yani şaka gibi bi durum farkındayım ama minibüse binmek bile sıkıntı. Yani değişik? Sorunu ne bu cocugun hadi benle olmadı kimle olucak bu sartlarda kim var merak ettimTuvalete gitmene izin veriyor mu bari?
Sevgi tabiki de çok önemli ama bir ilişkide sevginin önüne geçen karşılıklı saygı ve güven de var. Arada sizi kıskanması çok normal ama bu şekilde hastalıklı bir biçimde değil.Asla ve asla şöyle yap böyle yap deme sevmediği durumda susar konuşmaz asla bir süre sonra patlar ben illa konuş et diyince. Hala bana kıyafet diyor. Bakın dar paça giymim dedim bol paça
İnanın her taraftan bol ben göremiyorum mağazalarda varmı allah aşkına? Dedim ispanyol alayım üstünü kapatrım montla o bile sorun oldu. Neymiş varmış yoksada onun yapcak bir şeyi yokmuş. Ya bundan önce cidden hiç bir şekilde eyvallahım yoktu kimseye ilk defa bu kadar ödün veriyorum kendimden ilk defa birine böyleyim. Seviyorum diye böyle devam etmek doğrumu hiç bilmiyorum. Bu durumum nedeni ne bilmiyorum.
Sanane yahu kiminle olursa olsun sen kendini kurtar da.yani şaka gibi bi durum farkındayım ama minibüse binmek bile sıkıntı. Yani değişik? Sorunu ne bu cocugun hadi benle olmadı kimle olucak bu sartlarda kim var merak ettim
"Artık giyimime makyajıma karışamazsın. Nasıl istiyorsam öyle yaşayacağım. Bol pantolonlarımı kesip toz bezi yapacağım. Çünkü hayatımdan seni atıyorum, dar pantolonlarımı alıyorum. Sana bu zihniyetinle hayatında başarılar." Bunu yaz.Yani cidden o bu şu bir kenara ama arkadaşlar bu yazdığım sadece görünen kısım. Hayır tamam benle olmasın ama kim var böyle. Cidden kendimi artık sorguluyorum ben nasıl bi kızım ki
böyle diyor bu bana. Şimdi evet ayrılmak en mantıklısı ama bana kalkıp dicekki ben seni zorlamadım kendin zamanında değişçek etcek dedin( mallığıma bakın) nasıl bir mesaj atmayalım. Eğer öyle dediği gibi çok seviyosa kendisi bazı şeyleri görmezden gelmez mi ki cidden açık giyinen biri değilim gerçekten bakın. Makyajda sadece pudra ve rimel sürüyordum artık oda sorun oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?