Popüler Konu Sevgili günlük...

hava ne kadar güzel günlüğüm :119: :119: böyle havalarda içim cıvıl cıvıl oluyor.
sabah her zamanki gibi dershaneye gittim. ama süslenmekten geç kalmıştım 2-3 dk baktım türkçe'cim kapıda gel bakıyım artist dedi.
derste benimle ilgilenmesi, bana temas etmesi öyle hoşuma gidiyor ki
ya yanağımdan makas alıyor, ya eli çenemde yada omzumda
hiç sevmediğim bir konunun testini dağıttı. bende en sevmediğim konu hocam yapamıyorum hiç dedim. bana şarkı söyleyerek anlattı
fena kapılıcam da kendimi frenliyorum. ama hayatımda tatmadığım platonik aşkı tattırıyor bana.
güzelmiş böyle takılmak. her hareketinden bir anlam çıkarıyorum.
belki adam bana karşı hiçbirşey hissetmiyor ama ben hissediyormuş gibi hissediyorum.
sonra ki derslerede girdim. sonra da evin yolunu tuttum. çok yakın bir arkadaşım vardı liseden 1 aydır falan ona mesaj atmıyordum. bugün aradı hayırsız seni özledim diye. utandım :26:
insan en yakın arkadaşına arayıp mesaj atmaz mı haklı kız.
birde o neyi olsa bana danışır. bana sormadan kimseyi hayatına almaz, karar vermez.
çok önem verir fikirlerime sağolsun. hatta birgün başka bir arkadaşına önermişti beni. ceyda bu konuyu çözer diye psikolog gibi hissetmiştim kendimi. ay konu dağıldı. cuma günü de 1 saatliğine falan onunla görüşebiliriz.
ayy günlük bahsetmeden edemiycem mahallede bi çocuk var. ben ne zaman dershaneden geliyor olsam hep duvara yaslanmış duruyor oluyor. ben geçene kadar da süzüyor beni. bana mı öyle geliyor acaba :26:
neyse anlarız yakında. hadi ben kaçtım deneme çözücem.

:))​

günlük yine bir haber yok ben ne zaman mutlu olucam oh be sonunda hayat tam da istediğim gibi dicem.
gelsin artık bir haber lütfen günlerdir kendime eziyet ediyorum resmen uykum berbat oldu öksürüyorum yine ALLAHIM ne olur yardım et bana..

offfffff günlük ya zaman ne çabuk geçiyorr yapmam gereken işler varrrr sınavlarda başladı nisanı zaten saymıyorum sınavlar bır yandan tıyatro gosterısı yaaa keşke mayıs olsa biran once herşeyi halletmiş olsak hepsi bitseeee yaz da geliyorrr ne güzel varya ben kaç senedir tatılı beklemişimdirde ilk defa bu sene yalvarıyorum resmen gelsin diye bu kadar bıkılırrrrrr bıktırılırrr yaaaaa keşke yüzlerinede söylesemmmmm gene asabım bozuldu bir de demez mi o kadar hazırlamışım kalsın kalsın iyi dedim kalsın içimede oturdu napimm ama napimmm yapıcak birşey var mı sadece susucam sükutla sabredicem beklicemmmmm o gün gelince bende bayram edicemmmmmmmmmmmmm

günlükk

bugün ış yerınde çok yoruldum
bı çocuk var türkıyeden gelmış erasmus ıçın..
oda orda çalışıyor neyse dün baya bı muhabbet etmıştık bı tek ıkımız oluyoruz bızım katta
çıkıştada gıtceğımız yer aynı olduğu ıçın beraber gıttık
bugün fark ettım herıf asılıyo bana :26:
ya aslında günahınıda almak ıstemem belkı bana öyle gelıyordur ama hep bı benımle konuşma çabasında felan..
ben mı çok fesatım bılmıyorum ama araya mesafe koymak gerekır günlük

Evet günlük her zamanki hastalıklı hallerime geri döndüm.Şimdi de bu genç yaşımda hipertansiyon riskiyle karşı karşıyayım.15e kadar yükseldi tansiyonum.Doktor senin yaşında tansiyon olmaz diyip attı beni başından.Paranla rezil olmak da bu olsa gerek.Babam da yıllardır ilaç kullanıyo zaten.Kaç gündür berbat haldeyim.İlaçlara bağlı yaşamak istemiyorum.Daha neler çıkıcak karşıma? Şeker,tansiyon,anemi,vertigo,çarpıntı...daha nelerle uğraşıcam? İlaç kullanmak istemiyorum.Ben daha 17 yaşındayım.Daha tam hipertansiyon teşhisi konulmadı ama allah aşkına kendimi bildim bileli kansızlık var zaten bende.Son 1 haftada mı tansiyonumu yükseltmeye başladı? Kafam karmakarışık deliriyorum galiba.Herkesinde canını sıkıyorum.Okuldan desen hepten koptum zaten ders falan gözüm görmüyo.Çok korkuyorum yarın sabah yine hemşire ölçtüğünde 14 ve üzeri çıkmasından.Çok korkuyorum 15 gün dayanamıcam.Offf senin de içini kararttım.Berbat haldeyim yani neyse tamam hoşçakal günlük.Allah beterinden saklasın diycem ama başımda bin tane şey var.İsyan etmemek mi gerek dersn? Ama elimden başka bişey gelmiyo...

