şu 1haftadan beri tuzsuz ve yagsız yemek yemekten bööööö geldi resmen yaaaa.... ıyggg...
güzel yıyecegım yemeklerin günleri iple cekıyorum :):)
saglıkta ilerleme var bnde
şimdi sıra genetiğe geldi bakalım doktor arastırıyorum insallah soyle cerrahtaki doktorum gibi iyi birine denk gelirim .. gerci önce kromozom analızı diyorlar bı baktıralım bakalım belki bişi çıkar
bu arada yasmine devam tabıki.. sende avucunu yalaaa bebıs olcak olsun dıyee çokkk beklersin... insallah istediğim yere atanırım-istediğim puanıda alırım... kendimi garantıleyım bi sonrası allah kerim bebıs için belkim BEN İSTERSEM olabilir ancak...
salı günü kontrolum var,dikişlerim ne alemde bakalım gerci gecmeye basladı sanki demek estetık yapmıs bi tek bögrumdeki delik ne zaman kapancak acabaaa sürekli sırtustu yatmak çok gıcık bişiii saga solaa donemıyorum put gibi kaldım öleceeeee pfff... cerraha dicem bana uyku ilacı yazsın ,yazarmıkı acaba yaa... aralıktan bu yana uyku muyku kalmadı bende
(( bitkisel uyku ilaçlarıymıs peehhh bende hiç bişee yaramadı
2ölcüyü 4e cıkardım nafilee şişenın yarısını kafama dıktım ancak 30dk uyuttu beni
şu uyku sorununa bi cozum bulmam lazım acilen... şu ameliyatlı halımle onca ilaç içiyorum gece 2.30da benım gozler faltası gibi ancak sabah ezanıyla uyuyup 7de yenıden uyanıyuorum
çok gıcık bişiiiiiiiiiii..... bu gidişle kafayı yerim ben