Popüler Konu Sevgili günlük...

hayatta en çok aldatılmaktan korkardım biliyor musun?
hayatıma girecek olan kişi beni aldatmasın isterdim hep.
hiç tahmin etmedim günün birinde aldatılacağımı. hele bunu ilk sevdiğim kişinin yapacağını hiç düşünmemiştim.
hayat bazen istemediklerini koyuyor önüne ne yazık ki.
ben seçmedim aldatılmayı, haketmedim.
evet çok çabaladım bu ilişki boyunca.
defalarca ayrıldık, yalvardı affettim.
belkide bunun için aldattı beni.
nasılsa Ceyda affediyor dedi ve yaptı.
bilemedi bunları Allah'ın karşıma çıkaracağını... affetmeyeceğimi tahmin edemedi.
şimdi köpek gibi sürünüyor ama neye yarar.
bundan sonra herkes kendi yolunda.
ben adaletin tecelli edeceği günü bekliyorum ve mahşer gününde karşıma dikilleceği anı.

günlük
sen bilmiyorsunki neler oldu
merve mine devri kapandı çoktannnnnnnn biliyomusun inan inan bundan sonra fatma hep
çok huzurlu ve mutluyum günlük yarın da gezip tozcam eccik bu aralar çok kilo aldım ama napim yemekler şahane yaaa
yarın dominos pizzaya gitcem offfffffff

selam günlük
hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum ha hoş yine düzende ama dersler ve nişanlılık bir arada bni çok yoruyor
biz 2 aydan fazla ayrı kalmaya başlayınca birbirimize sarıyoruz bunu da anlamış oldum, salı günü gidiyorumda yanına çok şükür
sular duruldu...
e ama bu durum benimde motivasyonumu bozdu haliyle
karşımda açık duran ve yavaştan hazırlanmaya başlayan bavulum ve hayalimde havaalanındaki sarılma kavuşma sahnemizle takdir edersin ki ders falan çalışamıyorum :78:
çok bir zamanda kalmadı bakınca 4 ay bişey var nişanlılık gerçekten zormuş dilerim sonu güzel olsun allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın
eeee sonuç diyosan günlükkkk heycandan ölüyorum yaaa salı sevdiceğimleyimmmmm
çok özledim çok

sana çok uzun süre oldu yazmayalı belki güzel şeyler yazarım diye gün günü kovaladı.bekledim
mutlu haber veririrm diye.nasip en kötü haberi vermeyemiş çok kötüyüm günlük
neden neden neden ben bıktım her şeyden bunu bil

Yorugunum...uykusuzum...

Sitelere gittik bugün

Dondumm dondummmm

Ne kadar zormuş mobilya beğenmek

Bir tane de değil 4 ayrı takım bakmak

Off bu daha başlangıç, yaklaşık 1 ay sonra tekrar tam gaz devam edicez.

Geçti yine günler, yarın gidicek nişanlımcım

Aslında 3 saat önce sinir olmuş çok gerilmiştim ama geçti işte

Neyde hadi yatıyım, yarın yine mükellef bir kahvaltı hazırlamam gerekiyo

gunlukcum sevmıyıorum ben pazar gunlerını yaaaa
napayım ıste kızan kızsın sev-mi-yo-rum
ben sımdı ısımdeyım sevdıcegım sporunu yaptı arkadaslarınla bulusacak
sevıyorum bu adamı ben yaaa her yola uyumlu sorun cıkarmayı gectım hep bır cozum orta yol bulma derdınde ıns evlenıncede boyle olur.bukez bende onun gıbı yaptım
fetıh fılmıne gıtmek ıstedı ben calsııyorum aslında cok yorgun olucam ama aksam gıdelım bıtanem dedım
şaşırdı yavrum cunku bılıyo benım ders calısmam lazım ısten sonra ama napayım bıkac saat az uyuyup farkı kapatırım sevmek fedakarlık etmek bırazda ben edeyım aşkım ıcın
cok calsımam lazım coookkkkkkk
gunes parlıyo ya ıcıme enerjı doluyo resmen guzel seyelr olacak gunlugum hıssedıyorum
gecen anneme dedımkı
""""inşaatta turku soyleyip keşfedılmeyı bekleyen ibrahım tatlıses gıbıyım belkı dogru produktor geldıgınde sarkı soylemekten sesım kısılmıs olacak ama inşaatta çok çalışmaktan mutahıt olup çıkıcam yinede ben bi şekilde başarılı olucam:)"""
neyse ben gıdeyım ısler benı bekler
kk dostlarım ıcın cok guzel bır pazar olsun gunlukkkkk
gorusuruzzzz

kötüyüm günlük
tam anlamıyla "iyi" hissetmeyeli aylar oldu zaten
artık bu süreç bitsin istiyorum, hayatımı yoluna koymak istiyorum..
ama daha zamanı var demekki..
o kadar bitkin hissediyorumki kendimi..
bu dünemde yanımda olması gerekirken bi şeylere sinirlenip kızıp günlerce konuşmuyo benimle..
zaten uzaklık bizi mahvediyo.. bide onun bu tavırları..
o kadar soğudumki herşeyden
yazsam sayfalarca yazabilirim, sitem edeceğim çok şey var ama Rabbim büyük..
elbette benim yüzümün güleceği günlerde gelecektir..

