• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

kızlar günaydınlar
çokk şükürki sabah tartıda yükseliş yoktu pek sevindim bu duruma:1::1:
bu sabah erkenciyim.8buçukta 270 kalorilik kahvaltımı yaptım.sonra oğlumla gene yatmışız biraz baş dönmesi vardı bende uyumuşum yeni kalktım.ve hemen ara olarak çilek yedim 150 gr.1buçuk saat sonrada patlıcan yemeği ile yoğurt yiycem...
bugün düzenli olmaktan yanayımm...
evde çok işim var mutfak olduğu gibi duruyo hemen etrafa el atmam lazım 1buçuk saat toparlamakla geçer.sonra yemeğimi yeyip jillianımın 1 level son gününü yapcam kısmetse:46::46:
yasmis canım evet kayısı çayı gayet iyide..bende ufak sorunlar oldu ondan mı bilmem.ishal gibi tuvalete çıkarıyo.ve ben dün içmediğim halde bu etki böyle devam etti.ayrıca durup dururken hiçbişeyim yokken çookk fena midem bulandı zor toparladım kendimi..korkttum valla bugünde içmedim dünde..acaba sinameki yan etkimi yaptı anlamadım:44::44:
cezmut tarifi güzel vermişsin sağol.hazırların tadına bi bakmam lazım yada maya bulabilecekmiyim:44:bakalım.en kısa zamanda halletmem gerek bunu.ayrıca çokk iyi kapatmışsın günü dün :46::46::46:merak ettim bugün tartıda varmı oynama yoka magnuma doğru yolculuk var mı :1::1:ya kasmadan gün içinde yemek lazım ya kçük bi magnumdan bişeycik olmaz bence :34:gece olmasındA:20:bizde dün gece olduğu gibi :47::47:
ben yavaştan kaçayım işler beni bekler :26:uğrarım arada gene öptüm :16:

evet dünü çok güzel kapattım ve karnımıda bir güzel doyurduğum halde yürüyüşlerle toparladım kaloriyi. hazır kefiri denemeden önce evde yapmayı dene bence. evde yapılanlar daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. yapımıda kolay sonuçta. tek sıkıntın kefir mayası bulabilirmisin o var. sen hangi sehirdeydin araştıralım bulabilirsin sanırım....

:) aysun ve gülerin kaçamaklarından sonra bende bugünki kalori ve listemi açıklayayım :)
-152 kalori ile kapatcam inşallah. şimdi ben sabaha yine 67,1 görürsem doğru markete gidip magnumu yerim söyleyeyim kızlarrr :)))

[1] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 120 dak 605 (pazar ve alışveriş yaklaşık 3 saat sürdü ben 120 dk yazdım dekgelir herhalde)
[2] Kuru Fasulye 0.2 PORSİYON 67
[3] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 146
[4] Zeytinyağlı Kabak Kalye 2 PORSİYON 300
[5] yesil cay 1 adet 0
[6] Badem 5 gr (adet) 29
[7] karmez kepekli ekmek 1 dilim 48
[8] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[9] yesil cay 1 adet 0
[10] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[11] Labne Peyniri 5 GRAM 10
[12] Salatalık (hıyar) 80 GRAM 10
[13] Domates 50 GRAM 9
[14] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[15] Yürümek (Asfalt) 70 dak 392
Toplam : -152 kal.

eksilerdesin cezmut uçuş moduna geçmişsin :10:eee cumaya ne kaldı dimi:1:

menümüde yazayım buraya yazınca aynen uyguluyorum ertesi gün şunu yemedim bunu yapmadım demek zor geliyor vicdan azabı çekiyorum:9::16:
kahvaltı 1 bardak çay
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek (uno denge)
1 yumurtadan yapılmış sucuklu yumurtanın yarısından azı (sucukta 1.5 dilimdi tabağımda)
ara yeşil çay kuru incir
öğle tavuk ayran 1 dilim ekmek
ara türk kahvesi belki bi tane madlen yerim bi keyif kaçamağı
akşamada müsli 40 gr + 75gr süt planlıyorum
ara 150 gr erik kayısı çayı (Aysun sağol ya:54: dün aldım hemen içtim sabah rahat çıktım lavaboya)
markete gideyim hem akşam bulamadıklarımı alırım hemde yürüyüş olur öpüldünüz şekerler:13: :79:

