- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani şaka gibi bi durum farkındayım ama minibüse binmek bile sıkıntı. Yani değişik? Sorunu ne bu cocugun hadi benle olmadı kimle olucak bu sartlarda kim var merak ettim
kesinlike öyle. Daha altı ay öncesi benle bugün ben çok farklı. Kendimi anlam veremediğim bir ruhsal karantı içinde hissediyorum sebebi bu olabilir. Bir taraftan seviyorum ya tamam tek o olsun modunda herşeyi silip ilerliyesim var ama aşkta bir yere kadar derler ya..Eski sevgilimi hatırlattı bana. Hayatımı kısıtlayan beni kendi istekleri doğrultusunda kukla olarak yetiştirmeye çalışan ahmak biriydi ve ben sevgi ve aşktan her dediğine tamam diyordum. Ayrıldıktan sonra kendimi zindandan dışarı çıkmış.fivi hissettim. Kendinizi kısıtlamalarına izin vermeyin. Kendi benligimizi yitiriyoruz yoksa
Hahah harika:))"Artık giyimime makyajıma karışamazsın. Nasıl istiyorsam öyle yaşayacağım. Bol pantolonlarımı kesip toz bezi yapacağım. Çünkü hayatımdan seni atıyorum, dar pantolonlarımı alıyorum. Sana bu zihniyetinle hayatında başarılar." Bunu yaz.
Hayatımda olmadığı zamanlarda olan şeylerden dahi ayrılık noktasına geldi. Örneğin neden yüzmüşüm neden askılı giymişim neden erkek kankalarım olmuş neden facede yazdığıma eniştem yorum atmış..Kesinlikle ayrılmalısınız. Kıyafetinizden makyajınızdan başlar sonra neleri kısıtlar Allah bilir. Siz ödün verdikçe üzerinize gider. Psikolojik baskı/şiddet altında ömür geçmez. Kendisi kıskanç değil, patolojik vaka.
Öyle sevgi olmaz. Seven olduğun gibi sever. O seni kendi istediği gibi yapmaya calisiyor. İstediklerini yapmazsan da bitirecegini söylemiş zaten. Sevse seni bu kadar basit nedenlerle bitirir mi saniyorsun. Karsinda kendisine ve sana güvensiz, karsisinda köle ruhlu bir kadim isteyen acayip biri. Yine sen bilirsin ama simdiden senden böyle talepleri olup da ayrilmakla tehdit eden adam yarin öbür gün anana babana gitmene bile karisir.Herkese merhaba! Uzun süredir aktif üye olarak değilde misafir olarak takip edip benzer konularda bir çok hayat ve yorum okudum.
6 aylık bir ilişkim var. Karşımda ki insan aşırı kıskanç bence, ama o kendini kıskanç olarak adlandırmıyor. Hayatında böle şeylerin olmasını istemediğini söylüyor. Yapmazsam çok sevdiği halde vazgeçegini kimseye baskı uygulamak istemediğini söylüyor. Makyaj yok, dar paça üstüne uzun bir şey giyilsede yok, bol paça pantolon bulan varmı isponyol modellerden başka?? Onu aldım üst taraf dar dedi gene sorun.. bir çok bunun gibi şeyler.. arkadaşlarımdan bile.. ve ilişkimde yapmadığım halde önceden yaptım diyede ayrılmaya kadar mesele geldi hep altan aldım hep tamam dedim. Örneğin eskiden neden yüzmüşüm o hayatımda yokken olan şeylere bile tahammül edemiyor! Bazen sorunları varmı diye düşünüyorum.. giydiğim çoraptan dahi kıskanırım lafını etmişti bi ara.. benim napmam lazım sevgim için hep durdum hala duruyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum.. arkadaşlarımın evlerine gidip ortumam bile sorun. Yani evden çıkmam.. sadece arkadaş değil halama gitmem bile.. :/
Malesef gerçek ve cidden aklıma gelmeyen bir çok şey. Cidden ben bölesini duymadım dahi.. neden ama neden yani böyle. Geçmişte yaşadığı bir sorun mu var. Hayır küçükte değil 27 yaşındaŞaka yaptığını umuyorum
Ben ayrılsakta seni eÖyle sevgi olmaz. Seven olduğun gibi sever. O seni kendi istediği gibi yapmaya calisiyor. İstediklerini yapmazsan da bitirecegini söylemiş zaten. Sevse seni bu kadar basit nedenlerle bitirir mi saniyorsun. Karsinda kendisine ve sana güvensiz, karsisinda köle ruhlu bir kadim isteyen acayip biri. Yine sen bilirsin ama simdiden senden böyle talepleri olup da ayrilmakla tehdit eden adam yarin öbür gün anana babana gitmene bile karisir.
22, 276 ay nasi dayandığı hayret ettim ben !
Senin yapman gereken şey ortada....
Bu adamın bu davranışları seni rahatsız ediyormu ?
Cevap evet se o halde ayrıl....
Cevap hayir sa o halde hapis hayatına şimdiden alış evlenince daha da beter olucak !
Yaşlar kaç?
Hayatımda olmadığı zamanlarda olan şeylerden dahi ayrılık noktasına geldi. Örneğin neden yüzmüşüm neden askılı giymişim neden erkek kankalarım olmuş neden facede yazdığıma eniştem yorum atmış..
Ergen sandım bi anBen ayrılsakta seni e
22, 27
Hayatında böle şeylerin olmasını istemediğini söylüyor. Yapmazsam çok sevdiği halde vazgeçegini kimseye baskı uygulamak istemediğini söylüyor.