işi olduğundan değil ki,baktığı siteler işte spor sitesi,bilmem ne oyun sitesi,eften püften şeyler yaniii........
zaten çalışmıyo bütün gün pc başında benimle konusurken bakmasa o zıkkımlara olmazzzzzzzzz
erkek arkadasinla uzaksiniz sanirim birbirinize ? o türkiye sende fransa dimi??
1 defa yaptıysa sorun yok bence ama devamlı yapıosa açma kamera neden acmıosun dediğinde söylersin yalnız ben seye takıldım sen kızıp kapatmıssın o bi süre daha msn de kalmıs bişi yazmamıs sonra çıkmışlmaz:
valla sevgilim de askere gittikten sonra çarşıya çıktığında cam açardık ama sürekli ona yazanlar olurdu ben bişi yazardım beklerdim beklerdim ki cevap gelcek. bi oraya bi buraya bakim derken b ana sıra gelmezdi. e benimde aşkımla konuşacak şeylerim var haftada 1 anca görebiliyorum, mutlu edeyim istiyorum yok anam bana bakmıyo =)
bi payladım ama onu. artık sabah erkenden giriyo msnsinde kimse olmuyo olsada engelliyo bana hemencik yazıveriyo..
ama istediğim sürekli benle olması değil kii. biraz bana zaman ayırsın adam akıllı konuştuğumuzdan bişey anlayalım sonra arkadaşlarına yazsın o fırsatıda vermiyo değilim.
inşallah böyle akıllı akıllı devam edersin aşkım kaydirigubbakcemile3
zaten uzaksınız birbirinizi göremiyorsunuz sadece akşamları cam.de görme fırsatınız var zamanınız kısıtlı ve o başka şeylerle ilgileniyor öylemii birdaha cam açma kesinlikle, istesede açma görüntülü aramasınıda iptal et yada bırak arasın dursun cevaplama duygusuz yaratıklar alsanaalsanasmile
bir iki defa yapmışsa söylersin bir daha yapmaz ama her seferinde yapıyorsa sende bir daha açma aklı başına gelsin.....
açma canım sende.hadi tamam senle ilgilenmedi bu sorun oldu bunun farkına vardıktan sonra düzeltse neyse.bide haklıymış gibi tınlamıyor.en kötüsü oyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?