yasmis naptın uyabildin mi menü ne?
bende bazen öyle yapıyorum ve yazdığın için uymak zorunda hissediyorsun kendini
aynen vicdan azabı çöküyor insanın içine

kızlar kesin sporda Aysun.:8::8: bende kahvenin yanında götürdüm 2 madlen ohh özlemişim kaç zamandır boş boş içiyordum kahvemi.:56: eşim olsa bu nasıl diyet ya yasmis diyet yaparsa böyle olur çikolatalı dondurmalı derdi :9: ama hakkımı yemeyim kahveyi orta içiyorum ben az şekerli yaptım çikolata var diye :9: (züğürt tesellisi )

ohh afiyet olsun :56:
canım bende bugün damla sakızlı türk kahvesi aldım sade şekilde çok güzel içiliyor şekeri aratmıyor aroması olduğu için, denemeni tavsiye ederim

aaa benim tesellim daha büyük o zaman çünkü ben kahvemi şekersiz içiyorum uzun vakitten beri :34::1:
bence güler100 arkadaşı için abur cubur hazırlığında:1::1:ama cezmut garanti sporda hemde kitap okuyarak :37::37:
diğer kızlar çok seyrek uğradığı için bi fikrim yok :44:eliffeyza sözde bu hafta birinci olacaktı ama görünürde yok oda :44:sanırım cuma günü bi cööö yapacak bize :1::1::1:

evimimi gözetliyon kız:61: yarına bırakmadım bugünden yapmıştım yarın yoğun bir gün
ne salatası yapıcağıma karar veremedim yeşil mercimekli, bulgurlu salata var aklımda
börek yapıcam ve hindistan cevizli kek tarifini gördüm nette

size sorayım hemen kepekli un ile kek yaptınız mı nasıl oluyor?

Son düzenleme:
merhaba hanımlar:)

epey oldu yazmayalı. ben salıdan salıya tartılıyorum sanırım burada cuma tartılma günü. yine de yazayım;

25 mart- başlangıç- 71
6nisan-...............- 69,3
30 nisan-............- 66,8
7 mayıs-.............- 65,5
14 mayıs-...........- 64,5

hedef-57

Son düzenleme:

gülercim ben uçmuşum nolacakki kilolar aynı kaldıktan sonra :( takıldım 67 ye sorma göremedim bir türlü 66 ları dün bir ara 66,9 gördüm ama bir seferlikti işte :( eşimde yokya gayet rahat yemeklerimi yağsız tuzsuz yapıyorum kıza birseyler ayarlayıp kendim ayrı takılabiliyorum.

bugünümüde rapor edeyim sizlerede gönül rahatlığıyla uyuyayım. artık tartı ne gösterirse göstersin aldırmıycam ben elimden geleni yapıyorum sonuçta

[1] Yürümek (Asfalt) 90 dak 504
[2] Kış Türlüsü 1 PORSİYON 238 (enginarlı, patatesli, tavuklu salçalı yemek yaptım adını koyamadım :)
[4] Zeytinyağlı Kabak Kalye 1 PORSİYON 150
[5] Taze Erik 100 GRAM 66
[6] Badem 10 gr (adet) 57
[7] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[8] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[9] Zeytinyağı 20 GRAM 186
[10] Biber 34 gr 7
[11] Soğan (kuru) 27 gr 10
[12] Domates 73 GRAM 13
Toplam : 480 kal.

haydi kızlar sabaha görüşürüz artık. tatlı rüyalar hepinizede muhtemelen uyuyorsunuz ..........................

