Sevgili erkek arkadaşım bana kamera açtırıyo başka şeylerle ilgileniyor !!

concordia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
198
0
96
Fransa
Kızlar yaa sinirlendim soluğu burda aldım...

Erkek arkadaşımla kamerada konuşuyoruz akşamları. Bana kamera açtırıyo sesli görüşebilelim diye,daha samimi oluyo diyo. iyi tamam bunda bişey yok açıyoruz. ama o kamera açınca başka sitelerle falan ilgileniyo. çok sinir oluyorum ya.

Bu akşam da açtık kamera. ben anlamadım baştan bana bakmadığını. arkadaşım bişey göndermiş onu gösterdim. baktım tepki yok. bana bakmıyo. çok sinirlendim. napıyosun dedim. aşkım 2 dk iddaa sonuçlarına baktım dedi. surat astım ben de. yapma böyle falan dedi. surat asıcaksan kapatıyorum dedi. kapatırsan kapat dedim. ondan önce ben kapattım. hiçbişey demedi. bişey de yazmadı. bi süre sonra da çıkmış.

hesabını sorucam bunun. ayyyyyyyy çok sinirliyim.

ay erkek milleti iste yaaa düsüncesiz oluyorlar klava: sende bidaha acmicam sna kamera de acma, hem actirio hem ilgilenmiyor olurmu öyle sey :dilcikar:

madem sürekli böyle,bir müddet açma sende kamera...
ne anlamı varki madem işi var neden görüntülü görüşmek istiyor..

işi olduğundan değil ki,baktığı siteler işte spor sitesi,bilmem ne oyun sitesi,eften püften şeyler yaniii........

zaten çalışmıyo bütün gün pc başında benimle konusurken bakmasa o zıkkımlara olmazzzzzzzzz

erkek arkadasinla uzaksiniz sanirim birbirinize ? o türkiye sende fransa dimi??

1 defa yaptıysa sorun yok bence ama devamlı yapıosa açma kamera neden acmıosun dediğinde söylersin yalnız ben seye takıldım sen kızıp kapatmıssın o bi süre daha msn de kalmıs bişi yazmamıs sonra çıkmış lmaz:

ben de ona kızdım zaten. tekrar görüntülü arama yollasaydı açıcaktım ben uzatmıcaktım. ama beyefendi sallamadı çıktı...................

ayıp etmis gercekten canım ..
kızmakta haklısın sonucta iddia sonuclarına sonrada bakabilir .. O an sana kamera ac diyorsa senin le ilgilenmesi gerekir ..:umursamaz:

valla sevgilim de askere gittikten sonra çarşıya çıktığında cam açardık ama sürekli ona yazanlar olurdu ben bişi yazardım beklerdim beklerdim ki cevap gelcek. bi oraya bi buraya bakim derken b ana sıra gelmezdi. e benimde aşkımla konuşacak şeylerim var haftada 1 anca görebiliyorum, mutlu edeyim istiyorum yok anam bana bakmıyo =)

bi payladım ama onu. artık sabah erkenden giriyo msnsinde kimse olmuyo olsada engelliyo bana hemencik yazıveriyo..
ama istediğim sürekli benle olması değil kii. biraz bana zaman ayırsın adam akıllı konuştuğumuzdan bişey anlayalım sonra arkadaşlarına yazsın o fırsatıda vermiyo değilim.

inşallah böyle akıllı akıllı devam edersin aşkım kaydirigubbakcemile3

zaten uzaksınız birbirinizi göremiyorsunuz sadece akşamları cam.de görme fırsatınız var zamanınız kısıtlı ve o başka şeylerle ilgileniyor öylemii birdaha cam açma kesinlikle, istesede açma görüntülü aramasınıda iptal et yada bırak arasın dursun cevaplama duygusuz yaratıklar alsanaalsanasmile

Ne odun bu erkekler yaaa. Ooooffffffffffffff..Ben bile çok sinirlendim şuan.
Bence de bir süre cam açmayın. Zaten gün boyu pc başındaysa neden böyle yaptığını da konuşup anlamak lazım. Belki de yalan söylüyordur iddaa sonuçlarına bakıyorum derken. Valla ben hiç mi hiç güvenmiyorum bu heriflere.

başkaları yazıyo muhabbetinden dolayı başka adres aldık sadece birbirimizi ekledik rahat rahat konuşalım diye sözde ama... eli ayağı rahat durmuyo ki.

ben face'de falan bişeye bakınca hemen suçlu oluyorum. face meraklısı oluyo adım. ama o yapınca aşkım 2 dk iddaaya baktım olay çıkarma oluyo. çifte standart dünyası.....

bir iki defa yapmışsa söylersin bir daha yapmaz ama her seferinde yapıyorsa sende bir daha açma aklı başına gelsin.....

açma canım sende.hadi tamam senle ilgilenmedi bu sorun oldu bunun farkına vardıktan sonra düzeltse neyse.bide haklıymış gibi tınlamıyor.en kötüsü oyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…