• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiden mi yoksa?

Tamam değişir askılı giymem işte hadi diyelim etek giyilmez kısa ama zamanla karşımda çok farklı birini gördüm. bakın cidden bana tuhaf gözle bakabilirsiniz. Bundan altı ay önce zaten ben asla bir başkasının görüşüne, fikrine bu konularda söz hakkı dahi vermezdim bi anda kendini böyle bir şeyin içinden buldum. Seviyorum ayrılmak istemiyorum ama asıl sebep karşımda ki cidden hastamı? Bu normal değil bu kadar şey normal değil bunun tedavisi varmı. Sadece kendisinin olmasını istiyor en yakn arkadaşlarımı bile istemiyor artık ki ikiside onun akrabası..
 
Kesinlikle ayrılmalısınız. Kıyafetinizden makyajınızdan başlar sonra neleri kısıtlar Allah bilir. Siz ödün verdikçe üzerinize gider. Psikolojik baskı/şiddet altında ömür geçmez. Kendisi kıskanç değil, patolojik vaka.
 
Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dediler, bizim deve güddükçe gür
Eski sevgilimi hatırlattı bana. Hayatımı kısıtlayan beni kendi istekleri doğrultusunda kukla olarak yetiştirmeye çalışan ahmak biriydi ve ben sevgi ve aşktan her dediğine tamam diyordum. Ayrıldıktan sonra kendimi zindandan dışarı çıkmış.fivi hissettim. Kendinizi kısıtlamalarına izin vermeyin. Kendi benligimizi yitiriyoruz yoksa
kesinlike öyle. Daha altı ay öncesi benle bugün ben çok farklı. Kendimi anlam veremediğim bir ruhsal karantı içinde hissediyorum sebebi bu olabilir. Bir taraftan seviyorum ya tamam tek o olsun modunda herşeyi silip ilerliyesim var ama aşkta bir yere kadar derler ya..
 
"Artık giyimime makyajıma karışamazsın. Nasıl istiyorsam öyle yaşayacağım. Bol pantolonlarımı kesip toz bezi yapacağım. Çünkü hayatımdan seni atıyorum, dar pantolonlarımı alıyorum. Sana bu zihniyetinle hayatında başarılar." Bunu yaz.
Hahah harika:))
 
Ben aşktan ölüyordum emin ol.
Ama hayatına çok fazla müdahale Edip seni boguyorsa bunun daha bir ömrü var. Boğulmaya razı mısın?
 
Kesinlikle ayrılmalısınız. Kıyafetinizden makyajınızdan başlar sonra neleri kısıtlar Allah bilir. Siz ödün verdikçe üzerinize gider. Psikolojik baskı/şiddet altında ömür geçmez. Kendisi kıskanç değil, patolojik vaka.
Hayatımda olmadığı zamanlarda olan şeylerden dahi ayrılık noktasına geldi. Örneğin neden yüzmüşüm neden askılı giymişim neden erkek kankalarım olmuş neden facede yazdığıma eniştem yorum atmış..
 
Herkese merhaba! Uzun süredir aktif üye olarak değilde misafir olarak takip edip benzer konularda bir çok hayat ve yorum okudum.

6 aylık bir ilişkim var. Karşımda ki insan aşırı kıskanç bence, ama o kendini kıskanç olarak adlandırmıyor. Hayatında böle şeylerin olmasını istemediğini söylüyor. Yapmazsam çok sevdiği halde vazgeçegini kimseye baskı uygulamak istemediğini söylüyor. Makyaj yok, dar paça üstüne uzun bir şey giyilsede yok, bol paça pantolon bulan varmı isponyol modellerden başka?? Onu aldım üst taraf dar dedi gene sorun.. bir çok bunun gibi şeyler.. arkadaşlarımdan bile.. ve ilişkimde yapmadığım halde önceden yaptım diyede ayrılmaya kadar mesele geldi hep altan aldım hep tamam dedim. Örneğin eskiden neden yüzmüşüm o hayatımda yokken olan şeylere bile tahammül edemiyor! Bazen sorunları varmı diye düşünüyorum.. giydiğim çoraptan dahi kıskanırım lafını etmişti bi ara.. benim napmam lazım sevgim için hep durdum hala duruyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum.. arkadaşlarımın evlerine gidip ortumam bile sorun. Yani evden çıkmam.. sadece arkadaş değil halama gitmem bile.. :/
Öyle sevgi olmaz. Seven olduğun gibi sever. O seni kendi istediği gibi yapmaya calisiyor. İstediklerini yapmazsan da bitirecegini söylemiş zaten. Sevse seni bu kadar basit nedenlerle bitirir mi saniyorsun. Karsinda kendisine ve sana güvensiz, karsisinda köle ruhlu bir kadim isteyen acayip biri. Yine sen bilirsin ama simdiden senden böyle talepleri olup da ayrilmakla tehdit eden adam yarin öbür gün anana babana gitmene bile karisir.
 
