Popüler Konu Sevgili günlük...

Araba kullanmayı öğrenmek istiyorum günlükk..Sadece birazcıkk cesarett lazım bana ama çok istiyorum nişanlım benimle dalga geçiyor herkes kullanıyo senin neyin eksik diye

her seferinde başa sarmak zorunda mıyız anlamıyorum. her şey güzel giderken yine bir ara verme muhabbeti çıktı... mutsuzmuş da, eski günlerimizi özlüyormuş da... ben de mutlu olmak istiyorum artık tam da evlilik hayalleri kurarken olucak iş mi bu... ben dayanabilcek miyim peki şimdi aramadan? ariycam biliyorum hatta evine kadar gidicem bunu da biliyorum.. of ya ne kadar kafasızım :2:

sevgili gunluk hersey ıyıyemı gıdıyor ne :) ablısımın bebegının dogmasına az kaldı ,sanırım cıdosumda cok mutluu ee benm ıcınde hersey yolunda ne dıyelım hayırlısı :)

sevgili gunluk hersey ıyıyemı gıdıyo ne :) ablısımın bebegının dogmasına az kaldı ,sanırım cıdosumda cok mutluu ee benm ıcınde hersey yolunda ne dıyelım hayırlısı :)

günlüük
pazar günü ablamın erkek arkadaşı geldi
tanışmak için
fazlasıyla heyecan yaptık
tabi ki o da heyecanlıydı
babamın daha bir şeyden haberi yok
gerçi olsa da bir şey demez
kimseye söylemedik daha ortada anlatılacak kadar bir şey yok sonuçta
sadece tanışmaydı
ablamla da pek yakışıyorlar
yakışıklı bir eniştem oldu günlük
çok mutluyum
ikisininde hakkında hayırlısı olsun
ben söz nişan düğün hayallerine daldım bile
saçımı makyajımı belirledim

Günaydın Sevgili Günlük,

Bir süpürge istiyorum ,hayatımdaki tüm mikropları çeksin alsın ,ayıklasın

Avazım çıktığı kadar bağırasım var :84:

Hadi hayırlısı olsun be günlük

Günnüükkk

Ben bugün kk'ya girmicem girmemeliyimm çok işim var işlerimi bırakıp burada takılıyorum bi gün çok fena azar işiticem ama bağımlılık yapıosunn kendimi kontrol edemiyorum. Elim hep internete gidio siteye girmek istiyorum. Bugün girmemem lazım girmemeemm lazımmmmmm

insan üzgünken daha mı bi yazası geliyodur nedir günlük
gerçi çok büyük değişimlerim yok ama 2 gün öncesi kadarda kötü değilim
ve bu yüzden yazasımda gelmiyo
neyse mutlu haberi aldığımda ilk buraya yazıcam elbette
kaçtım

ben sana neden yazmamışım iki gündür:44:çokta gelip gittim halbuki:126:hayatımda kayda değer bişey olmamış demekaslında bişey oldu ama anlam veremiyorum çok tepkisizim yani normal gibi görücem yakında korkuyorum:26:annemde benimle aynı rahatlıkta yani bilmiyorm tuhaf gerçekten
okulu sorarsan bugün boş günüm oturuyorum güzelce evimde:114:akşam aşkla karşıya geçeriz belki gidelim değişiklik olsun azcık yabu arada twitter açtım herkese gereksiz aman napıcam derdim sıkıntıdan onuda açtımöyle işte bak yazcak bişeyde bulamadım hadi gittim

mükemmel bi hava var dışarıda
bahar gelsin en güzel mevsim benim için bahar.
aşk gelicek birazdan bize kahve içip dışarı çıkarız yürüyelim şöyle salına salına
ama o gelmeden benim ders çalışmam lazım ben ne yapıyorum pc başında oturuyorum
hadi beni tutma günlük kov beni gideyim ben
akşam görüşürüz

