• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgılı arkadaslar yardım edecek fıkır verecek varmı:(

ne kadar çok tepki verilmiş kıza :))
evet cnm hata etmişsin küfrü falan es geçiorum şımarıklık yapmışsın ama arkadaslar arasında olur böle şeyler ...
belliki değer verdiğin bi arkadasın o yzden çok kafana takmışsın..
oda değer veriyosa zaten çok büyütmez biraz ders almanı hatanı anlamanı bekliyo olabilir ....

Yanlış bir kez yapılırsa hatadır, ikinci kez tekrarlanırsa onun adı başka birşeydir yazmayayım şimdi.

arkadaslar ben 5 gun once ıs yerınden bır bayan arkadasımla kavga ettık cok ıyı ıkı arkadasız beraber alıs verıs yapar gezerız sosyla hayattada cok gorusurz. ama kavga ettık ben bıraz kaprıslı bır ınsanınmm ve gene bı kparısımden dolayı kavga ettık. kavga sırasında bana fesat dedı. bende sınırlendım ona utanarak soyluyorum kufur ettım ertesı gun pişmn oldum bır suru msj attım ama bana cvp vermedı.. ıse geldıgımız gun cvp vermemdı dıe kızdım ve gene hakaret ettım oda bana senınle artık arkadaslıgımı bıtırdım dedı.. bende hakkını helal et dedım bıdaha senle ugrasmıcam dedım..sımdı kusuz barısmıcaz galıba onun varlıgı benı gerıyor ama barısmakta ıstıyorum.sankı o ıstemıor gıbı.. sızce nasıl davranmalıyım cok fecı bır durumdayım maalarımızda yanyana

Bende senin gibiyim biraz cabuk parliyorum. Benim arkadasim Italyan'di. Cok iyi bir kizdi. Bir mesaji yuzunden ona kotu davrandim, konusmadim. Onceleri takmiyordum. Bir sene sonra email attim ama eskisi gibi olmadi. Hala konusmuyoruz. Olmuyor cunku eskisi gibi. Bu sadece biri, otekileri anlatsam:)

Zamana bırakın ve artık daha fazla üstüne gitmeyin.
Aradan biraz zaman geçsin, arkadaşınız sakinleşince bir hediye alıp tekrar özür
dilersiniz.
Lütfen kendi iyiliginiz için kaprisi ve küfürü bırakın.

Ben olsam ben de barışmam.
Bence özür dile, kendini affettir.
Ve kapris yapmaktan vazgeç.
Herkese böyle davranırsan, etrafında insan bırakmazsın.
İyiliğin için söylüyorum.

Bence barismak falan istemiyorsunuzbi cekememezlik var sanirim en dogrusu isiniz geregi belli bir mesafeyi korumak sadece isinizin gerektirdigi mevzulari konusun bu bile bu hale gelmis bir arkadaslik icinyeterli

evet dogru tesbit onun sevgılısı var benım yok yasım 29 onun 27 ben bu huyumdan kurtamıorum.. sevgılısı var onu onemseyen bırı var beı yok bazen bu sekılde tepkı verıyorum galıba

arkadaslar ben 5 gun once ıs yerınden bır bayan arkadasımla kavga ettık cok ıyı ıkı arkadasız beraber alıs verıs yapar gezerız sosyla hayattada cok gorusurz. ama kavga ettık ben bıraz kaprıslı bır ınsanınmm ve gene bı kparısımden dolayı kavga ettık. kavga sırasında bana fesat dedı. bende sınırlendım ona utanarak soyluyorum kufur ettım ertesı gun pişmn oldum bır suru msj attım ama bana cvp vermedı.. ıse geldıgımız gun cvp vermemdı dıe kızdım ve gene hakaret ettım oda bana senınle artık arkadaslıgımı bıtırdım dedı.. bende hakkını helal et dedım bıdaha senle ugrasmıcam dedım..sımdı kusuz barısmıcaz galıba onun varlıgı benı gerıyor ama barısmakta ıstıyorum.sankı o ıstemıor gıbı.. sızce nasıl davranmalıyım cok fecı bır durumdayım maalarımızda yanyana

Ozaman bi s.tir git

Arkadaşın en doğrusunu yapıyor sana cevap vermemekle. :)
Zavallım çok mülayim biri olsa gerek ki çekmiş bunca zaman yaptıklarını.
Anlattıklarına bakılırsa geç bile kalmış bence arkadaşlığınızı (!) bitirmekte.
Kaprisle kim uğraşır yahu. :D

Bu arada kaprisliyim , hatalıyım demek yetmez ki. Bir anlamı yok yani bu kötü özellikleri değiştirmeye çalışmadıktan sonra..

Son düzenleme:
Mav bence biran önce psikologa gitmelisin. Sorunlarının sende farkındasın ama tam bir çözüm bulamıyorsun. Önceki, konunda sevgilisi olan bir arkadaşını fesatça kıskandığından bahsediyordun. Şimdi bu konuda da kavganın kaprislerinden çıktığını söylemişsin, üstelik kavga ettiğin arkadaşın sana fesat dediğine göre, içten içe onu incitecek birşeyler yapmışsın belli ki.

Küfür etmeni filan es geçiyorum ama barışmaya gittiğin kıza yeniden hakaret etmek normal bir davranış değil. Söylediklerim size fazla sert gelmiş olabilir ama gerçekten iyiliğinizi düşündüğüm için söylüyorum böyle giderse etrafınızda kimse kalmaz bir süre sonra.

Son düzenleme:
Ozaman bi s.tir git

nasil böyle birsey yazarsiniz,insan tanimadigi birin böyle diyebiliyorsa,gercek hayatta demek ki rahatlikla kullaniyor..

bipler gibi bir harf eksik yazmayla anlami degismiyor..en nefret ettigim sey erkeklerin agzina dolanmis küfürleri kadinlarin söylemesi,birde anne adayisiniz hic yakismiyor

Back
X