Sevgide dengesizlik varsa ayrılmalı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Akiha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başkasıyla evlensem aşk tutku olur muydu bilmiyorum. Eski sevgilim vardı ona aşık olduğumu aramızda bi çekim olduğunu düşünüyordum ama hiç anlaşamıyorduk. O asla eşim gibi sabırlı olmaz arkamda duramazdı.
Ben hayatında dengeyi huzuru seçtim. Kavga gürültü sevmiyorum.
Hayatta herşey bir seçim.

Peki sözlü veya nişanlı olduğunuz zamanlarda onu kaybetme korkusu var mıydı içinizde ? Ben de huzuru dengeyi arayan bir insandım ama nefsim beni niye böyle şeylere sürüklüyor anlayamıyorum.

yok. açıkça söyleyeceksin.

Birşey sorabilir miyim? Peki bir erkek kızın sevgisinden emin değilse ve kız da emin olamıyorum dediği halde niye sevildiğinden emin olmadığı halde hala ilişkiye devam etmek ister?

Kendinize eziyet etmeyin. Ben bir keresinde beni seven birine şans vermiştim. 1 hafta dayanabildim:) Herkes daha çok seven tarafa empati yapar ve acır, ama ben sevilen tarafa üzülürüm. Çünkü seven taraf mutludur ilişkide, heyecanı tutkuyu tatmaktadır. Ama sevilen taraf cendere içindedir, en hafif şekliyle ise sıkılıyordur tatsız bir ilişki yaşıyordur.

Ten rengi mi . Benim de en büyük sorunum oydu. Burada ten rengine takılıyorum yazdığımda savaş açılmıştı :)) Bence ikimizin karakterleri çok benziyor seninle. Zamanla kokusunu falan sevdim. Öyle alıştım ben de..
Düğün günü çoook mutluydum. Çok eğlendik, hiç oturmadık biz.
Bence senin sorunun da ben gibi anı yaşayamaman. Geleceği çok düşünmen. İçinden nasıl geliyorsa onu yaşa şu an ve o anı hissetmeye çalış. O anın içinde nasılsın onu tart. Gerçekten istemeseydin bu kadar da sürmezdi emin ol. Bir de ayda 1 görüşmeyle çok zor ısınman. Aslında olay şu; ben de geçmişte beraber olduğum 2 sevgilime hayrandım. Neden? Höd dediklerinde hoşuma giderdi, beni ezip, egolarını şişirdikçe ben hayran kalırdım. Şimdi eşimin iyi niyetine hayranım, insanlara yaklaşımına, bana duyduğu saygıya, etrafı tarafından sevilmesine, ne kadar sinirlendirsem de bir kere sesini yükseltmemesine hayranım. Yani içimi kıpır kıpır ettiriyor bana verdiği değer vs. Adamlık masaya yumruğu vurmada değilmiş, eşini alttan alıp, ona bebek gibi davranmasındaymış bunu çok iyi anladım. İyi ki o hayran olduğum, görünce heyecandan dilim tutulan adamla evlenmemişim. Tırnağını değişmem eşimin. Ne zaman istersen yaz. Çok benziyoruz seninle. İstediğin an buradayım

Haklısınız. Benimki bazen eziyet oluyor bazen ise gerçekten ben adım atıyorum ona karşı onu mutlu etmek istiyorum. Ama dediğiniz gibi buluştuktan sonra bile aşırı mutlu olmuyorum ortalama bir mutluluk oluyor .

Birşey sorabilir miyim? Peki bir erkek kızın sevgisinden emin değilse ve kız da emin olamıyorum dediği halde niye sevildiğinden emin olmadığı halde hala ilişkiye devam etmek ister?

eziklik.

Allah razı olsun sizlerden . Tanımadığınız bir kişi için zamanınızı ayırıp tecrüblerinizi paylaşabilmeniz o kadar güzel ki hayatta ömür boyu hep mutlu olun. İnşallah ben de o mutluluğu yakalayabilirim. Bence de karakterlerimiz benziyor ben de anı yaşayamıyorum. Buluştuğumuzda bile ilk anlar çok mutlu oluyorum herşey çok güzel modunda. Sonra bir iki saat geçmeden modum düşüyor düşünceler sarıyor ben buraya mı aitim soruları beynimi yakıyor. Pskiloga gitmeyi düşündüm fakat psikolog napsın sen sevmiyorsan ayrıl bunun için mi buraya geldin diyecek...

