sevgi yok mu yani??

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
herkese merhaba
sorunumu nası toparlayıp yazmalıyım bilmiyorum ama
sanırım artık sevgi anlamında bişiler hissetmiyorum
işnde gücünde olsun sevsin değer versin iletişim olsun aramızda
ama iş cinselliğe gelince yaklaşmasını tahammül edemiyorum kaldıramıyorum
ve ona yaptığım açıklama da şu şekilde
aramızdaki problemlerin bu zamana kadar hep üzerini kapattık çözüme ulaştırmadık
ve hiçbişey olmamış gibi davrandık bu benim ruhumu çok yaraladı
bu senin tercihindi ama ben bu şekilde mutlu olamıyorum
bana zaman ver zaten kafamda biçok şey şekillendiği zaman
iş o noktaya geldiğinde sana ben yaklaşıcam..
halbuki ne çok severdim onu içim titrerdi
teni tenime deymeden asla yapamazdım
çok kızıyorum kendime ikimiz de hak etmedik bunu :14:

Cinselliği sorun ederseniz aşmanız zaman alır ama hiç bir şey yokmuş gibi davranırsanız daha çabuk aşarsınız benim anladığım sizin cinsel sorununuz yok başka sebebler yüzünden eşinizden uzaklaşıyorsunuz...

Cinselliği sorun ederseniz aşmanız zaman alır ama hiç bir şey yokmuş gibi davranırsanız daha çabuk aşarsınız benim anladığım sizin cinsel sorununuz yok başka sebebler yüzünden eşinizden uzaklaşıyorsunuz...

haklısınız aslında epey sorun yaşadık 2yıla biçok şeyi sığdırdık
ilk başlarda kv problemleri klasiktir zaten 1 yıldan fazla süremiz de çalışmamasıyla geçti
bununla birlikte sağlık da gitti elden bu süreçte desteğini görmedim
hiç sorunsuz zamanımız olmadı
kendi halimize kalamadık
aslında şimdi farkediyorum bazı şeyleri biz hiç birbirimizi tanımıyor muşuz ne acı..

eski konularınıza baktımda çok şeyler yaşamışsınız hala evli olmanıza bile şaşıyorum siz cinsellik istemediğinizi söylüyorsunuz
yaşadığınız çok kolay şeyler çok kötü ben olsam aynı evde bile duramam
hakkınızda hayırlısı olsun
bi aldatmadığı kalmış zaten siz uzak durdukça ona zemini hazırlanır bahaneside hazır sen benimle ilgilenmedin der
Allah sabır versin

eski konularınıza baktımda çok şeyler yaşamışsınız hala evli olmanıza bile şaşıyorum siz cinsellik istemediğinizi söylüyorsunuz
yaşadığınız çok kolay şeyler çok kötü ben olsam aynı evde bile duramam
hakkınızda hayırlısı olsun
bi aldatmadığı kalmış zaten siz uzak durdukça ona zemini hazırlanır bahaneside hazır sen benimle ilgilenmedin der
Allah sabır versin

onlar daha bişi değil
hipofiz bezimde adenom tespit edildi zaten yalvar yakar doktora gidebildim
emar çektirmem gerekiyo sigortamız yoktu 375 tl emar
işte boş yere o kadar para veriyoruz bişi çıkmicak hastalık hastasısın falan
doktora da beraber girdik herşeyi duydu göz sinirlerine çok yakın olduğu için tümör gözünü kaybedebilirsin
zaten şu durumda çocuğun olmaz tedaviyle olur dedi
çıktık doktordan aradım annemi
anne ufak bi kitle varmış diyorum eşim kahkaha atıyo ve annem de duydu güldüğünü
söylediğine göre abartarak anlatmışım anneme
doktor bana tümör diyo ben anneme kitle diyorum abartan ben oluyorum
gözümde 4 ay boyunca gece gündüz geçmeyen bi seyirme yaşadım artık parmağımı gözüme bastırıyodum yeter artık geç diye
psikolojimi öyle bozmuştu ki elim hep gözümdeydi
bi kere bile desteğini görmedim aslında destek de istemedim köstek olmayı bıraksa yeterdi

sanıırm sen de ben gibi gelin gittiğin şehre ve evliliğe alışamadın. bir de eşinin patavatszıklıkları eklenince çekemez olmuşsun

