemiyorum olayı da ne kadar sürer sence ? yalnızlığı hiç tatmadığın için bilmiyorsun. aslında burda bana laf düşmez, çünkü ben kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak konuşuyorum. o yüzden sen boşver benim söylediklerimi.

Öyle dersen tabi ki haklısın ama kötünün iyisi vardır.Birine alışmam ne kadar sürer diyerekte insan geleceğini tehlikeye de atmamalı .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…