SEVGİLİ EŞİME ANLAM VEREMİYORUM !!

sgmy2015

Hamdolsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
841
333
33
35
Evet kızlar eşime anlam veremiyorum şöyle ki
31 haftalık hamileyim 2.5 yillik evliyim ve tedavi ile hamile kaldım
Daha once bir düşügum olduğu için gebeligim de hep tedbirli ve korkuluydum

İlk haftalarda hafif bi kanama geçirdim çok şükür atlattım sonra yüksek tansiyondan 1 hafta hastanede yattim şimdide suyum azmis

Neyse özel bi hastaneye gidiyorum aslında devlette.doğum yapmayı düşünüyordum ama tansiyondan 1 hafta devlette yatınca vazgeçtim

Gittiğim hastanede.doğum 3.5 milyar ve eşime altın setimi bozdurmak istediğimi söyledim böylelikle sıkısmayacağiz dedim zaten takmiyorum düğünde düğüne bayramdan bayrama gerek yok evlat tan daha kıymetli değil hicbirsey

Eşimde ne gerek var 3.5 milyar çok para devlette aynı işlemi yapacak diyor tansiyondan dolayi sezeryan öneriyor doktorum

Bende dedim ilk çocuk o kadar zorluk çektim benim için altın önemli değil ben özelde doğurmak istiyorum ve doktorum çok iyi

Eşimde madem öyle birikim yapamayız ilerde ev alamayız sende çocuğunla kirada oturursun dedi bende gider kendime pahali telefon alırım dedi böylelikle elimizde bişey kalmaz.dedi

Ya adamın dediğine bak ben evlat diyorum o telefon ev diyor iyide altınlar benim mehil hakkım zaten istediğim gibi harcarım ki bu evlat ya bunun için bozmayacaksam ne için bozacagim ev için mi araba için mi ya sabır

Keşke doktorum devlette olsaydı da bende devlette dogursaydim gözüm özelde falan da değil ki

Eşimin içini de bana sıkmasını istemiyorum gonul rahatligi ile doguma gitmek istiyorum nasıl anlaticam ona anlamıyorum

Ve biz bu çocuğu çok istedik eşimde çok mutlu ama dogum özel de olacak diye sıkıntı çıkarıyor
Nasıl ikna etmeyelim ikna olmasada özelde olacak Allah nasip ederse insallah kısmet tabii ama onunda gönlü olsun istiyorum

Hayırlı kadir geceniz olsun inşallah kızlar Allaha emanet olun

Bu erkeklerin özellikle 'doğum' konusunda her şeyi bilmelerine, karışmalarına, yorumlamalarına gıcık oluyorum!
Çekecek, yaşayacak olan sizsiniz ama sizden çok eşiniz biliyor maddi karşılığını maşallah!
Kendileri grip olsa 10 gün ahlaya uhlaya yatarlar, doğum yahu bu, bir zahmet sussun!
Sizi çok iyi anlıyorum, insan doktoruna güveniyorsa hep onunla olmak istiyor ve başkası ne derse desin inanamıyor.
Satın takı setinizi eşinize haber vermeden, ayarlayın doğumunuzu.
Sizin sattığınız 3500 tlik setle ev alabilcekse, bugüne kadar neden durduğunu da sorun ayrıca...

3,5 bin ile ev kredisi birikimi sarsılmaz diye düşünüyorum.
Çok patavatsızlık yapmış, bende gidip telefon alırım demiş hiç olgunca değil.
Riskli bir hamilelik, tansiyon sorunu varken bunları söylemesi çok kırıcı.
Siz bildiğinizi yapın bence, içiniz rahat olmalı.

Bu erkeklerin özellikle 'doğum' konusunda her şeyi bilmelerine, karışmalarına, yorumlamalarına gıcık oluyorum!
Çekecek, yaşayacak olan sizsiniz ama sizden çok eşiniz biliyor maddi karşılığını maşallah!
Kendileri grip olsa 10 gün ahlaya uhlaya yatarlar, doğum yahu bu, bir zahmet sussun!
Sizi çok iyi anlıyorum, insan doktoruna güveniyorsa hep onunla olmak istiyor ve başkası ne derse desin inanamıyor.
Satın takı setinizi eşinize haber vermeden, ayarlayın doğumunuzu.
Sizin sattığınız 3500 tlik setle ev alabilcekse, bugüne kadar neden durduğunu da sorun ayrıca...
İşte evet erkekler bunu anlamıyor galiba doktorum benim için önemli adam bana güven veriyor ama maddiyat niye bu kadar önemli ki

3,5 bin ile ev kredisi birikimi sarsılmaz diye düşünüyorum.
Çok patavatsızlık yapmış, bende gidip telefon alırım demiş hiç olgunca değil.
Riskli bir hamilelik, tansiyon sorunu varken bunları söylemesi çok kırıcı.
Siz bildiğinizi yapın bence, içiniz rahat olmalı.
Evet cnm bnm gözümde ev araba yok eşim bunu anlamiyor

Ay tıka kulaklarını dinleme eşini bu konuda, gerçekten büyük olay çıkarırdım böyle bir yorumun üstüne! Hani gerek yok devlette olsan da aynı zaten falan deyip bıraksa yine anlarım ama peşine gelen telefon benzetmesinden sonra iyi bir zılgıtı haketmiş, gitsin alsın telefonunu hayret bişey!!! Doğumu sana özel harcama olarak sayıyor kafaya bak.
Eşin , "eşi hamile erkek sendromu" na girmiş, kadınların hormonları erkeklere mi geçiyor nedir anlayamıyorum!