onlar daha bişi değil
hipofiz bezimde adenom tespit edildi zaten yalvar yakar doktora gidebildim
emar çektirmem gerekiyo sigortamız yoktu 375 tl emar
işte boş yere o kadar para veriyoruz bişi çıkmicak hastalık hastasısın falan
doktora da beraber girdik herşeyi duydu göz sinirlerine çok yakın olduğu için tümör gözünü kaybedebilirsin
zaten şu durumda çocuğun olmaz tedaviyle olur dedi
çıktık doktordan aradım annemi
anne ufak bi kitle varmış diyorum eşim kahkaha atıyo ve annem de duydu güldüğünü
söylediğine göre abartarak anlatmışım anneme
doktor bana tümör diyo ben anneme kitle diyorum abartan ben oluyorum
gözümde 4 ay boyunca gece gündüz geçmeyen bi seyirme yaşadım artık parmağımı gözüme bastırıyodum yeter artık geç diye
psikolojimi öyle bozmuştu ki elim hep gözümdeydi
bi kere bile desteğini görmedim aslında destek de istemedim köstek olmayı bıraksa yeterdi

bu kadar vicdansız ve anlayışsız bir erkeği istememen arzulamaman çok normal canım:19:
adam senin sağlığınla bile dalga geçiyor:20:

sanıırm sen de ben gibi gelin gittiğin şehre ve evliliğe alışamadın. bir de eşinin patavatszıklıkları eklenince çekemez olmuşsun

aslında evlilik dunyanın en güzel şeyi ve evlenip geldiğim yer çok sevdiğim biyer
benim bunlarla sıkıntım çok şükür ki yok sadece istediğim şey iletişim değer hoşgörü saygı sevgi ve aşktı
biz bunları sağlam tutamadığımız için uzaklaştım

herkese merhaba
sorunumu nası toparlayıp yazmalıyım bilmiyorum ama
sanırım artık sevgi anlamında bişiler hissetmiyorum
işnde gücünde olsun sevsin değer versin iletişim olsun aramızda
ama iş cinselliğe gelince yaklaşmasını tahammül edemiyorum kaldıramıyorum
ve ona yaptığım açıklama da şu şekilde
aramızdaki problemlerin bu zamana kadar hep üzerini kapattık çözüme ulaştırmadık
ve hiçbişey olmamış gibi davrandık bu benim ruhumu çok yaraladı
bu senin tercihindi ama ben bu şekilde mutlu olamıyorum
bana zaman ver zaten kafamda biçok şey şekillendiği zaman
iş o noktaya geldiğinde sana ben yaklaşıcam..
halbuki ne çok severdim onu içim titrerdi
teni tenime deymeden asla yapamazdım
çok kızıyorum kendime ikimiz de hak etmedik bunu :14:

üzüldüm şimdi.ne desem bilmiyorum.

sıkıntıların üzerini örtmek ve sorunları çözmeden olmamış gibi davranmak ilişkileri çok olumsuz etkiliyor ne yazıkki. siz olumlu yaklaşmaya çalışmışsınız fakat eşiniz sorunların üzeri kapatıldıkça deyim yerindeyse gemi azıya almış bence bu saatten sonra üzerini kapattığınız her şeyi bir masaya yatırın ve eşinize bunları ciddi şekilde çözmezseniz artık içinizde bu evliliğe karşı bir heves kalmadığını anlatın. gerçekten üzüldüm insan ne ümitlerle evleniyor sonradan bunları yaşamak gerçekten çok kırıcıdır ama eğer katı bir tutumla yaklaşır ve eşinize ciddiyetinizi gösterirseniz belki sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. hakkınızda hayırlısı olsun dilerim her şey gönlünüzce olur

gulmekmi? saglik konusunda hic gulunurmu ya.
hadi sen abarttin diye bilir,ama sonucta doktorun yanindaymis bunlar soylenirken.
kendi kulaklariyla duymus.

yazik ya. Bu arada cok gecmis olsun canim canini skma herseye sen tedavine odaklan kotu seyler dusunme

önceki konularınıda okudum valla bu yaşta çektiğin şeylere bak..
eşin herşeyden kaba...
konuşmakla çözülecek gibi değil..
çok normal uzaklaşman..