kızlar bugün uğrayamadım bütün gün evde dolandım ama yaptığım bişeyde yoktu ortalıkta
eşim kredi kartını bırakmış 1haftadır bir türlü yapamadığımız market alışverişini yaptım anca onları yerleştirdim
yarına misafirim var bugün torpil pasta yaptım ve 1tane yedim bugünden:56: ilk deneyişimde muhallebili güzel bir tatlı oldu
yarına bırakmayayım dedim kek börek ve salata yicem ağır olmasın dedim:1:

aklım burdaydı valla girme fırsatım olmadı nasıl insanlarsınız yaaa :16: bağımlılık yaptınız resmen:1:

sabah 11:30 (10:30da uyandım hava kapalıydı kızım uyuduğu için miss gibi uyudum:1:)
[1] Doygun Tam Buğday Ekmek 36 GRAM 69
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Tahin Pekmez 1 KAŞIK 88
[4] Zeytin (Siyah) 8 GRAM 17
[5] Köy Peyniri 17 GRAM 17

ara 13:00
[6] kuru incir 1 adet 51
1yeşilçay

öğle 15:30
[7] Muhallebi 70 GRAM 78
[8] Milföy 1 ADET 190 (aslında torpil pasta idi böyle çıkardım kalorilerini, 1milföyün yarısıydı aslında)

akşam 18:30
[9] Patlıcan Yemeği 1.5 PORSİYON 300 (1tabak yedim ama etli patlıcan yemeği diye 1.5 porsiyon olarak eti hesaplamış oldum)

ara 21:00
[10] Taze Kayısı 132 GRAM 64
yesil cay 1 adet 0

Toplam : 885 kal.

spor falan yok bende niye yaaaa:43: eşim popon yumuşamış dedi yinee:53:

aysun taş gibi hatun ben kaldım böyle yazıkkk:50:
ohhh yeyin siz tatlıları börekleri yarın benim günüm olsun :9: valla ya bende öyle kızlar naptı diye düşünüyorum giremezsem:16: benimde yumuşamış farkettim etim sıkıdır bide benim şu tedavi olayı olmasa bende başlayacaktım jilliana:8::8: eşim dün kapıdan girer girmez toton da küçülmüş tombişim sen miniğim oluyorsun keşke 1 ay önce başlasaydın 60 olcam diye uğraşırdın şimdi dedi. her fırsatta tartıda bi 65i görsem doğum günüme 65 olsam diye geziniyorum ya
evet cidden yokmuş :) doymayışımdan belliydi ve yanına yarım porsiyon bulgur pilavı ve yarım porsiyon tavuklu türlü deyim patates ve enginarla kızıma yaptığım yemekten yedim. ancak doyabildim :) eşim yokya salata yapmaya üşendim. yoğurtta kalmamış bugünlükte böyle olsun artık...
ben dedim sana az diye iyi yapmışın arkadaşım eklemen iyi olmuş :56:

gülercim ben uçmuşum nolacakki kilolar aynı kaldıktan sonra :( takıldım 67 ye sorma göremedim bir türlü 66 ları dün bir ara 66,9 gördüm ama bir seferlikti işte :( eşimde yokya gayet rahat yemeklerimi yağsız tuzsuz yapıyorum kıza birseyler ayarlayıp kendim ayrı takılabiliyorum.

bugünümüde rapor edeyim sizlerede gönül rahatlığıyla uyuyayım. artık tartı ne gösterirse göstersin aldırmıycam ben elimden geleni yapıyorum sonuçta

[1] Yürümek (Asfalt) 90 dak 504
[2] Kış Türlüsü 1 PORSİYON 238 (enginarlı, patatesli, tavuklu salçalı yemek yaptım adını koyamadım :)
[4] Zeytinyağlı Kabak Kalye 1 PORSİYON 150
[5] Taze Erik 100 GRAM 66
[6] Badem 10 gr (adet) 57
[7] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[8] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[9] Zeytinyağı 20 GRAM 186
[10] Biber 34 gr 7
[11] Soğan (kuru) 27 gr 10
[12] Domates 73 GRAM 13
Toplam : 480 kal.

