çanta kullanıyor mu?
Kocanın aynısı se sen gel burayaAy benim kocamın aynısı
Bütçeniz ne kadar mesela? Fiyat aralığı verirseniz ona göre düşünelim
Site reklamları aracılığıyla yardımcı olmak istemiş. :)
o zaman kullanmıyordur. öyle çanta degıl omuz çantası :=)Kullandığınu hiç görmedim ama kamp vs illa çantaaı vardır
Anladım hiç bilmiyorum canım kullanırmı ?o zaman kullanmıyordur. öyle çanta degıl omuz çantası :=)
boşver. kullansa sürekli yanında tasırdı zaten. sen sevecegı seyleri bul :=)Anladım hiç bilmiyorum canım kullanırmı ?
Sorun orasa hediye olunca da panik havaaına girdim resmen :) netleştiremiyorum kafamda daha aday felan abartırsak da kötü böylr arada kaldımboşver. kullansa sürekli yanında tasırdı zaten. sen sevecegı seyleri bul :=)
kol düğmesi al.Sorun orasa hediye olunca da panik havaaına girdim resmen :) netleştiremiyorum kafamda daha aday felan abartırsak da kötü böylr arada kaldım
Neresine taksın onu :)kol düğmesi al.
sen ver o takacak yer bulurNeresine taksın onu :)
sen ver o takacak yer bulur
illa lazım olur. ne iş yapıyor ki?
Kocanın aynısı se sen gel buraya
Bütçe çıkarım dert değilde abartırsak kötü olur şimdi
bazı durumlarda gömlek kullanılıyor rehberlıkte. yani bana şuan en mantıklı gelen kol düğmesi ve parfüm :=)Turizmci rehberlik işi
Yani şimdi aklıma gelenler...
Motosiklet için
Mesela motosikletinin modelini biliyorsan onun maketi olabilir
Yine motosikletteyken kullanması için bacak cantaları var cok kullanışlı ve rahat oluyor.
Kask, mont falan bunlar pahalı şeyler, o kadarına girme bence. Ama kask için bandanalar oluyor gerçi o da ucuz kaçabilir.
Eldiven olabilir yine, hazır kış geliyor.
Kamp için outdoor bir ayakkabı olabilir mesela.
Aklıma şimdilik bunlar geldi.
Motoru üzerine yoğunlaşcam fazla olmaz değil mi ?
Yani abartılı felanNe anlamda fazla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?