Ben hiç iyi değilim yanımda kimse yok ,yalnızım ,ölmek istiyorum,yaşıyorumda ne oluyor sanki,hergün bişey hergün bişey öldür beni allah az kaldı zaten al da kurtar beni neden ben niye ben benim sucum ne ne yaptım ben

ankarama geldim geldim ama başımı kaşıcak bi boş vakit bulamadım ki günlükcüm. günlerdir öyle yoğunum ki.. arkadaşlarımla ailemle sevgilimle vakit geçirmekten ne okula gidebildim ne de yapmam gereken işleri yapabildim yapılcaklar listesi yaptım az önce 20 küsür madde tuttu

neyseki sevgilimi kendi şehrine yolcu ettim, dün okula uğradım bi derse giriyim dedim ama 8 ay sonra ders dinlemek zor geldi baya doğal olarak biz de kakarakikiri modunda tamamladık dersi okulda her gören hoşgeldin diyo, nasıldı avrupa diye soruo.. yakın olmadığım insanlar bile gelip sana çok imrendik diyince nasıl mutlu oldumm.. 5 yıldır görüşemediğimiz bi arkadaşım da haber yollamış hoşgeldin diye yokluğum epey belliymiş anlaşılan, bnu görmek beni mest etti açıkcası

şimdi yapmam gereken en önemli şey derslerimi saydırmak, inşallah bi sorun çıkmaz da tüm derslerimi saydırırım, ama koordinatörüme ulaşabilene aşk olsun öğleden sonra deneyelim şansımızı bakalım

sonra lazere gitmem lazımm, arayıp randevumu alayım da gideyim bi an önce, çok korkuyorum ama yapcak bişi yok, eninde sonunda kurtulcam bu kıllardan

bu arada güzel bi haberim var, bu yaz aşkla gitmek için çok güzel bi yer bulduk, çok sakin tenha ve güzel.. arkadaşım sevglisiyle geçen yaz gitmiş, çok memnun kalmış.. bu yaz da biz gidicez kısmetse, fiyatını duysan şok olursun, acayip ucuz tam öğrenci işi

evimde vakit geçiremedim bi hafta oldu geleli, ben de bugün gitmedim okula evdeyim.. şu ders işlerime koşturmayı düşünüyorum öğleden sonra ama bakalım, hiç belli olmaz :26:

daha kuzenlerimle bile görüşemedim, kırcaklar kafamı en sonunda

sonra odamı da düzenlemem lazım, annem güzelce temizlemiş saolsun, ama öyle karışık gelio ki oda gözüme, her yer tıklım tıklım, rahatlatmam lazım odayı

gidesim geldi şimdilik, yoksa yazsam yazarım daha

Pek muhterem günlügüm Yine actim beya arayi yazamadim sana püfff...

Dersler olmasa günlerim yine pek yogun geciyor malum is, güc...Dersler sinavlar biteliden beri yerimde durdugum yok sürekli disadayim annem biraz isyanlarda cok panik bir kadin saat basi ben iyiyim diye haber vermemi bekliyor neredeyse

Yine gezdim tozdum super otesi bir hafta sonu gecirdim. Su sinavlarin sonuclari aciklansada pek güzel notlarla gecsem ehhh Istanbul tatilimde yakinladi beya oh degme keyfime valla iste o zaman...

Ha birde birseyler oluyor hayatimda ama iyimi oluyor güzel mi oluyor emin degilim pek, hatta olmasini istedigimden bile emin degilim anlayacagin kafam cok karisik

Selam günlük
Ben hiç iyi
değilim yaşadıklarımdan çok yoruldum.
Dayanacak gücüm kalmadı artık yaşadıklarımı hakedecek ne yaptım?
Hangi günahımın bedelini ödüyorum acaba???

