sevgili alt komşum......

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
günaydın bayanlar...güzel bir hafta diliyorum hepinize...

oturduğum apartmanı çok seviyorum..çokta güzel komşularım var..özellikle 4 tanesiyle ayda bir mutlaka toplanırız..zaten 10 dairelik bir apartman..alt katıma bir aile taşındı..Allahın selamı sonuçta günaydın iyi günler demeden geçmem ki tanımasam bile..kadından hiç cevap yok..başkalarına karşıda böyleymiş...sonra bir sabah ona artık selam bile vermeyeceğimi söyledim..cevapsız kaldığı için..oda işte çocukla ilgileniyorumdur duymamışımdır falan dedi..ama sonuç olarak konuşmadık tabiki..
neyse asıl konuya geleyim..bu komşumuz saolsun haftanın her günü çamaşır asar..ıslak olmasa bile kuru yorgan çıkarır sen silkelenme diye..benim üst katımdaki defalarca aşağıya indi bak silkeleme günü pazartesi cumartesi o günlerde bizede müsaade et diye..ama dinlemedi..

bende çok birşeyler silkeleyen biri değilim cumartesi baktim çamaşır var..ama yinede banyo paspaslarımı silkeledim..hemen kafasını çıkardı insan uyarır toplardım falan diye..bende dedimki selamımı bile almayan insanın kapısına gidip çamaşırlarını topla diyemem..ki bugün silkeleme günü uyarmayada gerek yok dedim..pazartesi ve cumartesi çamaşır asma herkesin temizlik yapmaya hakkı var dedim..biraz bu şekilde konuştuk..sonra içeriye girdik..

siz benim yerimde olsanız bir şey silkeleyeceğiniz zaman haber verir misiniz bundan sonra....

Son düzenleme:
düşün ki adını bile bilmiyorum..ama uyarcakmışım 5 dk da toplarmış..bende her defasında uyaramam dedim..

Aynen öyle o günler de camını kapatacaksın başka çare yok. Millet senin kapına gelmek zorunda değil her defasında. Apartman kurallarına uymak zorunda

günaydın bayanlar...güzel bir hafta diliyorum hepinize...

oturduğum apartmanı çok seviyorum..çokta güzel komşularım var..özellikle 4 tanesiyle ayda bir mutlaka toplanırız..zaten 10 dairelik bir apartman..alt katıma bir aile taşındı..Allahın selamı sonuçta günaydın iyi günler demeden geçmem ki tanımasam bile..kadından hiç cevap yok..başkalarına karşıda böyleymiş...sonra bir sabah ona artık selam bile vermeyeceğimi söyledim..cevapsız kaldığı için..oda işte çocukla ilgileniyorumdur duymamışımdır falan dedi..ama sonuç olarak konuşmadık tabiki..
neyse asıl konuya geleyim..bu komşumuz saolsun haftanın her günü çamaşır asar..ıslak olmasa bile kuru yorgan çıkarır sen silkenme diye..benim üst katımdaki defalarca aşağıya indi bak silkeme günü pazartesi cumartesi o günlerde bizede müsaade et diye..ama dinlemedi..

bende çok birşeyler silkeyen biri değilim cumartesi baktim çamaşır var..ama yinede banyo paspaslarımı silkeledim..hemen kafasını çıkardı insan uyarır toplardım falan diye..bende dedimki selamımı bile almayan insanın kapısına gidip çamaşırlarını topla diyemem..ki bugün silkeme günü uyarmayada gerek yok dedim..pazartesi ve cumartesi çamaşır asma herkesin temizlik yapmaya hakkı var dedim..biraz bu şekilde konuştuk..sonra içeriye girdik..

siz benim yerimde olsanız bir şey silkileceğiniz zaman haber verir misiniz bundan sonra....
söylemezdim ama selamımı almadığı için deil silkeleme günü olduğu ve bunu daha önceden bildiği için :63:

biliyomus hangi gunler temizlik gunu. selam sabahla bile alakasi yok. haklisin yani. akli basina gelir de kurallara uyar belki.

Hem suçlusun hem güçlüsün valla. Ne diyim . Kadın sizinle muhattap olmadı diye gıcık oldunuz heralde. Mecbur mu sizle görüşmeye. Ayrıca nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu devirde artık kimse balkondan eşya çırpmıyor. Elektrik süpürgenizi açın süpürün . Ayrıca çok komik çırpma günü falan koymuşsunuz apartmana ....Kadın gene kibarmış.

Ben yine de silkelemezdim..
O görgüsüz olabilir, kaba olabilir, selamınızı almamış olabilir ama orda bir emek var..
Gidip kapısını çalsaydınız da o şekilde hatırlatsaydınız silkeleme gününüzü..
Bir daha yapsaydı tamam ama olmamış..
Onun gibi davranmışsınız siz de..

haketmiş.
sen selamını alma günlere uyma sonrada çemkir.. galiba ben olsam döverdim :KK200:

zaten apartmanın kuralları belliymiş uyarmana gerek yok

selam konusu çok garip, insanlar iyice bi tuhaflaştı, bi merhaba demenin nesi zor ağzınmı aşınır, herkeste 5 kariş surat, bu suratsız selamsız insanlardan ben de şikayetçiyim valla:işsiz:

Aynen öyle o günler de camını kapatacaksın başka çare yok. Millet senin kapına gelmek zorunda değil her defasında. Apartman kurallarına uymak zorunda

balkon köşeli bizim köşelerdende silkeme diye oralara yastık falan koyuyor..baya inat yani..dün baktım çarşaf germiş köşeye balkonuna toz gelmesin diye..bundan sonra görcez bakalım..

Yanlış anlamayın ama bu bir şey silkeleme mevzusu bana çok çağdışı geliyor. Kadın da belli ki bu silkeleme olayına karşı bir tedbir alıyor. Kendince o da haklı.
Dünyanın en bencil temizlik anlayışını sırf kadına gıcık oldunuz diye yapmasanız keşke. Yani kendi evinizi temizlerken konu komşunun camı balkonu ve sokaklar caddeler batıyor. Çok pasaklı bir temizlik anlayışı yani silkeleme falan. Kendi eviniz temizlenirken tozunuzu kirinizi sokağa atmanız cidden hoş durmuyor.

Çok güzel yapmışsın ohh, kurallara riayet etmiyorsa sonucuna katlanır alemin akıllısı

Hem suçlusun hem güçlüsün valla. Ne diyim . Kadın sizinle muhattap olmadı diye gıcık oldunuz heralde. Mecbur mu sizle görüşmeye. Ayrıca nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu devirde artık kimse balkondan eşya çırpmıyor. Elektrik süpürgenizi açın süpürün . Ayrıca çok komik çırpma günü falan koymuşsunuz apartmana ....Kadın gene kibarmış.

bu konuda defalarca uyarıldı başka komşular tarafından..ayrıca bana selam vermedi diye gıcık olmadım..ki ne onun selamına nede komşuluğuna ihticayım yok..bu devirdede ilerki devirdede silkeme olur ki ben halı falan silkeleyen biri değilim..6 yıldır aynı apartmanda oturuyorum toplasan 20 kez silkelemişimdir..bundan önce kimseyle bu şekilde problem olmadı..kendisi bütün gün silkenip balkonunu temizleyip çamaşır asıyor..buda bencillik bence...

Back
X