haydi kızlar sabaha görüşürüz artık. tatlı rüyalar hepinizede muhtemelen uyuyorsunuz ..........................
harika kapatmışsın günü. ya benimde hep 300 400 grdı ama sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadım tartının pillerini söküp taktım hepsi yeni salı değiştirmiştim pilleri. baktım yine aynı bekleyin yarına kadar sonunda birikti birikti birden gitti. bırakma devam et birden gidiyor kilolar çokta kasma ben hiç kasmadım kendimi bu hafta canım istiyorsa yedim dünkü çikolata gibi mesela:56:

yasmis naptın uyabildin mi menü ne?
bende bazen öyle yapıyorum ve yazdığın için uymak zorunda hissediyorsun kendini
aynen vicdan azabı çöküyor insanın içine

ohh afiyet olsun :56:
canım bende bugün damla sakızlı türk kahvesi aldım sade şekilde çok güzel içiliyor şekeri aratmıyor aroması olduğu için, denemeni tavsiye ederim

evimimi gözetliyon kız:61: yarına bırakmadım bugünden yapmıştım yarın yoğun bir gün
ne salatası yapıcağıma karar veremedim yeşil mercimekli, bulgurlu salata var aklımda

size sorayım hemen kepekli un ile kek yaptınız mı nasıl oluyor?

canım uydum menüme 1 tane madlen fazla yazdığımdan bide akşam erik yerine specıal k kraker almıştım tadını merak edip yarım paket yedim beğendim tadını. arkadaşım tam buğday unundan yapmıştı beğenmiştim ben anlamamıştım hatta :56: damla sakızlıyıda deneyeceğim görürsem kahve aldığım yerde bi çay bi kahve şekersize alışamadım menümü görüyorsunuz çok içmiyorum diye o kadarcık şekeride dert etmiyorum artık

Son düzenleme:
gelelim bu günkü menüye
kahvaltı
1 bardak çay
2 yeşil 2 siyah zeytin
1kk light kaşar 1/2 kk beyaz peynir
1/2 domates salatalık
1 dilim ekmek
ara yarım paket specıal k kraker (üzerinde 1 porsiyon 62 kalori yazıyormuş saydım 24 kraker var 12yicem)
öğle 4 kaşık makarna ve ton balığı
ara yeşil çay 1kuru incir
akşam hakkında bi fikrim yok yemeği hazırlarken yazarım. evi süpürüp sileyim dip köşe azcık güneşte bütün camlar açık heryer toz sporumda bu bugünlük

