- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
-
Bence bu konuda baskı yapmamalısın, onunla vakit geçirerek nasıl bir insan olduğunu anlayacaksındır. Flört dönemi bu sebepten değil mi?Bakın kendiniz diyorsunuz ya bu da pedofiliyi normal karşılayan tiplerden biriyse nereden bileceğim?
bazı yorumlarını okumam lazım yoksa içim rahat etmez. bu yaştan sonra elin sapığıyla uğraşamam.
ha özelini yazıyorsa ya da küfürlü filan sorun olmaz ki. ne olacak?
Böyle bir kesim maalesef var ve eskisi kadar seçici değiller yazar seçimi konusunda, ondan da oluyor. O yüzden sizin ''daha entellektüel ve zeki'' yakıştırmanızı olumsuz anlamda eleştirmiştimremedioslabelle Siz de farkındaymışsınız gerçi, hala böyle mi düşünüyorsunuz peki?
Çok iyi siyasi ve politika bilgisi olan insanlar vardı değil mi? Anlamlandıramadığım kaç ekonomik olayı bile orası sayesinde anlamıştım o dönemler :))Eski taaa 2002-2010 arasi yazarlardansa bence entellektueldir , eski yazarlarin yorumlarini gazete okur gibi okurdum ben.
Akici esprili, guzel yazarlardi..
2012 sonrasi cop acikcasi, ergenler dolusmus artik okumaya deger bulmuyorum bile.
Arada bi guzel yoruma denk gelsem ilk yazarin seceresine bakarim, genelde eski yazarlardandir..
Umarım öyledir :)Çürük yumurtalara rağmen iddia ettiğim kesimin hala çoğunlukta olduğunu düşünüyorum.
Eğer o sözlükteki Türk kizi şöyle Türk kızı böyle başlıklarına yada bakire olmayan kadınla evlenmek başlıklarına iğrenç entryler giriyorsa adamdan uzak durunEvet yeni tanıştığım ve tanıma sürecinde olduğum biriyle bugün konuşurken şu internetteki sözlüklerden birinde yazar olduğunu ağzından kaçırdı. ben de kullandığı ismi sordum girip yazdıklarına bakmak istiyorum dedim çünkü orada nası tiplerin olduğu az çok belli. beyefendi de veremem özel gibisinden şeyler zırvaladı.
şimdi tabii daha yeniyiz öyle diretemem ama yine de huylandım.
siz merak eder miydiniz böyle bir durumda?
Çok iyi siyasi ve politika bilgisi olan insanlar vardı değil mi? Anlamlandıramadığım kaç ekonomik olayı bile orası sayesinde anlamıştım o dönemler :))
Evet yeni tanıştığım ve tanıma sürecinde olduğum biriyle bugün konuşurken şu internetteki sözlüklerden birinde yazar olduğunu ağzından kaçırdı. ben de kullandığı ismi sordum girip yazdıklarına bakmak istiyorum dedim çünkü orada nası tiplerin olduğu az çok belli. beyefendi de veremem özel gibisinden şeyler zırvaladı.
Bakın kendiniz diyorsunuz ya bu da pedofiliyi normal karşılayan tiplerden biriyse nereden bileceğim?
bazı yorumlarını okumam lazım yoksa içim rahat etmez. bu yaştan sonra elin sapığıyla uğraşamam.
ha özelini yazıyorsa ya da küfürlü filan sorun olmaz ki. ne olacak?
Nasıl. Tipler oluyormuş Sözlükte hanımefendi acaba? 7 senedir Sözlükte yazıyorum hiç bu açıdan görmemiştim. Ayrıca kimse nickini vermek istemez orada içinden geldiği gibi kendi gibiyken neden size içini açsın ki ?Evet yeni tanıştığım ve tanıma sürecinde olduğum biriyle bugün konuşurken şu internetteki sözlüklerden birinde yazar olduğunu ağzından kaçırdı. ben de kullandığı ismi sordum girip yazdıklarına bakmak istiyorum dedim çünkü orada nası tiplerin olduğu az çok belli. beyefendi de veremem özel gibisinden şeyler zırvaladı.
Çoğunun gırgır amaçlı o bahsettiğiniz entryleri girdiğinden o kadar uzaksınız ki... bir bayan olarak ben de o entrylerden giriyorum ama anlamayacağınız için anlatmaya lüzum bulmuyorum. Bu yüzden nicklerimizi kimseye söylemiyoruz.Eğer o sözlükteki Türk kizi şöyle Türk kızı böyle başlıklarına yada bakire olmayan kadınla evlenmek başlıklarına iğrenç entryler giriyorsa adamdan uzak durun
Hoş sözlüğün yüzde doksani öyle
Oraya gırgır amaçlı bile o şekiller de entry giriyorÇoğunun gırgır amaçlı o bahsettiğiniz entryleri girdiğinden o kadar uzaksınız ki... bir bayan olarak ben de o entrylerden giriyorum ama anlamayacağınız için anlatmaya lüzum bulmuyorum. Bu yüzden nicklerimizi kimseye söylemiyoruz.
birbirimizin nicklerini bilmiyoruz derken? Eşinizin de kk da nicki var diye anladim ben bu yorumunuzdan
Sırf gırgır amaçlı sürekli her fırsatta kadınları aşağılamak. Ve bunu bir kadının da normalleştirip dahil olması. Haklısınız biz anlamıyoruz. Gerizekalı takılmaya devam edelim...Çoğunun gırgır amaçlı o bahsettiğiniz entryleri girdiğinden o kadar uzaksınız ki... bir bayan olarak ben de o entrylerden giriyorum ama anlamayacağınız için anlatmaya lüzum bulmuyorum. Bu yüzden nicklerimizi kimseye söylemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?