Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda gerçekten de komik olan sizsiniz..konuyu hırs haline getirdiniz..hergün evime giderken veya evden çıkarken illa camlarıma kapılarıma bakarım..e göz var degilmi görüyorum haliyle..
Ayrıca üst katındaki evde olduğu için görüyor. .bu kural yönetimin aldığı ve bizim oturduğumuz şehirde nerdeyse her apartmanda olan bir kural..değişir mi bilmem. .değişirse işime gelir. .fakat zabita işin icine girmesi en son çare. .topluca toplantı talep ettik..sonucuna göre hareket edilir..
Gercekten bende şaşırıyorum bukadar hırs öfke neden..oturduğum binanın karşısında zabıta var o binada da silkeleniyor..ki tekrar ediyorum artık kaçıncı kez bilmem ben silkeleyen bir insan değilim. .Allah var yukarda ekmek kırıntılı sofra bezimi bile evime balkonuma sirkeler süpürürüm.Hanimefendi silkelemek suc bu ulkenin kanununa gore, neden inatla kural yaziyorsunuz?
Oldurmek de suc, apartman oldurme gunu ile ilgili karar koyamayacagi gibi silkeleme ile ilgili de koyamaz.
Bir de cok garip bir seymis gibi o zaman en altla en ust avantajli falan yazmissiniz, bunu bugune kadar ilk defa mi duydunuz?
En ust kat zor isinir ama ust kat gurultusu cekmez mesela, alt kat hirsizliga musaittir ama silkelerse kimsenin evini kirletmez.
Bu yasa kadar fark etmediyseniz, alt katla ust katin fiyatlari da farklidir. Cunku farkli avantajlari dezavantajlari var.
Suc olan bir seye tutup da herkesin temizlik anlayisiymis kurallarmis yazip durmaniz, ve herkes tarafindan bilinen alt kat ust kat gercegini cok garipmis gibi yinelemeniz inanilmaz tuhaf.
Tekrar okuyun ve anlamaya calisin. Ulkede de sirketinizdeki gibi kurallar var, cunku silkelemek yasak. Cunku alt katlari kirletiyor. Anladiniz mi? Yani kendinizi her mesajinizla kat kat haksiz cikariyorsunuz.
Gercekten bende şaşırıyorum bukadar hırs öfke neden..oturduğum binanın karşısında zabıta var o binada da silkeleniyor..ki tekrar ediyorum artık kaçıncı kez bilmem ben silkeleyen bir insan değilim. .Allah var yukarda ekmek kırıntılı sofra bezimi bile evime balkonuma sirkeler süpürürüm.
Yıllarca ailemle üst katta oturduk..bizim üstümüze silkeleyen yok diye başkalarının üstüne silkelemedik..şimdi ara katta oturuyorum 2. Katta.ailemden gördüğüm öğrendiğim terbiyeyle yine yapmadım. .fakat apartmanda inatla yapan biri varsa onada dur demek lazım. .toplantı istedik sonuca ulaşırız umarım. .
Bende diyorum ki zabıtanin ceza yazağı kişi kendisi olur..çünkü ondan başka silkeleyen kalmadı. .ben inatla bir kere yaptım..onun yüzünden kimse silkelemiyor zaten..haa zabıta alt kata ceza yazmazsa bilemem hanımefendi............Hanimefendi gercekten o gozlukleri bir cikarin once.
Zabita size gelecek, size ceza yazmaya, anladiniz mi? Sizin aldiginiz karar suc cunku, gercekten inanamiyorum 50
kere yazildi anlamadiniz.
Zabita gelirse cezayi size ve sevgili canciger komsulariniza kesecek.
Hirs yaptigim dogru, inatla su 120 derecede kaynar diyorsunuz. Bir arkadasiniz uyarir sizi umarim. Cunku bu kadar ozelestiri yoksunlugu size zarar verir.
Okuyun bence yazdıklarımı okuyun..sayesinde kimse yapmıyor zaten...Cunku inatla yapan ust komsulariniz. Son kez yaziyorum.
Baskasinin uzerine bir seyler silkeleyenler ust komsulariniz.
Iyi gunler dilerim.
Bahsettiğin insan bizim altımızdaki komşumuz..bizde dua ediyoruz iyiki arada oturmuyor diye..bizim taraftaki katta zaten herkes çalışıyor. .öyle sürekli silkeleme söz konusu bile değil. .ama sagolsun bu hakkı birtek kendisinde görüyor. .
Selamimi veririm gecerim. Fazla muhabbetten sonra hep cilki çıkıyor temkinliyim artık Dedikodudan nefret ettiğim için sinirlerme hhakim olamam diye pek muhattap olmuyorumB söylerken kendiniz yapmıyorsunuz ama..burda ki olay kendisinin yapması ve başkasının yapmasına müsade etmemesi. .başkalarıyla konuşup konuşmama konusuna gelirsek bu göreceli bir kavram..selam almazsan selamda verilmez .ama komşu komşunun külüne muhtaçtır. .bu sözü hep sevmişimdir. .
İnsanlığımı sorgulamak size düşmez. .defalarca yazdım selam olayını fakat siz algılayamamışsınız..çok şükür o tarz bir insanın selamına ihtiyacım yok zaten.belirtmek istediğimi yazdım. Benim komşuluğum insanlığım çok şükür çok iyidir..bence siz tanımadığımız bir insana bunü söylerken kendi kişiliğinizi ortaya koyuyorsunuzVay arkadas ne selammış
Kadını bir itip kakmadığın kalmış
Vermezse vermez size ne
Sizin çizdiğiniz çizgiden yürümek zorundamı
1- bayan rahatsız olabilir depresyondadır iletişime kapalıdır
2- agır bir psikolojik hastalığı vardır çevresinden korkar olabilir konuşmak istemez ki bir arkadasım böyleydi benim
3- yavaş ısınır ortama çekingendir
4- balkondan silkelenmk diye bir şey yok çecreyi kirletiyorsunuz bir bitmedi bu alışkanlık
5- onu selam vermedi diye elinizdeki hamleyle cezalandırmışsınız insan olaydınız yinede haber vereydiniz
6- unutma yaşattığını yaşarsın
7- şirret bir komşusun
Ne demek istediğimi anlamanıza çok sevindim..Ben size hak verdim zaten. Şimdi burda demişler ki, silkelemek suçtur, doğrudur ama hani kaç bina kaç hane bunun farkında ya da bilse de yapmayacak? Suç olarak değil hak olarak görülüyor. Şu ana kadar yaşadığım her yerde "silkeleme günü" vardı. Herkes o gün tedbirini alır, üzerindekine suç atmazdı bu yüzden. Bu bakımdan siz haklısınız, apartmanda böyle bir "kural" belirlenmişse ve zamanında itiraz edilmemişse ve hatta kendi de bu eyleme katılıyorsa bundan şikayetçi olması çok büyük bir saçmalık ve çelişkidir bana göre. Dediğiniz gibi iyi ki ara katta oturmuyormuş yoksa hiç sanmam kendi altındakini düşüneceğini, sonuçta o da sokağı kirletiyor, bu konuda hassas olsaydı o da bunu yapmazdı.