canım kaçamaklar için dert etme çokk ...ama kendine bolca kızabilirsin

biliyorsn ki bende bi hafta abartıp kilo almıştım,ayrıca bi hafta içinde bazen 2 yada 3günüm bile zararlı kaçamak dolu günlerle geçiyo:44:bazen bende pes etmek istiyorum ama burda vakit geçirince ertesi sabah güne daha enerjik başladığımı hissediyorum..aslında en önemli şey insanın önce kendini motive etmesi önce kendini dinlemesi gerisi teferruat :26:bazen kimsenin ne dediği umrunda bile olmuyo şöyle bi dinleyip kendi kabuğuna çekiliveriyorsun...azıcık düşün kendi kendine geçen gün bana eşim kilonu verince ne olacak ne değişecekki hayatında gene aynı sen olmayacak mısın dedi

düşündüm haklıydı doğru diyorsun dedim

ama ertesi gün farkettim ki ben bu kiloyu onun için vermiyorum ki o zaten hep benim yanımda ben önce kendimi tatmin edeyim kendi ruhumu okşayayım ve kendim için bişeyler yapmış olayımm...sabah uyandığımda mutluu olayım verdiğim kararı sonuna kadar dayanıp uygulayabildiğim için ...önemli olan kendi ruhumuzz bence

ve şimdi sende azıcık dur dinle kendini düşün rahat bırak bakalım kendini yiyerek mi mutlu oluyorsun yoksa iki gün sonra ne yapıyorum ben diye toparlanmaya mı başlıyorsun bak gör:44:
ben geçen akşamki çikolata faciamı anlatmıştım..şuan dolapta eşimin bitiremediği yarımı duruyor ama ben yemek istemiyorum canım çekmiyor çünkü o akşam midem bulanana kadar yedimm

bende de regl öncesi bi bunalım hali devamlı ağlama isteği ne bulursam yesem derdi oluyo hepte olacak..ve yiyeceğimde çünkü ben buyum ama sonra 2gün kendimi toplamaya ayıracağım midemi beynimi sindirime ayıracağımm