Sevgili bulduktan sonra tövbestağfurullah bi’ şeye dönüşen arkadaşlar

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Son dönemlerde bu tam 3 kez başıma geldi. 3 tane arkadaşım vardı 3’ü de erkek. Bu insanlarla önceki iletişimim gayet samimiydi kantinde yalnız otururduk canımız sıkılırsa birbirimizi arar dışarı çıkardık vs. Bildiğiniz normal dümdüz arkadaş yani. Şimdi bu 3ü de sevgili yaptı ve öyyyyyle soğuk davranıyolar ki size anlatamam. Ve sadece bana karşı değil başka birkaç kız arkadaşıma daha böyle davranıyorlar. Önceden oturup saatlerce konuştuğum insanla merhaba-merhaba olduk sadece. Bu durum beni aşırı sinirlendiriyo ve aşırı rahatsız ediyo. Tamam iyi güzel sevgilin var ne hoş ama biz de zaten sadece arkadaştık?? Benim onlara karşı arkadaşlıktan öte bi düşüncem olmadı sanıyorum ki onların da bana karşı olmamıştır. Öyle umuyorum yani. E ana öyleyse bu tavır ne? Kendimi öyle kötü hissettim ki sanki ben bunlara yürümüşüm de ilişkileri için tehlike teşkil ediyorum. Ay çok sinirlendim kızlar. Ben bunu içimde elbet tutmam gördüğüm yerde pat pat suratlarına söylerim ki bi tanesinin söyledim de ama geçiştirdi yok yaaa saçmalama ondan değil vaktim yoktu şuydu buydu diye. Hayır bi de öyle salakça argümanlarla geliyor ki zekama hakaret resmen. Hayır bu zırtapozların benden mi şüpheleri var benim yanlış bi şey yapacağımı mı düşünüyorlar? Yoksa bu zırtapozlar benim onları gördüğüm gibi beni sırf arkadaş olarak görmüyorlardı da şimdi ondan mı selam sabahı kestiler aniden sevgililerine ayıp olmasın diye? Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Alınlarının çatına tükürcem

İyi de bizim de iyi kötü belirli bi hukukumuz var sonuçta ayıp değil mi bu

Ayip zaten. O konuda tersi bir sey söylemedim. Sebebini söyledim sadece.
Bir de ihtiyaçları kalmıyor. Artik baska bir disiyle tanisabilmek icin ortamlara girmek, masalarda oturmak zorunda degiller.
Ayrılınca tipis tipis gelip aaa nbr yeeaa gorusemiyoz ne zmndr ckista oturlm miiae diye gevsek gevsek konusurlar. Luzumsuz insan tipi.

şahsen sevgilimin de kız arkadaşı çoktur en yakın arkadaşı da kızdır ama ona laf etmem. diğer kızlar için gözüm üstündedir.

okulda bir boşluğu varsa benim yanıma gelmesini isterim. sürekli çok da yakın olmadığı hele hele üniversitede yeni tanıştığı kızlarla takılmasını istemem. ha ama hiç oturup muhabbet etmesinler de demem. kararında olsun.

kız çıkıp sevgilime bir şey söylerse ben de ona söylerim.

sizle alakalı değil işte kendiniz söylüyorsunuz tüm kızlara karşı öylelermiş. kendinizi kanıtlama çabasına girmenize gerek yok.

Erkek arkadaşımın normal de olsa başka bir kıza ihtiyaç duyması beni rahatsız eder. Sonuçta aynı karından çıkmadı kimseyle değil mi? Burada neler okuyoruz. Sizde sevgili yapın yolunuza bakın ne bu kadar takılıyorsunuz saygı gösterin. Kendi kendinize kurulmayın. Asıl böyle hırslanırsanız kıskandığınız düşünülür.

Kendimden biliyorum sevgilisi kiskanctir muhtemelen. Erkek arkadaşımın kız arkadaşlarını tanıyınca bir kaçına hayır bir kaçına olur demiştim.

Ya zaten öyle birbirimize özel olarak vakit ayırmamız vs çok söz konusu değildi dediğim gibi sıkıldığımızda birbirimizi arayıp dışarı çıkıyorduk falan. Bana özel vakit ayırmasınlar tamam ama kapının önünde sigara içerken beni görüyorlar merhaba diyip gidip ötede içiyorlar sigaralarını. Öyle olunca haliyle moralim bozuluyor modum düşüyor

Senin hayatına biri girse, o da artik normal erkek arkadaşlarınla daha mesafeli olmanı istese mesela? Ne dersin ?

Aynisi benim de başıma geldi. Eşim sadece içlerinden biriyle görüşmeme izin verdi diğerleriyle iletişimimi asgariye indirmiştim. O zaman sevgilim arkadasımdan üstün gelmiş demek ki.

Bu insanlar bana ihtiyaç duysunlar demiyorum zaten. Ama kapının önünde sigara içtiğimi görüyorlar merhaba diyip gidip ötede içiyorlar sigaralarını. Sanki nasılsın nasıl gidiyo dese adamın üstüne mi atlayacağım? Ayrıca benim zaten sevgilim var bu şekilde bi mesafeye hiç gerek duymadım mesafemiz zaten yeterliydi. Ben bunun bana saygısızlık olduğunu düşünüyorum

Erkekler normal kız arkadaşlarıyla kolay kolay ilişkiyi kesmezler.Kız arkadaşları rahatsız oluyordur sizle görüşmesinden.Ama bunu anlayışla karşılamanız gerekir.Buda o kızların yapısı.
Bu da o kızların karakteri diyip geçemiyorum bu benim canımın sıkılmasını engellemiyor. Eğer sevgililerinin kıskançlıklarından kaynaklıysa bu şekilde bi yakıştırmayla karşı karşıya kalmak elbette moralimi bozar

size göre bir yanlış yok ama belki kızlara göre ofsayt bir durum var. ortaya kendinizi atıp uzatmayın derim.

Tamam asgari düzeye indirsinler ona bi şey demiyorum. Atıyorum eskiden dışarda buluşuyorduk artık buluşmayalım buna okeyim. Ama normalde karşılaşınca 10-15 dk lafladığım insan kafasıyla selam verip geçiyor veya sigara içerken görürse gidip sigarasını ötede içiyor. Yani bu durum beni çok rahatsız etti kendimi kötü hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…