sevgili Adayımın Saygısızlığı ,Garipliği (Ankete cvp vermenizi rica ederim)

EN YAKIN ARKADAŞINIZIN SEVGİLİ ADAYI SİZİ PASTA YEMEĞE DAVET EDERSE HANGİSİNİ YAPARDINIZ ?

• BU TEKLİFİ YAPTIĞINI HEMEN ARKADAŞIMA İLETİRDİM

OY: 25 69,4%
  • GAYET NORMAL KARŞILARDIM.

OY: 1 2,8%
  • TERSLEYİP BANA BİR DAHA YAZMAMASINI SÖYLERDİM

OY: 10 27,8%

• Ankete Katılan
    36
  • Anket Kapalı .

yinesev

Seni Secdeye Götürmeyen Aşk,Cennete Neden Götürsün
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
557
120
43
Hemen konuya girmek istiyorum.

15 yıl boyunca süren samimi bir arkadaşlığım var..Her şeyimizi biliriz birbirimizin epey samimiyiz.
Aramızda çok ciddi bir sorun yaşandığı olmamıştır hiç,ayrı kalamayız ki şükürler olsun..

Neyse ben adamın tekiyle tanıştım görüştüm ısınamadım Gökhan ismi.Anlattım böyl böyle hiç bana göre biri değil ama çok ilgili vs diye..
Aradan biraz zaman geçti Gökhan 1 kez daha görüşelim lütfen diye ısrar etti yanımda o sırada samimi kız arkadaşım da vardı ona teklif ettim 1 saatliğine görüşelim mi hem sende tanımış olursun diye.
Tamam sorun olmaz görüşelim dedi..
Gökhan geldi görüştük kahvelerimizi içtik 1 saat sonra bizi eve bıraktı.

Ertesi gün Gökhan arkadaşımı instagramdan bulup istek göndermiş beni aradı böle böle Gökhan istek göndermiş dedi aa kabul et zarar gelmez canım dedim. Neyse buraya kadar her şey normal..3-4 saat sonra arkadaşım onun paylaşımlarını beğenince Gökhan mesaj atmış paylaşımları beğenince aklıma geldi pasta yemeğe gideceğim seni de götüreyim demiş. Arkadaşımda ben yinesev olmadan gitmem demiş 5-6 tane daha mesajlaştıktan sonra konu güzelce kapanmış.. Benim hiç bir şeyden haberim yok arkadaşımın o sırada işleri varmış bana anlatmayı unutmuş sanırım ama o sırada biz mesajlaşıyorduk arkadaşımla.
Neyse o gün gece oldu gece konuşmaya başladık arkadaşımla anlattı olayı bana.
Gökhana sordum arkadaşımı pasta yemeğe davet etmişsin dedim evet ettim yalnız yiğemiyorum sende çalışınca ondan yazdım dedi peki senin arkadaşlarından birini ben yemeğe davet etsem nasıl olur dedim..
Cevap yok..
Neyse Gökhan seni siliyorum sakın bir daha bana yazma dedim..
O benden önce beni silmiş her yerden ..

Benim kafama takılan şey şu ,
benim samimi olduğum arkadaşım o olay olduğu anda neden bana söylemedi (o saatlerde biz mesajlaşıyorduk) ve neden cevap yazdı terslemesini ya da hiç cevap yazmamasını yeğlerdim.

Saatlerdir düşünüyorum ona sorsam alıngan insandır kırılacak alınacak ?

Sizce ben mi abarttım sizin en yakın arkadaşınızın sevgili adayı sizi pasta yemeye davet etse idi hemen arkadaşınıza söylemez miydiniz ?

Ankete cevap verirseniz çok sevinirim

15 yıllık arkadışınızdan bi gökhan uğruna mı şüphe diyosunuz allah aşkına? o an aklına gelmemiştir, bişey olmuştur, akşam anlatayım demiştir. niye terslemedi demişsiniz, elin adamını tersleyip de kendi sinirin bozmaya gerek görmemiştir.

bu olayda ne gibi bi art niyet arıyosunuz ki? ben arkadşaınızın yerinde olsam ve böyle düşündüğünüzü bilsem alınırdım açıkçası.

Arkadaşının anlattıklarına inanıyorsan eğer yani muhabbet birkaç mesajla bittiyse ve bir daha da tekrarlamadıysa bazen olayı alevle anlatmak yerine üstünden biraz zaman geçince sakince anlatmak çok şeyi değiştirebilir.