kovam çok şekerdi ya...maşallah de günlük...ama arkadaşı bir laf etti kıskançlıktan öldüm...ben bu anı daha önce yaşamıştım dedim kendime...neyse alıştık aşk acısına...dün de bol bol esmerimden bahsettim...ah yaktı geçti...kızlar bugün beni sinir etti...çok kıskançlar ya...

öyle garibim ki şuan
dershane de bir görevli vardı. bugün camdan birşey asarken düşüp ölmüş.
çokta şeker güler yüzlü bir adamdı. hatta çıkarken kitapçık istemiştim. hayat ne garipsin. nasıl da pamuk ipliğine bağlısın böyle.
bugün varsın yarın yoksun.
ölüm çok etkiliyor beni.
Allah rahmet eylesin..

günlükk ben geldimm

kaç gündür sıkıntılıydım biliosun, sıkıldıkça da aşk'a sardım, ben ona sardıkça kavga ettik bi sürü

sonra bu iş böyle olmaz dedi, kalktı geldi yanıma saolsun bitanem benim, hemen düzelttik arayı, öyle iyi geldi ki bu 1,5 gün bana.. dün geldi bugün döndü istanbul'a.. şimdide ailesinin yanına gitmek için bi ton yol çekcek.. .bu çocuk beni cidden çok sevio yaa ben de onu seviyorum maşaallah bize çok mutlu oldum valla 1,5 güne bir sürü şey sığdırdık, çok güzel vakit geçirdik.. dün sınavım vardı zaten bu arada vizelerim de başladı malesef.. akşam sınav çıkışıma geldi nasıl mutlu oldum :103:

çok ihtiyacım varmış meğersem ona çok iyi geldi bana :78:

baharın gelmesiyle bende de bir mutluluk hakim ki sorma :119: bayılıyorum güneşe, sıcak havalara... hadi yaz gelsin de aşkla tatile gidelimm bodrum için sabırsızlanıyorumm

kk'da takılıyım biraz bakiim ilgimi çeken başlıklar buldum

Günnüş
bi sınavı atlatıp geldim sana:103:akşam aşkla buluşcaktık ama daha yeni eve gidebildiçok yoruluyo üzülüyorum artık..Maaşına iyi diyoduk ama bu kadar çalıştırmaya az diye düşünüyoruz:18:yarın buluşcaz inş. çok geç çıkarmazlar yine:26:
cuma günü izinliydi adaya gideriz diye düşünmüştüm öglen ama degişiklik için sadece bisiklet amacıyla falan degil ama planım iptal oldudoktora gidicekmiş o saatten sonrada geç oluyofarklı biyere gitmek istiyorum benimde boş günüm cuma bakalm bulabilcekmiyimhem farklı olmalı hem aşkı yormamalıyım iki haftadır izin yapmıyo dinlenmek hakkı
başka başka napıyosun dersen çok bi atraksiyon yok bebişimama bahar geldi ya bi huzur kapladı içimi

selam günlügüm..

yine onu görünce bütün sinirim ve kizginligim gectı, dayanmıyorum onun o dünyalar tatlısı gülüsüne

hafta sonunu bana ayrıacak söz verdı bende cok dırdır etmıcem dıye söz verdım

konusarak çözcez problerımızı ıletısım cok önemli bunu onada anlattım bu yüzden dırdırcı demesın bana ama haksızda sayılmaz bazen abartabılıyorum

gül almıs bana nasıl mutlu oldum bir görmelıydın ufak cocuklar gıbı beni sevıyor bakıslarından anlıyorm bana cok farklı bakıyor o güzel gözlerı bende onu sevıyorumm hemde cokk boynuna atlıyorumm cok hosuna gıdıyor baslarda cekınırdım cokk utanırdım soguktum bana buzdolabı derdı sımdı yapısıyorum bırakmıyorum cok hosuna gıdıyor bu durum bende dünyanın en mutlu ınsanı oluyorum..kendımı cok güvende hıssedıyorum onun yanında.. biliyorum o güclü ve genis omuzlarına herzaman basımı yaslıyabılıcemi fızıgı muhtesem yaa ahah bak yıne sapıklıgım tutucak..

