anlıyorum cok olumlu düşünüyorsun ben sende aynı annemi görüyorum onun yasadıklarını harfıyen yasıyorsun tek farkınız o aılesınden yüz bulamadı dönemedı kurtaramadı kendını sen aılenden yüz bulmusken cabalamaya devam edıyorsun ne için kim için.. senı bu adam zamanında s..git demedımı mersıne ... kovmadı mı degerını bıldımı basta hasta oldun.. psıkolojın bozuldu umrunda oldu mu istersen öl yine umrunda olacagını düşünüyormusun eller kadir kıymet bilmiyor ne kadar ugrasırsan okadar yüzüne tükürürler bak rahat eden kadınlara hep çirkef ve sözünü gecırenler ... sızın aranızda kocanın aılesı cok buyuk engel olmus ne varsa 3. kişilerden cekılıyor aslında onlar karısmasa eşin cok ıyı onlar bır rahat bıraksa sizi çok mutlu olacaksınız destek olmuyorlar bırde köstek oluyorlar birde yüzsüzlüğe vurduruyorlar.. bak kardesım kac yıllık evlısın emekten bahsedıyorsunda emeğinin karşılıgını alabıldım diyormusun daha gidecek emeklerını düşünmüuormusun bunlar senın yüzüne tükürdükce sen daha inadına sevgıyle baglanmıssın onlar senı ittikce sen kucaklarına koşmussun sen aglıyorsunda ben aglamıyormuyum eskı zamanın kadınlarının cektıgı çilelerı cekıyorsun bu genc yasta dert sahplerı oldun kimin umrunda annenden baska kim üzülüyor kim aglıyor senın ıcın.. anneme 15 yıl cocuk vermedı Allah belkı kurtulması ıcın ona fırsat verdı fakat annmde emeklerını düşündü en sonunda ben dogdum hala mutlu degıl ve suan 56 yasında bınbır dert hastalıgı var deger ıbılınıyormu bır gun bıle yüzü gülmemiştir .. hatta senı anlatıyorum suan ıkımmızde oturduk aglıyoruz .. boşan demıyorum sadece senın üzüntülerıne ortak olup ve senı farkettıgımı ve senın durumunda olan bırılerının daha olduklarını bil istedım .. sen yengec burcuydun degıl mı annemde oyle ben senı cok sevdım ıns Allah herseyı gönlüne göre verir canım iyiliği herkesten cok sen hakedıyorsun bu yasta birçok sorunun üstesınden gelebıldın baskası olsa senın kaldırdıklarını kaldıramazdı ..