- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
O ötede sigara içene soramadım da bi tanesine sordum bi problem mi var hal hatır bile sormadan geçiyosun diye kem küm etti lafı ağzında geveledi vaktim yoktu hava soğuktu gibi tuhaf tuhaf argümanlar sunduErkek arkadaşlariniza sordunuz mu? Sebebini bence onlara sorun mesela gidip başka yerde sigara içerken. Hayirdir birşey mi yaptim da böyle davraniyorsun desen olmaz mi?
Sevgilim izin vermiyor diyecek hali yok tabi.O da kaliba ters guya.O ötede sigara içene soramadım da bi tanesine sordum bi problem mi var hal hatır bile sormadan geçiyosun diye kem küm etti lafı ağzında geveledi vaktim yoktu hava soğuktu gibi tuhaf tuhaf argümanlar sundu
Ya zaten öyle saatlerce konuşup her fırsatte buluştuğumuz bi arkadaşlığımız yoktu. Ama iyi kötü belli bi hukukumuz vardı severdim yani onları. Mesela sürekli görüştüğüm çok yakın bi erkek arkadaşım var günaşırı buluşuruz onunla. Onun sevgilisi var ama onla aramızda hiç böyle bir sıkıntı olmadı sevgilisiyle de onun vasıtasıyla tanıştık aramız gayet iyi. Tabi herkesten böyle olmasını beklemiyorum ama zaten mesafeli olan bi ilişkide asgari düzeyde tutulan samimiyetin bi anda böyle hödük gibi kesilmesini kişisel algıladımÇok samimi, saatlerce konuşulan, surekli birlikte olunan kiz arkadas beni rahatsiz eder. Benimde erkek arkadaslarim oldu. Evliyim 2 tane cok sevdigim erkek arkadasimla yine yollar kesişti muhabbet ettik iyi guzel ama kalkip saatlerce konusup, her firsatta birlikte takilmam.
Arkadaslarinizin hayatindakiler bundan rahatsiz oluyor olabilir, sorgulamanak lazim. Ha cok samimi arkadasligi bitirmek dogru mu? Bitirmek degil de mesafe koymak gerek "bana göre". Tabi bunlar kisiye gore degisir.
Ya zaten öyle saatlerce konuşup her fırsatte buluştuğumuz bi arkadaşlığımız yoktu. Ama iyi kötü belli bi hukukumuz vardı severdim yani onları. Mesela sürekli görüştüğüm çok yakın bi erkek arkadaşım var günaşırı buluşuruz onunla. Onun sevgilisi var ama onla aramızda hiç böyle bir sıkıntı olmadı sevgilisiyle de onun vasıtasıyla tanıştık aramız gayet iyi. Tabi herkesten böyle olmasını beklemiyorum ama zaten mesafeli olan bi ilişkide asgari düzeyde tutulan samimiyetin bi anda böyle hödük gibi kesilmesini kişisel algıladım
Heeee aman tek sebep bunlar olsun bende kılıbıklıktan mı yanima gelmiyor ki diyordum. İçim rahatladı deseydin.O ötede sigara içene soramadım da bi tanesine sordum bi problem mi var hal hatır bile sormadan geçiyosun diye kem küm etti lafı ağzında geveledi vaktim yoktu hava soğuktu gibi tuhaf tuhaf argümanlar sundu
Neden erkekle kadın arkadaş olamaz? Eşinize izin verip vermemeniz sizin kararınız tabi bu saygı duyuyorum ama genellemenize hayır.Benim eşimin koz arkadaşı olamaz, olsada arasına mesafe koymasını isterim. Zaten kadınla erkek arkadaş olamaz, ateşle barut yanyana durmaz demişler.
Yarın birgün sevgilin olduğunda istesende istemesende arkadaşlarınla mesafe gircek arana..İyi de bizim de iyi kötü belirli bi hukukumuz var sonuçta ayıp değil mi bu
Bu sizin düşünceniz. Şeytan insanları daima zinaya yönlendirir ki burda neler neler okuyoruz.
Yanlış düşünüyorsunuz çünkü biz zaten birbirimize özel olarak zaman ayıran yakın bi arkadaşlığa sahip değildik. Birbirimizi görürsek laflar veya beraber otururduk canımız sıkılırsa arada dışarı çıkardık. Şimdi bu adam beni sigara içerken görüyor gidip sigarasını benden ötede içiyor. Ne yapcam gelip halimi hatrımı sorsa üstüne mi atlıcam? Ayrıca benim de sevgilim varYarın birgün sevgilin olduğunda istesende istemesende arkadaşlarınla mesafe gircek arana..
senin söylediğn seçenekler deil doğru olan şu: artık senle deil sevgiliyle dertleşiyor konuşuyor arıyor msj atıyor gidilecek yer varsa gidiyor.... senle deil onla. O yüzden sana soğuk gbi geliyor ama deil sadece sana ayıracak zamanları yok artık..
Öyle bi şey yaparlarsa zaten dilimden kurtulamazlarNormal olarak bir kiz ile erkegin arkadas olmasini kabullenmeyen zihniyetler oldugu surece daha cok cikar bu tovbeestafirullah tiplerden..yuzlerine bakma sende..iliskileri bitince kosa kosa gelirler o zamanda yuz verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?