Sevgili arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var...!!!

Bizde bazen bu durum olabiliyor biz bulunduğumuz ortamı terk ediyoruz millette artık aynı kişileri çağırmıyor yada onlar varsa bizi cagirmiyorlar olması gereken bu
benim kayınvalidemde bu konuda çok anlayışsız bi insan rahatsız olduğu bildiği halde üstüne bastıra bastıra çağırır bahseder gözüme gözüme sokar yani

o zaman kendine set çekeceksin yani. karşılaşma durumuna nasıl engel olacaksınız ki?
işte engel olamıyorm işler benim kontrolümün dışında ailelerle görüşüldüğü için engel olmam biraz zor kaynanamın evine gelirse kovacak halim yok benim evim değil çünkü biz gidince de öyle kalkıp gitmemiz hoş olmaz işte öyle sürüp gidiyo

eşim bildiğimi biliyor ilk öğrendiğimde söylemek istemedim bildiğimi bilmesin dedim ama dayanamadım geçti gitti takılma dedi ama ben öyle yapamıyorm işte

Eşin geçti gitti diyorsa gitmiştir. Tabir-i caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.
Sen de unutmaya çalış. Alış bu duruma... Göre göre alışırsın bence..

işte engel olamıyorm işler benim kontrolümün dışında ailelerle görüşüldüğü için engel olmam biraz zor kaynanamın evine gelirse kovacak halim yok benim evim değil çünkü biz gidince de öyle kalkıp gitmemiz hoş olmaz işte öyle sürüp gidiyo

bikaç ayda bir mi görüyosunuz?

görüştürme onları
nasılsa kayınvalidenin aile dostu
onlar görüşsün eşiniz görüşmek zorunda değil.

Peki siz olsanız benm yerimde ne yapardınız yada tecrübeli evli bayanlar unutamayan erkek nasl davranşlar sergiler nasl anlarsınız bunu

Niye siz gorusmek zorundasiniz ki? Esinize rahatsiz oldugunuzu soyleyin. O gitmiyoruz derse zaten kizla bi daha gorusmeniz gerekmez. Kayinvalide israr ederse de "Gelin adayi olarak gordugunuz kizla ayni orramda bulunmak istemiyorum" dersiniz.

Back
X