Sevgili bulduktan sonra tövbestağfurullah bi’ şeye dönüşen arkadaşlar

Erkek arkadaşlariniza sordunuz mu? Sebebini bence onlara sorun mesela gidip başka yerde sigara içerken. Hayirdir birşey mi yaptim da böyle davraniyorsun desen olmaz mi?
O ötede sigara içene soramadım da bi tanesine sordum bi problem mi var hal hatır bile sormadan geçiyosun diye kem küm etti lafı ağzında geveledi vaktim yoktu hava soğuktu gibi tuhaf tuhaf argümanlar sundu

O ötede sigara içene soramadım da bi tanesine sordum bi problem mi var hal hatır bile sormadan geçiyosun diye kem küm etti lafı ağzında geveledi vaktim yoktu hava soğuktu gibi tuhaf tuhaf argümanlar sundu
Sevgilim izin vermiyor diyecek hali yok tabi.O da kaliba ters guya.

Çok samimi, saatlerce konuşulan, surekli birlikte olunan kiz arkadas beni rahatsiz eder. Benimde erkek arkadaslarim oldu. Evliyim 2 tane cok sevdigim erkek arkadasimla yine yollar kesişti muhabbet ettik iyi guzel ama kalkip saatlerce konusup, her firsatta birlikte takilmam.
Arkadaslarinizin hayatindakiler bundan rahatsiz oluyor olabilir, sorgulamanak lazim. Ha cok samimi arkadasligi bitirmek dogru mu? Bitirmek degil de mesafe koymak gerek "bana göre". Tabi bunlar kisiye gore degisir.

Ya zaten öyle saatlerce konuşup her fırsatte buluştuğumuz bi arkadaşlığımız yoktu. Ama iyi kötü belli bi hukukumuz vardı severdim yani onları. Mesela sürekli görüştüğüm çok yakın bi erkek arkadaşım var günaşırı buluşuruz onunla. Onun sevgilisi var ama onla aramızda hiç böyle bir sıkıntı olmadı sevgilisiyle de onun vasıtasıyla tanıştık aramız gayet iyi. Tabi herkesten böyle olmasını beklemiyorum ama zaten mesafeli olan bi ilişkide asgari düzeyde tutulan samimiyetin bi anda böyle hödük gibi kesilmesini kişisel algıladım

Sinirlar herkes icin farkli oluyor. Kisisel algilamaya gerek yok. Kiz arkadasiyla problem yasamak istemiyorlardir.

Heeee aman tek sebep bunlar olsun bende kılıbıklıktan mı yanima gelmiyor ki diyordum. İçim rahatladı deseydin.

Belki hoşlanmıyordur sevgilileri kız erkek arkadaşlığından.
Çok da takılacak bir durum yok,ben de bozulurdum bir an ama anlayışla karşılardım mesafe istemelerine,aşırı yakınım değilse tabii.

Benim de kisa gorustugum biri olmustu.Isyerinden.Yine isyerinden cok samimi kiz arkadasi vardi.Nobette onlayken teline bile bakmiyordu.Ben de ona asik midir nedir deyip bunu ona soylemistim sinirle.Ayrilmisti benden.Bu da boyle bir animdir.Hey gidi.Asikti bence ona.O kiz da beni sevmiyordu fitliyordu bence.Bunun cevresinde olmasi da hosuna gidiyordu.Sonra kiz baskasiyla evlendi bu da sap gibi kaldi.Onun evlendigi de isyerinden.Simdi kocasi gorusturmuyordur pek.Oh olsun.Kocasiyla sohbet ediyorlardi ama bazi nobetlerde.Bunlar da pek genismis.

Normal olarak bir kiz ile erkegin arkadas olmasini kabullenmeyen zihniyetler oldugu surece daha cok cikar bu tovbeestafirullah tiplerden..yuzlerine bakma sende..iliskileri bitince kosa kosa gelirler o zamanda yuz verme

Sevgilileri kisitliyordur kesin. Burda cogunlugun normal karsilayacagi bir durum. Sevgilisi olan insanin karsi cinsten arkadasi falan olamaz saniyorlar cunku. Bu baya sevgilisi yokken herkesi el altinda tutma mantigi bana gore. Insanlara sadece arkadas olarak yaklasmayi bilmedikleri icin herkesi ayni zannetmelerinden :))

Benim eşimin koz arkadaşı olamaz, olsada arasına mesafe koymasını isterim. Zaten kadınla erkek arkadaş olamaz, ateşle barut yanyana durmaz demişler.
Neden erkekle kadın arkadaş olamaz? Eşinize izin verip vermemeniz sizin kararınız tabi bu saygı duyuyorum ama genellemenize hayır.