ooo kızlar günaydın gece kuşu olmuşsunuz dün :1:bende bidaha girmezsiniz diye kapadım erkenden pc.yi :44:
bende bu sabah tartıldım yeniden sinirim hopladı.:47:o kadarda dikkat ettim düne göre daha fazla çıktım neden öyle oluyo anlamadım..karnımda baya şişti sabah reglime daha 1 hafta var ama neyse çok takılmayayım nasılsa yarın düşüş olur inanıyorumm:46::46::46:
evet bu sabah ölçülerimi aldım hemencik yazayımda gaza gelin :1::1:
göğüs =aynı 93
kalça =aynı 99
göbek =5cm küçülmüş 84:21::21:
bel =2cm küçülmüş 75
bacak(t)=2cm küçülmüş 58 :21::21::21::21:en çok bacağa seviniyorum çünkü kilo vermeye başladığımdan beri hiç incelmemişti jillian yardım etti çok şükür:32::32:
bugün level 2.ye geçiyorum kısmetse bakalım.bu bölüm direk kalçalar yok olacak gibi hissettim çünkü geçen günkü denememden sonra kalçalarıma dokunamıyorum o kadar acıyo inanamazsınız:18::18:20gün sonunda neler olacak kimbilir şimdiden merak sardı beni :27::27::27:
bide eşim dediki o kadar zayıfladın kilo verdin heryerin taş gibi hiç sarkmadın :34::34:eee çalışıyoruzzz dedim :1::1:eşim diyo 64te kal çok zayıfladın :44:ama ben en az 60 diyorum öyle şartlandırdım kendimi ya 60 görmezsem tartıda dayanamam :1:kilo vermek bağımlılık yaptı:33::33:zaten ne kaldı ki şunun şurasında :32:bide şu son sınavlarımı atlatayım var ya ondan sonra ver elini yürüyüş plates ve jillian:1::1::1:haziran benim ayım olacak:52:korkun benden :37:bide ev temizliğide girecek işn içine 1 haftada ancak hallederim koca evi baya kilo veririm o dönemde iş yapmaktan yemek yemeği unutuyorum resmen :26:
sabah kahvaltımı 8:30da ettiim
250 kalori oldu.ara olarak 115gr çilek ve 100gr taze kayısı yiycem
öğlende hazır çorba bi tabak 200gr yoğurt ve salatalık keserim yanına
diğer arada elma yerim yeşil çayla
ve akşam yemeği için fırında tavuk yapcam 200gr geliyo tek parça yanına domates salatası ve bi tabak çorba yerim..eşime pilav yapcam yemeden dayanmam lazım:20::20:
bide dün komşum karalahana toplamış bi poşet bahçesinden yollamış bana.eşimde koca bi tencereyi önüne koy gık demeden yer yani o kadar seviyo:1::1:ama bugün sarmayacağım çünkü sararken yerim bi dünya ben dayanamam ona :18:

evet dünü çok güzel kapattım ve karnımıda bir güzel doyurduğum halde yürüyüşlerle toparladım kaloriyi. hazır kefiri denemeden önce evde yapmayı dene bence. evde yapılanlar daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. yapımıda kolay sonuçta. tek sıkıntın kefir mayası bulabilirmisin o var. sen hangi sehirdeydin araştıralım bulabilirsin sanırım....

canım tekirdağdayım ben kasabasında ama merkeze uzak baya ama iççede vardır herhalde burda gidince bi bakarım.bende kendim yapma taraftarıyım yoğurdumuda kendim yaparım her zaman :34:
evimimi gözetliyon kız yarına bırakmadım bugünden yapmıştım yarın yoğun bir gün
kız kendimden biliyorum misafir gelecekse hazırlık 1gün önceden başlar :1::1:
ben hiç mbeyaz un hariç kek yapmadım canım yemedimde bi yerde bilemiyorum.ama arkadaşımın annesi bi kere yanlışlıkla tam buğday unundan poğaça yapmıştı bayılmıştım:56:kekte güzel olur kakaolu olunca anlaşılmaz bile bence..hadi sen denede bende bi gün arkadaşları toplamam lazım güzel olursa yaparım:1:

damla sakızlı türk kahvesi harika oluyo bende denemiştim vaktinde ama bi daha aklımdan çıktı:44:bi dahaki sefere ondan alayım bende geçen gün 2 paket birden aldım türk kahvesi eşim birini bırak diyo dedim sus karışma haftası gelmeden bitiyo ben hergün büyük boy içerim mutlaka sadesinden :1::1:

