Hemen konuya girmek istiyorum.
15 yıl boyunca süren samimi bir arkadaşlığım var..Her şeyimizi biliriz birbirimizin epey samimiyiz.
Aramızda çok ciddi bir sorun yaşandığı olmamıştır hiç,ayrı kalamayız ki şükürler olsun..
Neyse ben adamın tekiyle tanıştım görüştüm ısınamadım Gökhan ismi.Anlattım böyl böyle hiç bana göre biri değil ama çok ilgili vs diye..
Aradan biraz zaman geçti Gökhan 1 kez daha görüşelim lütfen diye ısrar etti yanımda o sırada samimi kız arkadaşım da vardı ona teklif ettim 1 saatliğine görüşelim mi hem sende tanımış olursun diye.
Tamam sorun olmaz görüşelim dedi..
Gökhan geldi görüştük kahvelerimizi içtik 1 saat sonra bizi eve bıraktı.
Ertesi gün Gökhan arkadaşımı instagramdan bulup istek göndermiş beni aradı böle böle Gökhan istek göndermiş dedi aa kabul et zarar gelmez canım dedim. Neyse buraya kadar her şey normal..3-4 saat sonra arkadaşım onun paylaşımlarını beğenince Gökhan mesaj atmış paylaşımları beğenince aklıma geldi pasta yemeğe gideceğim seni de götüreyim demiş. Arkadaşımda ben yinesev olmadan gitmem demiş 5-6 tane daha mesajlaştıktan sonra konu güzelce kapanmış.. Benim hiç bir şeyden haberim yok arkadaşımın o sırada işleri varmış bana anlatmayı unutmuş sanırım ama o sırada biz mesajlaşıyorduk arkadaşımla.
Neyse o gün gece oldu gece konuşmaya başladık arkadaşımla anlattı olayı bana.
Gökhana sordum arkadaşımı pasta yemeğe davet etmişsin dedim evet ettim yalnız yiğemiyorum sende çalışınca ondan yazdım dedi peki senin arkadaşlarından birini ben yemeğe davet etsem nasıl olur dedim..
Cevap yok..
Neyse Gökhan seni siliyorum sakın bir daha bana yazma dedim..
O benden önce beni silmiş her yerden ..
Benim kafama takılan şey şu ,
benim samimi olduğum arkadaşım o olay olduğu anda neden bana söylemedi (o saatlerde biz mesajlaşıyorduk) ve neden cevap yazdı terslemesini ya da hiç cevap yazmamasını yeğlerdim.
Saatlerdir düşünüyorum ona sorsam alıngan insandır kırılacak alınacak ?
Sizce ben mi abarttım sizin en yakın arkadaşınızın sevgili adayı sizi pasta yemeye davet etse idi hemen arkadaşınıza söylemez miydiniz ?
Ankete cevap verirseniz çok sevinirim