Son düzenleme:
bu yaşlarda hayattan zevk alsamzsam ilerde tüm sıkıntılarla ugraşırken nasıl zevk alacam.
keşke vurdum duymaz biri olsaydım
çok kötü hissediyorum daha kaç sene sabredecem
ben çok yorugunum hiç yaşama sevincim yok
bu durumu zorlaştıran benim ama elimde değil artık ne yapmam lazım bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim bilmyorum inşALLAH düzelecek her şey

iyi ki de böyle olmuş...

senin hoşuna gitse kendimden şüphe duyardım zaten zevksiz miyim diye

güzel bi gün oldu..ızgara tavuk mükemmeldii

dün çok iyiydim günlük ama bugün çok kötüyüm gitmem lazım buradan...
dayanamıyorum burada kalmaya...
kendi evim olsun istiyorum, bana kötü şeyleri hatırlatmayacak bir hayatım....
o kadar bunaldım ki istifa bile edebilirim...
ama o zaman nasıl bakacağım kızıma....
of ya, nefret ediyorum buradan...
bunaldım...
kinim gün geçtikçe artıyor....
saçma sapan bir şey yapmaktan çok korkuyorum....
sabır istiyorum günlük...
ama nereye kadar?
buradan çok kötü yerleri de isteyerek tayin isteyeceğim...
ya oralarda bin beter olursam...
3 yıl da orası...
of ki ne of...
ne yapacağımı sapıttım...başımı alıp gidesim var...
artık iyi bir haber alayım ne olur???

şu 1haftadan beri tuzsuz ve yagsız yemek yemekten bööööö geldi resmen yaaaa.... ıyggg...

güzel yıyecegım yemeklerin günleri iple cekıyorum :):)

saglıkta ilerleme var bnde şimdi sıra genetiğe geldi bakalım doktor arastırıyorum insallah soyle cerrahtaki doktorum gibi iyi birine denk gelirim .. gerci önce kromozom analızı diyorlar bı baktıralım bakalım belki bişi çıkar bu arada yasmine devam tabıki.. sende avucunu yalaaa bebıs olcak olsun dıyee çokkk beklersin... insallah istediğim yere atanırım-istediğim puanıda alırım... kendimi garantıleyım bi sonrası allah kerim bebıs için belkim BEN İSTERSEM olabilir ancak...

salı günü kontrolum var,dikişlerim ne alemde bakalım gerci gecmeye basladı sanki demek estetık yapmıs bi tek bögrumdeki delik ne zaman kapancak acabaaa sürekli sırtustu yatmak çok gıcık bişiii saga solaa donemıyorum put gibi kaldım öleceeeee pfff... cerraha dicem bana uyku ilacı yazsın ,yazarmıkı acaba yaa... aralıktan bu yana uyku muyku kalmadı bende (( bitkisel uyku ilaçlarıymıs peehhh bende hiç bişee yaramadı 2ölcüyü 4e cıkardım nafilee şişenın yarısını kafama dıktım ancak 30dk uyuttu beni şu uyku sorununa bi cozum bulmam lazım acilen... şu ameliyatlı halımle onca ilaç içiyorum gece 2.30da benım gozler faltası gibi ancak sabah ezanıyla uyuyup 7de yenıden uyanıyuorum çok gıcık bişiiiiiiiiiii..... bu gidişle kafayı yerim ben

benim için gene bol sınav stresli gunler baslıcak cokk korkuyorum herseyden bıran once kendımı tokatlamam lazım ama neden hep sorun cıkarıyolar bıraksalar benı soyle tek ay bırde ıcım sıkılıyor kesın su derslerden yeter ona buna sıkıntı yapıyomda ne bır caba ne bır sey hıcbırsey yok gercekten kendıme gelmem lazım korktugum seyler bır bır basıma gelıcek yoksa su tatılde ne cabuk gıttı yaz tatılı gelsın beeee yeter:18::18:

günlük ya
sana söz vermiştim ya mine yok die offff bugün bir şey sormak için gitmiştim yeniden yani
neyse zamana bırakıcam günlük ya senin anlıycagın mine tekrar var ama merve yok valaha bak:26:

neşeli neşeli geldim baya bi sosyal hafta geçirdim eve yatmadan yatmaya girdim denebilir. ama ne yapayım hep ucu ucuna bitiyor işlerim.
e aşk var onu görmeden olmaz
salı günü sinemaya gideceğiz ama fetih filmi değil vizyonda olan bi başka filme gideriz. bide hafta sonu derbi maçı maçı onu izlemeden olmaz yine aksiyonlu geçecek bu hafta da
bak ya yarın da konser var ama ona artık ben gitmem annem gitsin
bi ara baya bi içim sıkılmıştı çok fazla belirsizlikler vardı hayatımda onlar yavaş yavaş düzene girdi bu yüzden rahatladım. sevgilimin de canı sıkkın olunca 2 kat sıkılıyorum ben ama çok şükür gitti hepsi
yeşil çay demlemiştim bakıp geliyorum günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…