ooo kızlar günaydın gece kuşu olmuşsunuz dün :1:bende bidaha girmezsiniz diye kapadım erkenden pc.yi :44:
bende bu sabah tartıldım yeniden sinirim hopladı.:47:o kadarda dikkat ettim düne göre daha fazla çıktım neden öyle oluyo anlamadım..karnımda baya şişti sabah reglime daha 1 hafta var ama neyse çok takılmayayım nasılsa yarın düşüş olur inanıyorumm:46::46::46:
evet bu sabah ölçülerimi aldım hemencik yazayımda gaza gelin :1::1:
göğüs =aynı 93
kalça =aynı 99
göbek =5cm küçülmüş 84:21::21:
bel =2cm küçülmüş 75
bacak(t)=2cm küçülmüş 58 :21::21::21::21:en çok bacağa seviniyorum çünkü kilo vermeye başladığımdan beri hiç incelmemişti jillian yardım etti çok şükür:32::32:
bugün level 2.ye geçiyorum kısmetse bakalım.bu bölüm direk kalçalar yok olacak gibi hissettim çünkü geçen günkü denememden sonra kalçalarıma dokunamıyorum o kadar acıyo inanamazsınız:18::18:20gün sonunda neler olacak kimbilir şimdiden merak sardı beni :27::27::27:
bide eşim dediki o kadar zayıfladın kilo verdin heryerin taş gibi hiç sarkmadın :34::34:eee çalışıyoruzzz dedim :1::1:eşim diyo 64te kal çok zayıfladın :44:ama ben en az 60 diyorum öyle şartlandırdım kendimi ya 60 görmezsem tartıda dayanamam :1:kilo vermek bağımlılık yaptı:33::33:zaten ne kaldı ki şunun şurasında :32:bide şu son sınavlarımı atlatayım var ya ondan sonra ver elini yürüyüş plates ve jillian:1::1::1:haziran benim ayım olacak:52:korkun benden :37:bide ev temizliğide girecek işn içine 1 haftada ancak hallederim koca evi baya kilo veririm o dönemde iş yapmaktan yemek yemeği unutuyorum resmen :26:
sabah kahvaltımı 8:30da ettiim
250 kalori oldu.ara olarak 115gr çilek ve 100gr taze kayısı yiycem
öğlende hazır çorba bi tabak 200gr yoğurt ve salatalık keserim yanına
diğer arada elma yerim yeşil çayla
ve akşam yemeği için fırında tavuk yapcam 200gr geliyo tek parça yanına domates salatası ve bi tabak çorba yerim..eşime pilav yapcam yemeden dayanmam lazım:20::20:
bide dün komşum karalahana toplamış bi poşet bahçesinden yollamış bana.eşimde koca bi tencereyi önüne koy gık demeden yer yani o kadar seviyo:1::1:ama bugün sarmayacağım çünkü sararken yerim bi dünya ben dayanamam ona :18:

sen kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen in oraya kadar canım hele bi 64 ol mutlu olursan bırakırsın olmazsan devam. güzel ölçülerin şu tedavi olmasa bende düşünmeye başlamıştım yavaş yavaş yumuşuyor kalçalarım özellikle:8: iç bacak bide derdim benim:8: adetine 1 hafta varsa yavaştan başlamıştır ödem toplanmaya canım ödem atıcı çaylar iç adetinle beraber atılır hepsi

kandiliniz mübarek olsun bu arada kızlar banada dua edin nolur

Son düzenleme:
sen kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen in oraya kadar canım hele bi 64 ol mutlu olursan bırakırsın olmazsan devam. güzel ölçülerin şu tedavi olmasa bende düşünmeye başlamıştım yavaş yavaş yumuşuyor kalçalarım özellikle:8: iç bacak bide derdim benim:8: adetine 1 hafta varsa yavaştan başlamıştır ödem toplanmaya canım ödem atıcı çaylar iç adetinle beraber atılır hepsi

kandiliniz mübarek olsun bu arada kızlar banada dua edin nolur

sizlerinde kandiliniz mübarek olsun...dualarımız kabul olsun inş...
ödem için hangi çayı içsem ya ben 7otlu çayı bulamadım buralarda :47:hatta yeşil çay bile kalmamıştı hiç bi markette geçen hafta sallamadan günde 1 taneden fazla içemiyorum:44:

sizlerinde kandiliniz mübarek olsun...dualarımız kabul olsun inş...
ödem için hangi çayı içsem ya ben 7otlu çayı bulamadım buralarda :47:hatta yeşil çay bile kalmamıştı hiç bi markette geçen hafta sallamadan günde 1 taneden fazla içemiyorum:44:

canım bana diyetisyen her gün aynı miktarda su iç bigün 2 bigün 3 değil demişti. spor yap demişti yeşil çay ve 7 otlu çayı önermişti. tuzu azalt salatalarına kahvaltına maydanoz ekle bol bol demişti çilek ödem atar bildiğim. protein ağırlıklı beslen adet öncesi ve adet döneminde hem tok kalırsın hemde yağ yakar (protein geç sindirildiği için vücut yağ yakarmış enerji sağlamak için) ve ödem tutmayı engeller protein demişti

Son düzenleme:
Kızlar 71 kiloyla başladım diyetime, boy 171 cm.
1 mayısta diyetistene gittim, 1400 kalorilik bir diyet listesi verdi, yapılan testlerde insülin direncim çok yüksek çıktı, sürekli acıkmalarım ve tatlıya dayanamamam ondanmış:( vücudumda 19 kg yağ çıktı, bakalım ay sonunda kontrole gidicem naısl bir değişiklik olucak çok merak ediyorum :)) bunun yanında callanetics yapıyorum 4 gündür.

woowwww :37::37:
kızlar her tarafım titriyo:27:level2 /1 bitti bende bittim :37::37:allah güç kuvvet verssin inşallahta bitireyim 10günde bunuda :46::46:acayip zor bu ya diğer bölüme göre ki bugün onların hızına tam yetişemedim bile :44::44:olacak olacak 3_4 güne yetişirim hatunların hızına :64:

Son düzenleme:
kimse yok yine haftayada ben gelemeyecem benim huysuz 10 gün izin almış :52: onada 10 gün rejim spor yaptırayım :8::8:yeşil çay içiyorum yanında kuru incir. annem gelcekmiş bizde kalcak bu gece ona bi sulu köfte yaptırayım ben beceremiyorum köfteler dağılıyor :1: yanınada onlara pilav ben salata son aradada çay light bisküvi yaparım kalorime bakayım da

Son düzenleme:
woowwww :37::37:
kızlar her tarafım titriyo:27:level2 /1 bitti bende bittim :37::37:allah güç kuvvet verssin inşallahta bitireyim 10günde bunuda :46::46:acayip zor bu ya diğer bölüme göre ki bugün onların hızına tam yetişemedim bile :44::44:olacak olacak 3_4 güne yetişirim hatunların hızına :64:

hayranım azmine :46::46::46::46:

kimse yok yine haftayada ben gelemeyecem benim huysuz 10 gün izin almış :52: onada 10 gün rejim spor yaptırayım :8::8:yeşil çay içiyorum yanında kuru incir. annem gelcekmiş bizde kalcak bu gece ona bi sulu köfte yaptırayım ben beceremiyorum köfteler dağılıyor :1: yanınada onlara pilav ben salata son aradada çay light bisküvi yaparım kalorime bakayım da

bende sulu köfteyi hep anneme yaptırırım canım çekti şimdi bee:27::27:afiyet olsun size canımm:46:

kızlar misafirlerim gitti ve üstten evi toparladım süpürdüm falan
booool kaçamaklı bir günü daha kazalı bir şekilde geçirdim:50:
ama üzülmüyorum yarın sabah tek yürüyüşe çıkıcam artık komşuları beklemicem napayım
pazartesi günü değişik bir şeyler uygulamak istiyorum. geçen hafta azmime hayran kaldım ama bu hafta hiç diyet modunda değildim
ve şuan 1büyük magnum elimde:131::131: magnum espresso harika bişeymiş kızlar tabii kaloriside öyle 280falandı sanırım
battı balık yan gider:1: neyse iyi oldu bu kaçamakların pişmanlık çöktü resmen bugünümü hala abur cuburlarla geçiriyorum yarın ağlıcam tartı günü:43:
amaa haftaya bomba gibi gelicem inşallah:33:

Back
X