kızlar günaydınlar
çokk şükürki sabah tartıda yükseliş yoktu pek sevindim bu duruma
bu sabah erkenciyim.8buçukta 270 kalorilik kahvaltımı yaptım.sonra oğlumla gene yatmışız biraz baş dönmesi vardı bende uyumuşum yeni kalktım.ve hemen ara olarak çilek yedim 150 gr.1buçuk saat sonrada patlıcan yemeği ile yoğurt yiycem...
bugün düzenli olmaktan yanayımm...
evde çok işim var mutfak olduğu gibi duruyo hemen etrafa el atmam lazım 1buçuk saat toparlamakla geçer.sonra yemeğimi yeyip jillianımın 1 level son gününü yapcam kısmetse
yasmis canım evet kayısı çayı gayet iyide..bende ufak sorunlar oldu ondan mı bilmem.ishal gibi tuvalete çıkarıyo.ve ben dün içmediğim halde bu etki böyle devam etti.ayrıca durup dururken hiçbişeyim yokken çookk fena midem bulandı zor toparladım kendimi..korkttum valla bugünde içmedim dünde..acaba sinameki yan etkimi yaptı anlamadım:44::44:
cezmut tarifi güzel vermişsin sağol.hazırların tadına bi bakmam lazım yada maya bulabilecekmiyim:44:bakalım.en kısa zamanda halletmem gerek bunu.ayrıca çokk iyi kapatmışsın günü dünmerak ettim bugün tartıda varmı oynama yoka magnuma doğru yolculuk var mı
ya kasmadan gün içinde yemek lazım ya kçük bi magnumdan bişeycik olmaz bence
gece olmasındA
bizde dün gece olduğu gibi
ben yavaştan kaçayım işler beni bekler :26:uğrarım arada gene öptüm![]()
evet dünü çok güzel kapattım ve karnımıda bir güzel doyurduğum halde yürüyüşlerle toparladım kaloriyi. hazır kefiri denemeden önce evde yapmayı dene bence. evde yapılanlar daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. yapımıda kolay sonuçta. tek sıkıntın kefir mayası bulabilirmisin o var. sen hangi sehirdeydin araştıralım bulabilirsin sanırım....