- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
İyi de bizim de iyi kötü belirli bi hukukumuz var sonuçta ayıp değil mi buSevgilileriyle sorun yasamak istemiyorlar bence, o yuzden de iletisimlerini kesiyorlar.
İyi de bizim de iyi kötü belirli bi hukukumuz var sonuçta ayıp değil mi bu
Ya zaten öyle birbirimize özel olarak vakit ayırmamız vs çok söz konusu değildi dediğim gibi sıkıldığımızda birbirimizi arayıp dışarı çıkıyorduk falan. Bana özel vakit ayırmasınlar tamam ama kapının önünde sigara içerken beni görüyorlar merhaba diyip gidip ötede içiyorlar sigaralarını. Öyle olunca haliyle moralim bozuluyor modum düşüyorşahsen sevgilimin de kız arkadaşı çoktur en yakın arkadaşı da kızdır ama ona laf etmem. diğer kızlar için gözüm üstündedir.
okulda bir boşluğu varsa benim yanıma gelmesini isterim. sürekli çok da yakın olmadığı hele hele üniversitede yeni tanıştığı kızlarla takılmasını istemem. ha ama hiç oturup muhabbet etmesinler de demem. kararında olsun.
kız çıkıp sevgilime bir şey söylerse ben de ona söylerim.
sizle alakalı değil işte kendiniz söylüyorsunuz tüm kızlara karşı öylelermiş. kendinizi kanıtlama çabasına girmenize gerek yok.
Bu insanlar bana ihtiyaç duysunlar demiyorum zaten. Ama kapının önünde sigara içtiğimi görüyorlar merhaba diyip gidip ötede içiyorlar sigaralarını. Sanki nasılsın nasıl gidiyo dese adamın üstüne mi atlayacağım? Ayrıca benim zaten sevgilim var bu şekilde bi mesafeye hiç gerek duymadım mesafemiz zaten yeterliydi. Ben bunun bana saygısızlık olduğunu düşünüyorumErkek arkadaşımın normal de olsa başka bir kıza ihtiyaç duyması beni rahatsız eder. Sonuçta aynı karından çıkmadı kimseyle değil mi? Burada neler okuyoruz. Sizde sevgili yapın yolunuza bakın ne bu kadar takılıyorsunuz saygı gösterin. Kendi kendinize kurulmayın. Asıl böyle hırslanırsanız kıskandığınız düşünülür.
Bu da o kızların karakteri diyip geçemiyorum bu benim canımın sıkılmasını engellemiyor. Eğer sevgililerinin kıskançlıklarından kaynaklıysa bu şekilde bi yakıştırmayla karşı karşıya kalmak elbette moralimi bozarErkekler normal kız arkadaşlarıyla kolay kolay ilişkiyi kesmezler.Kız arkadaşları rahatsız oluyordur sizle görüşmesinden.Ama bunu anlayışla karşılamanız gerekir.Buda o kızların yapısı.
Ya zaten öyle birbirimize özel olarak vakit ayırmamız vs çok söz konusu değildi dediğim gibi sıkıldığımızda birbirimizi arayıp dışarı çıkıyorduk falan. Bana özel vakit ayırmasınlar tamam ama kapının önünde sigara içerken beni görüyorlar merhaba diyip gidip ötede içiyorlar sigaralarını. Öyle olunca haliyle moralim bozuluyor modum düşüyor
Tamam asgari düzeye indirsinler ona bi şey demiyorum. Atıyorum eskiden dışarda buluşuyorduk artık buluşmayalım buna okeyim. Ama normalde karşılaşınca 10-15 dk lafladığım insan kafasıyla selam verip geçiyor veya sigara içerken görürse gidip sigarasını ötede içiyor. Yani bu durum beni çok rahatsız etti kendimi kötü hissettimSenin hayatına biri girse, o da artik normal erkek arkadaşlarınla daha mesafeli olmanı istese mesela? Ne dersin ?
Aynisi benim de başıma geldi. Eşim sadece içlerinden biriyle görüşmeme izin verdi diğerleriyle iletişimimi asgariye indirmiştim. O zaman sevgilim arkadasımdan üstün gelmiş demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?