6 ay nasi dayandığı hayret ettim ben !

Senin yapman gereken şey ortada....

Bu adamın bu davranışları seni rahatsız ediyormu ?
Cevap evet se o halde ayrıl....
Cevap hayir sa o halde hapis hayatına şimdiden alış evlenince daha da beter olucak !

Yaşlar kaç?
 
bunun 3 sebebi var..
1. ciddi bir aldatma potasiyeli var sevgilinizin
2. sizin aldatma potansiyeliniz olduğunu düşündüğü için kıskanıyor
3. özgüveni yerlerde sürünen birisi...

psikoloğum bana demişti ki, böyle biriyle evlenirsen siyah perdeler ister eve ve hayatın zindana döner...

neyse ki evlendim, siyah perde değil ama eşim eve girer girmez ilk önce perdeleri kontrol edip dışardan görünen bi nokta var mı diye kontrol ediyor.

beni her yere götürür, getirir kendi başıma pek dolaşmam, arkadaşlarıma falan karışır kıyafetlerime müdahele eder. ama dozu her geçen yıl azalıyor.

açıkçası ben bunu fırsata çevirdim ev işlerinde ve alışverişlerde falan kılımı kıpırdatmam. eşimin yükü çok ağır. bir şey istediğimde bir yere gitmek istediğimde falan bana hep arkadaş oluyor.

ben keyif alıyorum bu durumdan. hatta ilk çalışmaya başladığımda ilk bir ay izin alıp beni iş yerimin önünde beklemişti bütün bir ay. ben de herkese bana çok aşık diye anlatıyordum :)))
 
Öyle sevgi olmaz. Seven olduğun gibi sever. O seni kendi istediği gibi yapmaya calisiyor. İstediklerini yapmazsan da bitirecegini söylemiş zaten. Sevse seni bu kadar basit nedenlerle bitirir mi saniyorsun. Karsinda kendisine ve sana güvensiz, karsisinda köle ruhlu bir kadim isteyen acayip biri. Yine sen bilirsin ama simdiden senden böyle talepleri olup da ayrilmakla tehdit eden adam yarin öbür gün anana babana gitmene bile karisir.
Ben ayrılsakta seni e
6 ay nasi dayandığı hayret ettim ben !

Senin yapman gereken şey ortada....

Bu adamın bu davranışları seni rahatsız ediyormu ?
Cevap evet se o halde ayrıl....
Cevap hayir sa o halde hapis hayatına şimdiden alış evlenince daha da beter olucak !

Yaşlar kaç?
22, 27
 
Hayatımda olmadığı zamanlarda olan şeylerden dahi ayrılık noktasına geldi. Örneğin neden yüzmüşüm neden askılı giymişim neden erkek kankalarım olmuş neden facede yazdığıma eniştem yorum atmış..

Kesinlikle ağır psikolojik sorunları var. Bunları siz çözemezsiniz. Düzelmesini de bekleyemezsiniz. Eğer onu iyileştiririm gibi bir düşünceniz varsa, onun istediği gibi davranırsam her şey çok güzel olur gibi bir düşünceniz varsa silin atın. Öyle bir şey olmayacak. Sizi iyice sindirip karakterinizi, benliğinizi yok edecek. Siz belki depresyona gireceksiniz. Mutsuz olacaksınız. Kendiniz olmayacaksınız. O ise bir şeyler bulmaya devam edecek. Belki de sizi ortada bırakıp çekip gidecek ve ardından terapi almanız gerekecek. Kendinize bu eziyeti yapmayın. Daha fazla hasar almadan ayrılın. Birkaç ay en fazla üzülürsünüz (üzülmenize bile değmiyor aslında ya) sonra geçer. Yıllarca üzülmenin psikolojik şiddet görmenin yanında bu hiçbir şey.
 
Bilmiyorum, belkide birer bahane mi. Ama çokta istemiyorsa zincire vuracak değilim ya. sevgilileri görüyorum sorguluyorum nasıl izin veriyor böle giymesine diye Sanırım yavaş yavaş kafayı yiyorum.
 
Hayatında böle şeylerin olmasını istemediğini söylüyor. Yapmazsam çok sevdiği halde vazgeçegini kimseye baskı uygulamak istemediğini söylüyor.

Baskının alasını yapıyor. Tehdit ediyor. Ayrıca sizi o halinizle görüp sevmedi mi bu adam? Demek ki sevmemiş. Sevmiyor da. Seven "Senden ayrılmak zorunda kalırım" diye tehdit etmez. Bunu görün, kabullenin ve ona göre davranın.
 
Bu adam sorunlu kardesim ,bu kiskanmak degil bildigin kafasi bozuk ,
İleride siddette uygular ,
Herseyi bir kenara birakin seven adam deger vereen adam ,en ufak seyde kiskanip birakip gider mi
 
Back
X