Benim kaygı bozukluğum olduğu için ilaca başladım. Her şeyden şüphe duyuyordum çünkü. Dolayısıyla karşımdakine olan sevgimden de duydum. İlacıma başlayınca çok rahat düşünmeye başladım. Ayrılırsam ne yaparım korkum da gitti, evlenirsem ne yaparım korkum da.. Aslında bence yol gösterici oluyor psikolog. Özellikle aile psikologları.

Peki sözlü veya nişanlı olduğunuz zamanlarda onu kaybetme korkusu var mıydı içinizde ? Ben de huzuru dengeyi arayan bir insandım ama nefsim beni niye böyle şeylere sürüklüyor anlayamıyorum.
Açıkcası yoktu çünkü o benim üzerime çok düşüyordu bu ilişkiyi o evliliğe kadar getirdi.
Kısa bi ayrılığımız oldu hiç üzülmem umursamam sanıyordum fakat hayatımda eksikliğini hissettim.
Ben sevmektense sevilmeyi tercih eden biriyim. Yapı olarak fedakar, sabırlı, alttan alan biri değilim. Karşımdakinin dengeyi kurması gerekiyor.

Öyle mi diyosunuz sevdiği için değil yani
Ben de eziklik olarak görürdüm, hatta çevremdekiler de öyle derdi. Sonraları şunu gördüm; bana karşı bu kadar alttan alan, her şeyime evet demeye çalışan adam başkalarına karşı hiç öyle değilmiş meğer. Kendini dışarıdaki çevresine ezdirmiyorsa ezik diyemeyiz bence. Bunun ayrımını iyi yapmak lazım.

Ilacın ismini öğrenebilir miyim

Ne kadar güzel kendinizi tanıyıp ona göre yön vermişsiniz hayatınıza isteklerinizi ihtiyaçlarınızı biliyorsunuz. Benim gibiler ise azıcık ondan azıcık bundan derken her fırsatı kaçırıyor işte ..

Ben bunun ayrımını yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? Zaten uzağız işyerinde vesaire nasıl olduğunu bilemiyorum. Tek ayırt ettiğim şey genel olarak diğer insanlara karşı hiç cana yakın değil soğuk ama bana karşı aşırı samimi ve cana yakın. Bir de aşırı hassas biz kadınlar gibi ve hemen herşeye morali çabuk bozuluveriyor. Çok erkeksi gelmiyor bana bu davranışlar galiba ben biraz sert ağır olmasını bekliyorum

Böyle evlenmektense hiç evlenmem daha iyi. Aynı yatağa gireceksiniz, hastalığı var, kılı tüyü var, çamaşırları var. Siz beğenmediğiniz birinin bunları nasıl yapacaksınız

Böyle evlenmektense hiç evlenmem daha iyi. Aynı yatağa gireceksiniz, hastalığı var, kılı tüyü var, çamaşırları var. Siz beğenmediğiniz birinin bunları nasıl yapacaksınız
Tamamen sevmemek ve beğenmemek değil. Dengesizlik olması. Yani hislerim yoğunken ( buna anlam veremiyorum ama bazen oluyor) beğenmeme gibi bir durumum olmuyor hissetmiyorum. Ama duyguda bir gerileme yaşadığımda gözüme batıyor. O yüzden dengesizlik varsa bu kendimden dolayı psikolojik midir yoksa yanlış kişiyi seçtiğim için midir diye dertleşmek istedim

Kader bu gerçekten hayırlısı olsun hakkında inşallah; )

Çok sevindim sizin adınıza. Peki o hislerinize rağmen nasıl devam edebildiniz nasıl cesaret ettiniz buna? Sizi buna devam etmenizi sağlayan şey ne oldu?
aslında nasıl cesaret ettim bende bilmiyorum çok çok mutsuz olduğum bir dönemdi o dönem eşimle olmak.bana iyi geliyor du ama içimi kemiren de bu hisleri söyleyememek daha zordu sonra sonra bunları anlattım rahatladım bırakmadı beni uğraştı çabaladı ve başardı bir bilinmeze evet dedim ama sonu iyiye bağlandı inşallah böyle devam eder sahada hakkında hayırlısını versin mevla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…