En azından Gökhan denen şahsiyeti biraz daha tanıyıp niyetini anlamak da faydalı olabilir.

O an sana dönüp anlatmış olsa sen sinirle belki inanmayacaksın ya da altında başka şeyler arayacaksın ya da ayrılacaksın gibi…

Sonuçta niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorsan arkadaşın için, bence sorun yok.

Söylemesi lazımdı ama o an belki müsait değildi, aklı dağılmıştı ya da o an çekinmiştir 15 yıllık arkadaşın sonuçta akşam anlatmış sakin sakin.

Bence kötü niyet olduğunu düşünme. Bu zamanda böyle arkadaşlıklar altın değerinde :)

yok unuttum yok işim vardı unuttum bahane bazı şeyler unutulmaz. iki kadın bir adam olmuş

Anketin konun kadar net değil. Kız zaten çocuğa çok güzel cevap vermiş.

İlk başta beğenmediğin bir adam için niye kaç yıllık arkadaşından şüphe ediyorsun ki?

Detaylı bir konu olduğu için belki o an konuşmak istemedi.Bunca yıllık arkadaşlığınızı bir Gökhan için bulandırmayın derim.

Ama sen gökhan için bana göre değil deyip öylesine biri olduğunu arkadaşına soylemissin. Arkadaşın da senin için önemli biri olmadığını düşünerek konunun üstünde durmamış olabilir.

E zaten konuyu anlatan yine o olmus tesadufen ogrenmemissinki ? Bence bssta bile sana soylemis istek yolladinda arkadsin bence hic art niyeti yokmus. Kafaniza takmyn.

herkes farklıdır ve elbette tepkileri de farklıdır.

siz cevap vermezsiniz, o sonuna kadar cevap verir,
siz arkadaşınıza hemen yetiştirirsiniz olanı, o biraz düşünüp öyle anlatır.

kötü niyet yoksa eğer tam sizin gibi davranılmasını beklemeniz haksızlık olur.

Herkesin huyu farklıdır. Belki düzgünce reddedip nasıl olsa gitmediği için sen bozulma diye gece söyledi.

Ben hemen söylerdim o ayrı tabi. :) arkadaşınıza kıracak bir şey yok.
Pasta teklifi eden erkek ona kızın kızacaksanız 15 yıllık arkadaşa değil.

Ee basta isinamamistim yazmissin pasta yemege arkadasin da gitmemis zaten gokhan da arkadasindan hoslanmis kiz da sana haber vermis hemen napsin telefonu mu cope atsin.
Adamin foyasi ortaya cikmis sinirinizi 15 yillik arkadasinizdan cikarmayin bence

Kız cocuga onay verseydı, gorusselerdı senı bılgılendırmese bi nebze bozul derdım ama reddettiğini daha uygun bi zamanda anlatma gereği duymus olabilir sadece.. Bence suphelenmeyın.

Başlangıçta hiç bana göre değil ama sende tanı diye arkadaşını da götürmüşsün.Belki arkadaşınla O kişinin arasında elektriklenme oldu.Arkadaşın senden çekindiği için söyleyememiş olabilir.Sonuçta sevgilin değil,hoşlanmadığını arkadaşına belirtmişsin.O da bu sözünden cesaret almış olabilir ama en yakın arkadaşımın sevgili adayının bana karşı yakınlık göstermesinden rahatsızlık duyardım.

O değil de pasta yemek nedir ya 90'larda mıyız.

Arkadaşını davet etmiş o da kibarca geri çevirmiş.

Senin hemen gökhan'a

Arkadasımı nasıl pasta yemeye davet edersin tavrın,

Sen benden hoşlanmıştın tamam mı,
arkadaşımı pasta yemeye davet edemezsin,
anlamına geliyor.

Komik olmuş.

Başlığa yeni dikkat ettim,

Gökhan sevgili adayın mı?

Yani ben daha önce sana ilgisi vardı fakat aranızda birşey olmadı,
siz de konuyu kapatıp arkadaş olarak devam ediyorsunuz diye düşündüm.

Hala flört etme durumunuz varsa olayın seyri değişir.

Ama bu arkadaşının masum olduğu gerçeğini değiştirmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…