Bende de var bu arkadaştan zira bu ara baya sinirimi bozuyor.Benim ki kardeşim diyecek kadar yakın hemde.
2 aylık kız için değişiyorsa olmasın madem napim.
Yalnız kızdan ayrılıp gelirse hali harap fena benzetirim

Bu kızlarda da var .. Ama ben kendi adıma söyleyeyim bende istemezdim sevgilimin kız arkadaşları olmasın i

İyi de bizim de iyi kötü belirli bi hukukumuz var sonuçta ayıp değil mi bu
Yarın birgün sevgilin olduğunda istesende istemesende arkadaşlarınla mesafe gircek arana..
senin söylediğn seçenekler deil doğru olan şu: artık senle deil sevgiliyle dertleşiyor konuşuyor arıyor msj atıyor gidilecek yer varsa gidiyor.... senle deil onla. O yüzden sana soğuk gbi geliyor ama deil sadece sana ayıracak zamanları yok artık..

"Kadın ve erkek arkadaş olamaz" lafının sözünün altındaki nedenlere bakarsanız cevabı bulursunuz.
"Aldatmayan erkek yoktur" kadınların bir kısmı bu düşüncededir. Kalan bir kısmın yarısı da bu düşüncenin tersini savunur fakat bilinç altında erkeği tasma ile tutmaya çalışır.
Bir diğeri "sınır tanımayan kadınlar" Onlar gözünü hangi erkeğe dikerse sahip olmak istediği bir çanta gibi direkt hareketlerle hedefe av gibi yaklaşıyor. "Kocanı kaptırma" derler ya heh işte o . koru onlardan. Bu aslında erkeklerin kadınlara dayattığı "sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum" argümanının cinsiyet olarak tersidir. ( Burada can alıcı nokta erkek/kadın kendi iradesiyle hareket etmiyorsa ilişkinin diğer tarafı 40 takla atsa dahi engel olamayacağını bilmemesi. Yani yapacak adam/kadın zaman mekan kişi tanımaz yapar.)

Bu girilen her ortamda kadın/erkek ayrımı olamaksızın insanların birbirine flört niyetiyle yaklaşması demek. Mantıklı ve doğru bir yanı yok bence.

Bu düşünceler "iradeyi, karakteri, ahlakı" yok saymaktır. Çünkü peşin peşin "biz iradesiziz yapabiliriz sebebimiz var, bugün ben seni aldattıysam bu aslında senin suçun, beni çok serbest bıraktın. Bu da benim hakkım " diyen çoğunluğu erkeklerin oluşturduğu bir kitle meydana çıkarttık.

Biz toplum olarak arkadaşlık dostluk gibi kavramları unuttuk. Bana göre kabul edilemez bir durum bu.

Sırf bu algılar nedeniyle güzel arkadaşlıklar bitiyor. Bu konuda kahraman erkekti. Fakat tam tersi durum yok mu? Aynısı kadın içinde geçerli hatta toplumsal olarak kadının "normal erkek arkadaş" edinmesi erkeğe kıyasla daha zor ve baskılayacı olabiliyor. Bknz: ben erkeğim yaparım sen kadınsın otur oturduğun yerde diyen erkek modeli.

Son olarak konu sahibi bu durumda sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Büyük ihtimalle arkadaşlarınızın sevdicekleri izin vermiyordur yada erkek kişisi, ilişkisi bozulmasın diye böyle davranıyordur Kimine göre haklı kime göre haksız bir yaklaşım.
Bence dert etme yarın yaşadıkları ilk problemde kaynak sen olma. Ne halleri varsa görsünler:)

Bu sizin düşünceniz. Şeytan insanları daima zinaya yönlendirir ki burda neler neler okuyoruz.

Bütün suç hep şeytanın "ben kendim yaptım, benim iradem var" diyeni görmedik.
O zaman ne yaparsak yapalım bütün suç hep şeytanın olsun, biz beynimizi irademizi kullanmayalım...
Zaten beynimiz süs olsun diye var. Siz de haklısınız...

Yanlış düşünüyorsunuz çünkü biz zaten birbirimize özel olarak zaman ayıran yakın bi arkadaşlığa sahip değildik. Birbirimizi görürsek laflar veya beraber otururduk canımız sıkılırsa arada dışarı çıkardık. Şimdi bu adam beni sigara içerken görüyor gidip sigarasını benden ötede içiyor. Ne yapcam gelip halimi hatrımı sorsa üstüne mi atlıcam? Ayrıca benim de sevgilim var

en nefret ettiğim insan tipi bekleyin o sevgililer illaki gidicek işte o zaman ortam aynıymış gibi dönmek isteyecekler o zaman eğlence başlar avını bekleyen timsah modunda bekleme süresi şuan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…