Sevgili bulduktan sonra tövbestağfurullah bi’ şeye dönüşen arkadaşlar

Birbirinin arkadaş ortamını tanımadığın zaman sevgilinin karşı cinsten olan arkadaşlarına "yuva yıkıcı" gözüyle bakabilirsin. Herkesin yaşayabileceği bir şey yani aslında. Ayıp olması ayrı bir konu ama sevgilileriyle araları bozulmasın diye insanlar karşı cinsten arkadaşlarıyla iletişimlerini kesiyor ya da az görüşüyor. Yani senin yerine başkası da olsa aynı tepkiyle karşılaşırdı o yüzden sen anlayışla karşıla derim. Bir zamanlar bende de olmuştu büyük konuşmuyorum o yüzden, Allahtan benim arkadaşlarım çok normal karşılamıştı sevgilim yanımdayken onlar da uzaktı. Ama zamanla bu durum onların tanışıp kaynaşmasıyla ve benim erkek arkadaşımın bana karşı hatalarını anlamasıyla değişmişti. Yani aslında bir tanışsanız fırsatını yaratıp belki sizde de durum değişecek :)

Ben de sevgilisi izin vermemiştir diyenleri anlamıyorum. Her insan arkadaşını seçebilecek olgunlukta olmalı, kiminle arkadaş olacağınıza neden sevgililer karar versin ki ?
Bence zaten arkadaşınız değillermiş iki günlük kızın lafıyla bitmezdi.

Benim eşimin koz arkadaşı olamaz, olsada arasına mesafe koymasını isterim. Zaten kadınla erkek arkadaş olamaz, ateşle barut yanyana durmaz demişler.

Anlayışla karşılamaya çabalıyorum elbette ama sizin de dediğiniz gibi ilişkiye zarar verecek lız potansiyeli yakıştırması yapılması asabımı bozuyor kişisel algılıyorum

Benim eşimin koz arkadaşı olamaz, olsada arasına mesafe koymasını isterim. Zaten kadınla erkek arkadaş olamaz, ateşle barut yanyana durmaz demişler.
Eğer kadın ve erkek normal makul ve asgari düzeyde orta zekalı bireylerse elbette ateşle barut yan yana durur çok kez durmuştur durmaya da devam edecektir

Ona da ayrı asabım bozuluyo. Diğer arkadaşlarım buna bu kadar takılmadı ama ben meseleyi nedense kişisel algıladım

Anlayışla karşılamaya çabalıyorum elbette ama sizin de dediğiniz gibi ilişkiye zarar verecek lız potansiyeli yakıştırması yapılması asabımı bozuyor kişisel algılıyorum
Yok diyorum ya senin dışında başkası da olsa yine aynı davranırlardı, dediğim gibi aynı ortamda sohbet etme olayını bir düşünün hatta arkadaşınızın ayarlaması lazım bunu hatta, aralarındaki güven de sarsılmasın diye o adım atmalı ki bir şeyler yerine otursun. Yine de sizin bileceğiniz iş tabi ama senin kişisel algılamanı gerektirecek bir şey yok, anlayışla karşıla alınma gerisini boşver :)

Bu sizin düşünceniz. Şeytan insanları daima zinaya yönlendirir ki burda neler neler okuyoruz.
Yahu dini konuya girmeden yapin yorumunuzu sonra uzayip gidiyor ondan sonra gelsin banlar gelsin konu kapamalar. Zinayi minayı bi karıştırmayın mesele o mu ya.

Diğer arkadaşların da sevgililerini böyle darlıyordur:) Hiçbir ilişkimde sevgilime şu kızla görüşmeyeceksin demedim. Bence diyen ya kendine güvenmiyordur ya sevgilisine.
Bence de öyle ama zaten kendi iç ilişkileri beni hiiiiç alakadar etmez. Beni sinir eden durum bana böyle saygısızca bi muamele yapılması

Bence de öyle ama zaten kendi iç ilişkileri beni hiiiiç alakadar etmez. Beni sinir eden durum bana böyle saygısızca bi muamele yapılması
Onları kaybetmek sizden ne eksiltti ? Şahsi birşey değil. Bazı insanlar ilişkilerini böyle yaşar. Bence konuşup kızların ağzına laf vermeyin.

Erkek arkadaşlariniza sordunuz mu? Sebebini bence onlara sorun mesela gidip başka yerde sigara içerken. Hayirdir birşey mi yaptim da böyle davraniyorsun desen olmaz mi?

Neden bu kadar rahatsız oldunuz, ben fikrimi yazdım.
Rahatsiz oldum çünkü burda dini yorum yapmak yasak, bu yasağı ben koymadim yönetim koydu, ve bu dini yorumlar biraz daha uzayip giderse yönetici sizi de banlar, sizle din tartismasina girenleri de banlar, konuyu da kapatir. Sanirim bu yasaktan haberiniz yoktu.

Bu sizin düşünceniz. Şeytan insanları daima zinaya yönlendirir ki burda neler neler okuyoruz.
Ablacım belli ki senin libido bayağı yüksek ondan herkesi kendin gibi zannediyosun da sekse yönlendiren şeytan değil hormonlar

Sik durmamis evet.Sevgilisi yasak koymustur.Ayrilinca da sen tinlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…