• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili anneler humana still tea ile ilgili bir sorum var????

gizemli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
7.010
3
0
42
İstanbul
Öncelikle hepinize merhaba,ben yumurtalık kanseriyim ve hatalı ameliyat sonucunda tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım şimdi Allah'ın izni ile doğumuma 20 gün kaldı.Benim bebeğim sezaryenle alındıktan sonra hatalı ameliyatın kalıntıları temizlenecek.Ben 3 saat operasyonda kalacağım ve ayılmam 5-6 saati buluyor sütüm gelmez diye korkuyorum Humana Still Tea kullanan anneler sütünün arttığından bahsetmiş bu çay doğumdan önce kullanılabiliyor mu bilgisi olan var mı....?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

canım çok geçmiş olsun inşallah başarılı bir operasyon geçirirsin ve geçiririz.benim bu 3.sezaryanım.ilkinde sütüm 2 gün çok çok az gelmişti ve çok sorun yaşadım.2.sinde çok araştırdım ve güvenilir bir diyetisyenimin de tavsiyesiyle sezaryandan sonra vitamalt içeceği içtm.kesinlikle alkolsüz olduğunu sözyledi arpacık suyu sanırım.ardından aralıklarla 2-3 bardak humana still tea içtim ve hiç sorun yaşamadım o gün.3.de de aynısını düşünüyorm kısmet olursa.ama öncesinde içebilirmisin yani sezaryandan önce 9-10 saat önce yiyip içmeyi kesmen gerekiyor.sanırım pek işe yaramaz 10 saat önce içtiğin.ama sonrasında hemen geliyor merak etme:)

sezeryan bile olsan önce çocuğun çıkması lazım önceden içtiğin işe yaramaz diye biliyorum.doğum gerçekleştikten sonra prolaktin hormonu salgılanıyor çünkü.
ben normal doğum yaptım hep şu azcık olan sarı sütten geldi..normal sütüm tam 5 gün inmedi..artık bunalıma girmiştim.bu sürede içmediğim kalmadı..humana,milupa,süt,rezene,ısırgan,komposto..yok yok gelmedi..5. günden sonrada taşacak gibi oldu..bünyeyele alakalı galiba.
ama sonrasında hep içtim rezene ısırgan falan çok sütüm olmuştu..

canım çok geçmiş olsun inşallah başarılı bir operasyon geçirirsin ve geçiririz.benim bu 3.sezaryanım.ilkinde sütüm 2 gün çok çok az gelmişti ve çok sorun yaşadım.2.sinde çok araştırdım ve güvenilir bir diyetisyenimin de tavsiyesiyle sezaryandan sonra vitamalt içeceği içtm.kesinlikle alkolsüz olduğunu sözyledi arpacık suyu sanırım.ardından aralıklarla 2-3 bardak humana still tea içtim ve hiç sorun yaşamadım o gün.3.de de aynısını düşünüyorm kısmet olursa.ama öncesinde içebilirmisin yani sezaryandan önce 9-10 saat önce yiyip içmeyi kesmen gerekiyor.sanırım pek işe yaramaz 10 saat önce içtiğin.ama sonrasında hemen geliyor merak etme:)

sezeryan bile olsan önce çocuğun çıkması lazım önceden içtiğin işe yaramaz diye biliyorum.doğum gerçekleştikten sonra prolaktin hormonu salgılanıyor çünkü.
ben normal doğum yaptım hep şu azcık olan sarı sütten geldi..normal sütüm tam 5 gün inmedi..artık bunalıma girmiştim.bu sürede içmediğim kalmadı..humana,milupa,süt,rezene,ısırgan,komposto..yok yok gelmedi..5. günden sonrada taşacak gibi oldu..bünyeyele alakalı galiba.
ama sonrasında hep içtim rezene ısırgan falan çok sütüm olmuştu..

Cevaplarınız için sonsuz teşekkürler bugün doktoruma danıştım 1 hafta önceden içebilirisin sakıncası olmaz ısırgan çayıda içebilirsin dedi bakalım deneyeceğim bundan sonrada burda yazarım belki merak eden olur diye ilginiz için ve iyi dilekleriniz için teşekkürler çok sağolun

Back
X