erken dogum riskin varsa devlette olur zaten dogumun. o zaman arastirma hastanesine yönlendirirler. ama oyle bir riskin yoksa istedigin yerde dogur. kocan sacmalamis. 3,5 milyar gidince v alinamiyorsa hic alinmasin

Bu erkekleri devlet hastanesinde kuyrukta bekletecen ondan sonra anlayacak. Boşverin siz nasıl rahat iyi hissedecekseniz öyle yapın.
Dimi ya devlette yanıma bile gelemeyecek evladinı göremeyecek doğru düzgün haber bile zor alacak ama para gitmeyecek mantık bu onda

Ay tıka kulaklarını dinleme eşini bu konuda, gerçekten büyük olay çıkarırdım böyle bir yorumun üstüne! Hani gerek yok devlette olsan da aynı zaten falan deyip bıraksa yine anlarım ama peşine gelen telefon benzetmesinden sonra iyi bir zılgıtı haketmiş, gitsin alsın telefonunu hayret bişey!!! Doğumu sana özel harcama olarak sayıyor kafaya bak.
Eşin , "eşi hamile erkek sendromu" na girmiş, kadınların hormonları erkeklere mi geçiyor nedir anlayamıyorum!
Git al yeterki bana Karışma surat yapma dedjm alsın banane zaten resmen kısasa kısas yapıyor

İşte evet erkekler bunu anlamıyor galiba doktorum benim için önemli adam bana güven veriyor ama maddiyat niye bu kadar önemli ki
Hamileliğimin başında ben de bu gibi sıkıntılar yaşadım.
İstediğim hastane ve güvendiğim doktorun ücreti fazlaca olduğundan, bir iki ay sürtüştük fakat karşılayabileceği için direttim ve kazandım.
Tabi bebeği görmenin, hareketlerini hissetmenin de eşimin üzerinde etkisi vardı.

Erkekler zannediyor ki biz lüksün, konforun peşindeyiz.
Hayır efendim!
Bebeğimiz için canımızı emanet edebileceğimiz, kendimizden önce güvenebileceğimiz bir doktorun peşindeyiz sadece.
Ücreti gerekirse dünya olsun, evlat için verilir yahu.
Ama onlara babalık duygusu bebek doğduktan sonra geldiğinden, anlayamıyorlar.
Doğumu hapşırmak zannediyorlar.
Bir de normal mi sezeryan mi yok efendim sağlıklı olanı şuymuş, öbürü para almak için sezeryan diyormuş diye konuşmuyorlar mı; vallahi hamilelik hormonlarım devre dışı ama şu muhabbetleri duyunca hepsini boğasım geliyor!
Allah hepsine akıl, fikir versin!

Dimi ya devlette yanıma bile gelemeyecek evladinı göremeyecek doğru düzgün haber bile zor alacak ama para gitmeyecek mantık bu onda
Keşke bir gün kadın olsalar da bizi anlasalar. Adet olsalar doğum yapsalar ağda yapsalar. İşe git gel başka bişeyleri yok tabi. Gıcık erkeklerrrr. En Büyük KK

İleriki zamanlarda erken doğum yada daha fazla tansiyon sıkıntısı yasarsan kendini riske atma üniversite hastanesine git özel yetersiz kalabilir.
Cnm araştırma hastanesinde yattım 1 hafta çok şükür bütün tahlillerim temiz cikti

Cnm araştırma hastanesinde yattım 1 hafta çok şükür bütün tahlillerim temiz cikti
Çok şükür çünkü tansiyon gerçekten çok büyük sıkıntı inşallah bebisini zi de sağlıklı bir şekilde kucağıniza alırsınız eşinizi de takip strese girmeyin be derse desin doğumu siz yapacaksınız sonucta

Doğum fiyatlarıyla ilgili bi bilgim yokta. Eğer İstanbul'da falansanız 'güvenilir' bi özel hastane daha iyi. Çünkü çok kalabalık hastaneler doğum gibi önemli bir şeyi durumunuz olduğu halde riske atmayın.
Ama eşiniz saçmalamış çocuk ile telefonu bir tutmuş. Sen özelde çocuk doğurursan bende telefon alırım çok saçma :deli::KK70: İkisi aynı şey mi yahu? Çocuğu kendine doğuruyorsun sanki, çünkü eşin telefonu kendine alıcak :D

Git al yeterki bana Karışma surat yapma dedjm alsın banane zaten resmen kısasa kısas yapıyor
Kısas yaptığı şey senin kuaför masrafın sanki:oha: deli mi ne ya.. Allahtan tüp bebeğe ihtiyaç duymamışsınız bize biçilen tüp bebek maliyeti 25 bin git gel kal ye iç masrafıyla kimbilir kaça çıkacak. Herhalde tüp bebeğe falan gerek kalsa ben de kendime araba alırım seni de bindirmem falan diyecekti:63:

Yine de sen kendini üzme, bildiğini oku ama kafana da takma, tansiyon sorunun da var madem, stres tansiyonu çok etkiler. Sağlıkla kucağına al inş bebeğini.

Back
X