[/QUOTE]kızlar günaydın
haftasonu pc. yoktu evde kardeşime verdim akşamda geç vakitte gelince eve giremedim valla özledim sizleri
bende dün akşam kaynanamda kızartma gecesindeydimgüler sana gülerken başıma geldi valla
ve dün kendime eşofman aldım 2tane38beden giydim çok yapıştı üstüme rahatsız oldum eşimde olmadı bu dedi o yüzden 40beden aldım:44:gerçi eve gelip giydikçe açıldı ve baya bollaştı ama olsun eşofman bol olur dimi
bide cumartesi günü arkadaşlarla dışarı yemeğe gittik ordanda mağazalara baktık biraz kısa dantelli bi elbise denedim 40beden tam oldu üstüme çook sevindimaslında beden takıntım yok üstümde zarif dursun giydiklerim yeter belim ortaya çıksın birazda
bu hafta nasıl birinci olacağım bilemiyorum yalnız kızlar :26:yarın sabah arkadaşlarımız kahvaltıya gelecek.ve ben kurabiye,poğaça,börek yapacağım :26:hepsinden 1 tane yesem akşama bişey yemeden uyumam lazım hemengerçi kahvaltıda yediklerimiz pek sorun olmuyo önemli olan akşamları tutmak bence
daha jilliana başlamadım kızıyorum kendimecezmut ne güzel sabah sabah yürüyüşe başlamışsın
canım güle güle iyi günlerde kullan eşortmanlarını. evet haklısın eşortman dediğin biraz bol olur. rahatlık değilmidir esası :)
bir günden birsey olmaz ye canım birde kahvaltıymış dediğin gibi kahvaltı sonrası çıkar 2 saat yürüyüş yaparsın olur biter ne olacak.
valla sabahları yapmazsam kaldıramıyorum popoyu olmuyor 2 hafdatır görmüyormusun halimi. bu cumaya - lerde olmalıyım. kararlıyım bu hafta yürüyüşü bırakmıycam her sabah bu kadar yapsam yeterde artar bile bana. birde benim en büyük sıkıntım dondurma ve geceleri yiyor olmam. onada bir çözüm bulmam lazım. light dondurma aldım ama yinede diğerlerinden yiyorum. bana bir çareeee