Günlük
Sabah sekiz buçukta uyandım
Mis gibi kahvaltı hazırladım
Yedim içtim sonra yeniden yattım
Baktım saat 11 olmuş bir gayret attım kendimi yataktan
Odamın camını açtım oohh hava mis miiiss
Sonra saçıma başıma zeytinyağ, badem yağ, sarımsak üçlüsünü sürdüm.
Az kalsın kokudan bayılıyordum.
O ağır sarımsak kokusu kafama sinecek ve hiç çıkmayacak zannettim.
Öyle olmadı. Tek yıkamada arındı saçım şükür..
İlk denemede faydasını gördüm. Kokusuna ağırlığına zahmetine bakmam
Haftada bir iki defa yapmaya gayret ederim artık günlük

Kafamda acaip iş planları dönüyor.
Bakalım olacak bu yıl bişeyler..
Benimki hasta olmuş yahu
Ayy kıyamam ona
Bak aklıma gelmişken arayayım da halini hatırını sorayım.
Bugün semada ışıldayan güneş cümlemizin içini aydınlatsın inşallah
Öpüyorum seni günlük.. Neşeyle kaL....

İşte ben öyle bi hal içindeyim .. Aslında derin keder içindeyimm.. benim şarkım dimi günlük..

ne çok hayal kurar oldum ben be günlük.. mutlu olduğum ne çok hayal kuruyorum bazen o kadar çok özeniyorum ki evliliğe.. Beni anlayan seven sayan yani hayallerimdeki gibi bi eşim olsun:123:.. anne olayım.. o kadar güzel şeyler ki bunlar Rabbim bu duyguları herkese nasip eder inşallah.. Benim de hayallerim bi gün gerçek olur inşALLAH:))

:114: sevgili günlük bu benim ilk yazışım ...tam 2 yıl birbirimizi hiç görmedikten sonra aynı şekilde gelip yalvardı aynen benim çok önce gururumu hiçe saydığım gibi oda hiçe saydı ve bulunduğum şehre geldi.. bu anı çok hayal etmiştim günlük onunda bu duyguyu yaşamasını çok hayal etmiştim..ve oldu ama kendime hakim oldum.. onu affetmedim...

Sırf "anne olmadan anlayamazsın" cümlesi için gidip cocuk yaptıracaklar bana! Hatta hemen gidiyorum bak

dün fetih 1453 filmine yalnız gittim günlük
iyi ki yalnız gitmişim çok ağladım çünkü içimi döktüm resmen
salonda alkış koptu filmden sonrada acıkmıştım bi iskender yapiyim dedim
kilolarım yerinde duruyo günlük hatta alsam keşkee
sonra çıkışta azcık meydanda turladım
arkadaşım aradı nerdesin diye eve dönüyorum dedim nedense yalnız başıma takılasım geldi
nitekimde öyle yaptım
az önce bi köpeği araba çarptı günlük
hayvan can çekişiyo adamsa gitme derdinde trafik tıkandı diye millet öfkeli
ya ben bu insanları cidden anlamıyorum ulan diyesim geliyo
oda bi can senin kadar onunda bu dünyada yaşamaya hakkı var!
kucağıma aldım önlüğüm battı hayvan acı çekiyo nasıl ağladım off yaa
geçtim netten hayvanlar için ilk yardıma bakıyorum yok yokk yokk sonuç delircem :18:
nasıl bişey ya hayvan haklarına saygı gösteripte belediye bi kurum bi öneride bile bulunmamış
zavallı hayvan şimdi hastanenin bahçede duruyo gittim ekmek aldım yemedi :26:
nolucak günlük ölücek mi şimdi o hayvancağız
bembeyaz o kdarda güzelki bal sarısı gözleri var bana bakışında bile yardım vardı
ben niye bişi yapamadım günlük
ooooofffffff çok kötüyüm ben çok. işten çıkışa kadar olursa alıcam veterinere umrumda değil
milletin acelesi var diye o köpek bi daha mı ezilcek nefret ettim hepsinden duyarsız caniler!
he şimdide adam bğırdı çoluğumuz çocugumuz var ne getiriyosun buralara diye hayvan sevgisinden yoksun
cahiller işte of çok sinirliyim yazmıyorum günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…