sıkıntıların üzerini örtmek ve sorunları çözmeden olmamış gibi davranmak ilişkileri çok olumsuz etkiliyor ne yazıkki. siz olumlu yaklaşmaya çalışmışsınız fakat eşiniz sorunların üzeri kapatıldıkça deyim yerindeyse gemi azıya almış bence bu saatten sonra üzerini kapattığınız her şeyi bir masaya yatırın ve eşinize bunları ciddi şekilde çözmezseniz artık içinizde bu evliliğe karşı bir heves kalmadığını anlatın. gerçekten üzüldüm insan ne ümitlerle evleniyor sonradan bunları yaşamak gerçekten çok kırıcıdır ama eğer katı bir tutumla yaklaşır ve eşinize ciddiyetinizi gösterirseniz belki sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. hakkınızda hayırlısı olsun dilerim her şey gönlünüzce olur

ne güzel anlatmışsınız öyle
işte biz hep bu konuda çatıştık
ben konuşalım çözelim dedikçe o sarılalım sıkı sıkı geçer mantığıyla yaklaştı
ben daha bir ay önce ona artık onu yeteri kadar sevmediğimi söyledim
her fırsatta sorun varsa dile getirmekten yanayım
anlatmaya başladığımda hep abartan büyüten olayları kötüye sürükleyen ben oluyorum

güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim allah razı olsun

önceki konularınıda okudum valla bu yaşta çektiğin şeylere bak..
eşin herşeyden kaba...
konuşmakla çözülecek gibi değil..
çok normal uzaklaşman..

ben hep bi umut bi umut diye sabrediyorum
inanın bitirmek niyetinde olsam yaşadıklarımın yarısı bile fazlaydı bu evlilik için
ben o aşkı yıkmak istemiyorum çok emek vermiştik biz
toparlamak adına uğraştım hep ama şimdi hiçbişey yapmak gelmiyo içimden
özünde iyi bi insan her ne kadar bana karşı çok farklı tutumlar sergilese de
çok merhametli kalbi temizdir aslında beni asla aldatmicak bi insan bu konuda gerçekten güveniyorum
ve en önemlisi çocuğumuz şuan yok ama ben onun gözünde o ışığı gördüm ondan çok mükemmel bi baba olur
nası anlatabilirim bilmiyorum anlık bişeydi çocuğa bakışı herşeyi anlatıyodu
offff kendimi çok kötü hissediyorum

gulmekmi? saglik konusunda hic gulunurmu ya.
hadi sen abarttin diye bilir,ama sonucta doktorun yanindaymis bunlar soylenirken.
kendi kulaklariyla duymus.

yazik ya. Bu arada cok gecmis olsun canim canini skma herseye sen tedavine odaklan kotu seyler dusunme

çok teşekkür ederim canım

bazen ilgi bekliyorum sonra diyorum ki içimden sanki en zor gününde yanında oldu da ufacık bişeyde neyin ilgisini bekliyosun :14:

Günlük hayatın sıkıntıları bir yana insan zor günde,hastalıkta belli olur

Senin hastalığına gülebilen bir adamda buradan bakınca baba olma ışığı görünmüyor maalesef

Annenin yanında biraz kendini toparla, sıhhatine kavuş,kafanı dinle bence

Satırlarında sevgi var ama sadece sevgi yeter mi bunu düşün

Çok geçmiş olsun, Allah daha kötü hastalıktan korusun, şifalar dilerim

Günlük hayatın sıkıntıları bir yana insan zor günde,hastalıkta belli olur

Senin hastalığına gülebilen bir adamda buradan bakınca baba olma ışığı görünmüyor maalesef

Annenin yanında biraz kendini toparla, sıhhatine kavuş,kafanı dinle bence

Satırlarında sevgi var ama sadece sevgi yeter mi bunu düşün

Çok geçmiş olsun, Allah daha kötü hastalıktan korusun, şifalar dilerim

çok teşekkür ederim amin allah razı olsun

eksikliğini duyduğum şey kalıp olarak sevgi fakat bunun altında iletişim saygı değer heyecan mutluluk
bunlar yatıyo zaten bunlarsız evlilik nereye kadar yürür ki
işte en sonunda teni bile çekmiyo öpmek bile gelmiyo içimden

Back
X