Sevgili adayına hediye

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım diye hızlıcana konuya giriyorum.

Çok uzun süredir olmasa da görüştüğüm beraber yemeğe vs gittiğim biri var ve bu ayın 22 sinde d.günü var. Arkadaşları süpriz bir parti düşünüyor buraya kadar ok ama bu herife ne alsam kısmı sıkıntılı. Klasik olmasın değişik olsun hoş olsun ama ne olsun ?

Fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler

Erkekler işin hediye kısmında romantikliğe bakmıyorlar, daha çok işlevine bakıyorlar.
İlla özel bir şey olsun diyorsan çocuğu tanıdığın kadarıyla hobileriyle alakalı bir şey alacaksın mecbur, açıklama yapmadan klasik öneriden fazlası gelmez.

Site reklamları aracılığıyla yardımcı olmak istemiş. :)

Eklentiler

• Screenshot_20160909-125348.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 145
Haklısınız ya kime göre neye göre

Şöyle özetleyeyim kendisi motor tutkunu takım vs sevmez klasik rahat spor giyiyor okumayı vs sever birde kamp işini seviyor aklıma gelwnler bunlar

Şöyle özetleyeyim kendisi motor tutkunu takım vs sevmez klasik rahat spor giyiyor okumayı vs sever birde kamp işini seviyor aklıma gelwnler bunlar

Kamp ocağı, el feneri, kişiye özel kask, yeni bir motor kıyafeti.

Ya da en güzeli fonksiyonlu bir saat. Kampta işini görür. G-shock saatlere bir bak derim. Maddi açıdan zorlamayacaksa tabi.

Bir de son anda aklıma geldi güzelinden bir isviçre çakısı olabilir. Kamp yapanlar çok sever o aleti.

canım hiç kendini kasma çok hoş kokan bir parfüm al markası olsun ama uyduruk bişey olmasın çok hoşta bir not yaz bence.

ben olsam sıradan bir hediye alırım
daha yenisiniz ki
böyle özel anlamlı hediyeleri hele bir haketsin bakayım:))) seni mutlu ediyorsa hayatını güzelleştiriyorsa düşünürsün öyle:))

ne alırsanız alın çok özel bir şey olmasın şu aşamada. yani arkadaşlarının neler alacağını düşünüyorsanız o tarz bir hediye alın. bu kadar erkenden fazla özel hediyeleri hem tüketmeyin hem de karşıdakinin bilinçaltında "bu kız benimle sevgili olmak için can atıyor" imajı oluşmasın.

aaaa niye :) riski nedir:) ben çoğu kişiye parfüm alırım ve güzelde seçimlr yapıyorum :)

Parfüm çok fazla kişiye özel bişeydir. Her tende farklı kokar her insanın koku algısı farklıdır. Bir de çoğu insanın sevdiği, kullandığı bir parfümü vardır geri kalanlar genelde öylesine kullanılan parfümlerdir. Ben çok hoşlanmam mesela hediye olarak parfüm alınmasından değiştirme şansım yoksa.

Bu da mantıklı haklısınız abartırsam farklı imaj sergilerim bu seferde :/

Ay benim kocamın aynısı
Bütçeniz ne kadar mesela? Fiyat aralığı verirseniz ona göre düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…