Sizlerle konuştukça tartıyorum kendimi evet şüphe duyulan bir sevgi durum ciddi . Ah almaktan da çok korkuyorum onu üzmekten de. Emin olmadığım bir şeye devam etmemem lazım ama kendimi çok kötü biri gibi hissediyorum umut vermiş bırakmışAşık degilsin. Senin bu evrelerde heyecanli olman, dugun tarihini dort gozle bekliyor olman gerekirdi. Hala acaba seviyor muyum diyorsan sorun ciddi. Evlendikten sonra pisman olacaksin gibime geliyorAşk, sevgi olmadiktan sonra insanlar birbirine nasil tahammul edebilir ki? Iyi tartın kendinizi.
Sizi cok seviyor diye sakin ha icinize sinmeyen sevmediginiz biriyle evlenmeyin. Soru işareti varsa bırakın gitsin. Biz kadinlar sevgiye asik degil, sevgiliye aşık olmalıyız. Sağlıklı olan bu.
Onu sevmiyorsunuz, çekici de bulmuyorsunuz. Sakın evlenmeyin. Onun bu duyguları ne kadar daha devam eder sanıyorsunuz. Eninde sonunda bu durumdan sıkılacak. O zaman ben ona söylemiştim deseniz de boş.
Ben bu "zamanla severim" olayını anlamadım hiç özellikle evlilik arifesinde, en azından benim için böyle işlemiyor olay, bu kendi kendine zorla sevdirmek onu, zamanla bir değişim yaşar mıyım bilmem ama ben çok daha özel çok daha yoğun sevgi arayışında biriyim ve doğrunun bu olduğuna inanırım kendim için, tabi herkese göre değişiyor, bence başkalarının fikirlerini değil kendi içinizden geleni yapın her zaman, ne istediğinizi anlamaya çalışın, içinize sinmesi lazım, o insanla bir ömür geçireceksiniz hayatınızın geri kalanı olacak sonuçta. Bir de eğer zaman isteyecekseniz onunla konuşmadığınız sürece onu arayıp özlüyor olmanız yine onun sevgisini, ilgisini istiyor ve böyle birini bir daha bulamam gibi düşüncelerinden kaynaklı olabilir, iyi tartın.
Zaten sevgiyi sevmek ve böyle birini bulamam düşüncesi çok hastalıklı ve bencil bir düşünce. Bunu kendime itiraf edebiliyorum bencilim demekki bu yüzDen devam ettim belki. Hep bir taraf az sever derler ve kadınlar az seven taraf olmaktan çok korkar
Açıkçası ben de az seven tarafta olmak istemem, ilgisinden sevgisinden hoşlandığım kişiler oldu benim de bir sevgiye şefkate açlık oluyor sanırım ve çok kırılmışlık varsa geçmişte hassas da biriysen etkiliyor bu ama ben de yeterli düzeyde duygu yoğunluğu yaşamayacaksam hatta aşık olmayacaksam emin olmayacaksam o evliliği yanlış bulurum ve kendime kötülük etmiş olurum rahatça bir duyguyu yaşamadığım için, zamanla ya zorunda kalıp seversin daha doğrusu değer verir ve alışırsın ya da aksine sıkılırsın yapamaz bitirirsin.
Kendini de onu da yakma rahmetli babaannem sevdiğini değil seni seveni al derdi hep ama ne yazık ki biz kadınlar gerçekten sevmedigimizde her şey gözümuze batar umarım doğru bir karar verebilirsiniz.
Evet benim de öyle bir korkum var . Fakat bitirirsem de belki bir daha sevilmemeyeceğim bunu göze almam gerekiyor dimi? Yani büyük ihtimalle de sevilmeyeceğim gibi geliyor onu böylesine üzmüşken
Ne ilgisi var, negatifi çekmeyin kendinize :) Tabi ki sevilebilirsiniz, sevebilirsiniz. Bende beni çok seveni sevemedim napabilirim, elimde değil ki, sevmeye de ihtiyacım var. Böyle bir zorunluluk yok, yeter ki kalp temiz olsun vicdan rahat olsun hayatta.
Ayrıca evlendikten sonra olmasındansa şimdi olmalı bence, onun da sevilmeye ihtiyacı vardır.
İyi ölçün tartın kendinizi, hatta söz sürecini uzatın isterseniz.
İç sesinizi dinleyin derim. Olacağı varsa da her şey ders hayatta, bazen yaşayarak görürüz.
Çok teşekkür ederim pozitif düşünceleriniz için. İnşallah ben de doğru bir karara varıp hem kendimi hem de değerli bir insanı üzmem .
Rahat batıyor :) Bende beni deli gibi seven dünya iyisi bir adamı bıraktım gittim manyağın biri ile evlendim dünyam karardı :)Seni sevenle mutlu olursun diyorlar hep peki biz kadınlar niye illa zoru severiz
Pişman oldunuz mu peki hiç o iyi adamı bıraktığınız için?Rahat batıyor :) Bende beni deli gibi seven dünya iyisi bir adamı bıraktım gittim manyağın biri ile evlendim dünyam karardı :)
Evet ama olmazdı sanırım o mutlu çok şükürPişman oldunuz mu peki hiç o iyi adamı bıraktığınız için?
Evet ama olmazdı sanırım o mutlu çok şükür
Neden sevinmeyeyim ki iyi bir insandı çok dağıldı bıraktığımda ama şimdi çok tatlı bir eşi ve kızı var kendi kaleminde :) ben de hak ettiğimi buldum alma mazlumun ahını oldu :)Onun mutluluğuna sevinmeniz çok güzel birşey. Ben de bu açıdan pişman olmaktan çok korkuyorum...
Neden sevinmeyeyim ki iyi bir insandı çok dağıldı bıraktığımda ama şimdi çok tatlı bir eşi ve kızı var kendi kaleminde :) ben de hak ettiğimi buldum alma mazlumun ahını oldu :)
Aynen öyle bu hayatta ki hiç bir şeyin garantisi yok ama şunu öğrendim hayattan önce kendini sevip değer vermeli insan ve azıcık bencil olmalıBen de istemeden alıyorum o zaman mazlumun ahını ama Allah biliyor ya oynamak gibi bir niyetim yoktu duygularıylaama evlenseydiniz o kişiyle de yine mutlu olacağınızın garantisi yoktu
Ben de bu tarz bir ilişki yaşamıştım. Ama sonunda karşıdaki kişi de gurur yaptı, dayanamadı bu duruma. Sizin karşınızdaki insan da eninde sonunda kendine gelecek. Bence ikinizi de yıpratmayın.Aslında o zaman ikimiz daha fazla üzüleceğiz . şu durumda ise o üzülecek. Belki ben de üzülürüm çok ama vicdansız gibi.hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?