Sevgili adayının sözlük yazarı olması

Bence bu konuda baskı yapmamalısın, onunla vakit geçirerek nasıl bir insan olduğunu anlayacaksındır. Flört dönemi bu sebepten değil mi?

Eski taaa 2002-2010 arasi yazarlardansa bence entellektueldir , eski yazarlarin yorumlarini gazete okur gibi okurdum ben.
Akici esprili, guzel yazarlardi..
2012 sonrasi cop acikcasi, ergenler dolusmus artik okumaya deger bulmuyorum bile.
Arada bi guzel yoruma denk gelsem ilk yazarin seceresine bakarim, genelde eski yazarlardandir..

Çürük yumurtalara rağmen iddia ettiğim kesimin hala çoğunlukta olduğunu düşünüyorum.

Ben de sözlük yazarıydım, kullanıcı adımı bir arkadaşa söylediğime ne pişman olmuştum. Gerek yok özel alan.

Çok iyi siyasi ve politika bilgisi olan insanlar vardı değil mi? Anlamlandıramadığım kaç ekonomik olayı bile orası sayesinde anlamıştım o dönemler :))

Eğer o sözlükteki Türk kizi şöyle Türk kızı böyle başlıklarına yada bakire olmayan kadınla evlenmek başlıklarına iğrenç entryler giriyorsa adamdan uzak durun
Hoş sözlüğün yüzde doksani öyle

Çok iyi siyasi ve politika bilgisi olan insanlar vardı değil mi? Anlamlandıramadığım kaç ekonomik olayı bile orası sayesinde anlamıştım o dönemler :))

Evet gercekten isli guclu bilgi birikimi olan tayfaydi cogu.
Simdi nerede agir issiz varsa sozlukte fink atiyor.
Tabi arada yine iyiler illa ki var ama eski seviyenin yanindan gecmiyor bugunku seviye

Böyle şeylerin üstüne düşmezdim ama gizlenmesinden hoşlanmaz ve sorun çıkarırdım.

Eski sevgilimin nasıl pis zihniyetli olduğunu görmüştüm vakti zamanında. Tamamen farklı bir karakterde yazıyordu o da sözlükte ve bastım tekmeyi. İçi dışı bir insan olsun da yazsın sorun değil.

Ben 2008'de yaşımı büyük göstererek kaydolmuştum lisedeydim. Yazar olmam ayları almıştı resmen. Sonra ihmal edince üyeliğim silindi tabi. Dur bakim nick altımda neler yazıyor :)))

Belki ona göre özelini okumanız sorun, küfürlerini okumanız sorun. Sizin onu tanımadığınız kadar o da sizi tanımıyor, güvenemiyor sonuçta. Yani kendi bakış açınızla bakıyorsunuz, karşı tarafın kişisel hayatını hiçe sayarak. Öyle bir insan olduğunu farz etsek bile sapkınlıklarını sözlükte anlatmak zorunda da değil ayrıca, bir insanı tamamen bu şekilde tanıyabilmek imkansız.

Son düzenleme:
Benim yıllarca birlikte çaliştığım arkadaşım sözlükçüydü. Asla isimlerini söylemiyorlar. Saygı duymak lazım.

Nasıl. Tipler oluyormuş Sözlükte hanımefendi acaba? 7 senedir Sözlükte yazıyorum hiç bu açıdan görmemiştim. Ayrıca kimse nickini vermek istemez orada içinden geldiği gibi kendi gibiyken neden size içini açsın ki ?

Çoğunun gırgır amaçlı o bahsettiğiniz entryleri girdiğinden o kadar uzaksınız ki... bir bayan olarak ben de o entrylerden giriyorum ama anlamayacağınız için anlatmaya lüzum bulmuyorum. Bu yüzden nicklerimizi kimseye söylemiyoruz.

Oraya gırgır amaçlı bile o şekiller de entry giriyor
Heleki erkeğin elinin kiri kadına günah tarzı entrylere destek veriyorsanız ben size tek bir kelime yazmaya gerek duymuyorum

Sırf gırgır amaçlı sürekli her fırsatta kadınları aşağılamak. Ve bunu bir kadının da normalleştirip dahil olması. Haklısınız biz anlamıyoruz. Gerizekalı takılmaya devam edelim...

Ben vakti zamanında sözlükte kendime çeşitli karakterler yaratmıştım; kimi zaman bir erkek, kimi zaman seksist bir feminist... Sosyal hayatta çok kibar bir kadınım; ancak o mecrada erkek ve kadın kimliğiyle yıllaaar önce ettiğim küfürleri okuyunca şu an utanıyorum

İnsanların bilinçaltında baskıladığı davranışları salıvermesi için bu tur mecralar inanılmaz elverişli. Kendimi örnek vererek söyleyeyim yine; sivri ve akılalmaz şeyler yazıyordum; ama bütün yazdıklarım benim zaten düşünce yapımda olan şeylerdi. Ama abartarak, ama ironiyle... Bana ait ve çok özeldi. İfşa olmak asla istemezdim. Yazıyor ve rahatlıyordum. O şekilde yazmamın bir sebebi vardı. 4 senelik evliyim ve eşim yazar olduğumu hâlâ bilmiyor. Hatta büründüğüm karakterleri tanımış olsaydı, yüksek ihtimalle benimle evlenmek istemezdi.

Sosyal hesaplar karşınızdaki kişinin düşünce yapısıyla alakalı size fikir verebilir; ancak çok özel alanlar olduğu için bu konuda baskı yapmamanız gerekir. Hepimizin anonimliğe sığınmak istediği anlar oluyor, o anlara saygı duyun bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…