hergün göreyım ıstıyorum onu..keyfım yerıne gelıyor..mutluluk hormanlı havada ucusuyor..24saat degil 10dkk bile yeter aslında yetmıyor ama hıc yoktan ıyıdır sanslyım bılıyormusun? 5 sokakcık ötede evlerı huzur verıyor böyle yakınımda olması farklı ülkede sevdıcegı olanlar napsın kı onların ısı cok zor vallah

keske hep böyle sevgı dolu kalsa.. ınsallah..

iyi geceler günlük.. :*

Bu saatteee, bu yorgun argın halimleeee, sıcacık yatağımda uyuyor olmak varken sana geldim ya günlük....
Kendime inanamıyorum. Evet çok geç değil ama o kadar yorgunum ki başımı yastığa koyduğum an uyuyabilirim.
Meğer sen bende ne büyük tutkuymuşsun günlük bee

Anlatacak da çok bir şey yok ama niye geldim bilmem
Yeni kısmetlerimden mi söz etsem napsam Hayretler içerisindeyim günlük...Kısmetim mi açıldı nedir anlamadım ki peşpeşe...
Zavallım bunları duyunca iyice üzülüyor, sinirleniyor. Yıllardır olmayan şey 1 ayda oldu ya diyip durdu
Çözebilmiş değiliz vesselam

Bu arada bugün hiç görmediğin birini mutlu edebilmenin keyfini yaşadım....
Şiirlerini beğendiğim bir bayan vardı günlüğüm...
Çeşitli vesilelerle irtibatımız oldu ama sadece internet üzerinden.
Ona bir hediye gönderdim ben de...
Nasıl da mutluydu, o mutlu olunca ben de çok mutlu oldum...
İlk kez böyle bir şey yaptım...
Evet eş dost hediyeleşiyoruz ama bu farklı bir his yaa...
Anlatılmaz yaşanır diyeyim ve ben gideyim günlük...
Zira şimdi düşeceğim

ceee eee günnüşş yine ben :) bapiyosun bakim uyumadan senden aşk isteyim dedim günnüş ben hayırlı bi aşk eş isterimm yatmadan sölim dedimdi:) hadi bana bi öpcük wer sende yat zıbar mucck bybybybyby

Merhaba günnük..

Bu sefer en kötü halimle geldim sana. Aşk, ellerimin arasından kayıp gidiyordu az daha ve ben hiç birşey yapamıyordum neredeyse. Ama şükürler olsun ki Allah yardım etti bize. Herkese inat eleleyiz yine. Hem de eskisinden daha sağlam..

Bizi bu hale getirenler utansın.

Ben Aşk'ımı çok seviyorum. Gözümü onunla açtım ben, Allah izin verirse onunla kapatmak istiyorum. Ve diğer tüm eğreti insanların hayatımızdan çıkıp gitmesini.. Biz bize yetiyoruz günnük.. Kimsenin sahte dostluğuna, sahte duygularına ihtiyacımız yok.

Allah'ım bizi kötü gözlerden koru.. Yalvarırım huzurumuz kaçmasın 3. kişiler yüzünden..

Sana şükürler olsun Rabbim, iyi kötü her şey için..

Tekrardan merhaba günlük bugünlerimi dönüp hatırlamak isteyeceğimden emin değilim ama yazmakta bir sakınca göremiyorum. Hayat herşeye ve herkese rağmen devam ediyor işte. Hatırladın değil mi bu sözü bir yerden? Zaten unutacağını hiç zannetmiyorum. 1ay öncesinden bu yana değişen pek birşey olmadı, kendimi lüzumsuz yere depresyondan çıkacağım diye aslında daha da derine ittiğimi farkedip öylece bırakıverdim Hayat böyle daha güzel olmaya başladı, dershaneye gidiyorum, yeni arkadaşlar ediniyorum kendime. Dostlarımla kardeşlerimle daha sık görüşüyorum, sigara içiyorum yanında kola Göğüslerimden şikayet ederdim hep, yarın hayıt tohumu alacağım 100 gram. Bakalım neler olacak heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum güneşin doğmasını Bugün pek soru çözmedim, oturdum bi'güzel film seyrettim. Bol bol mesajlaştım. Canım hala da uyumak istemiyor. Ama beni bekleyen çoook önemli sınavlar var yolumda. Yıllarca dayandım, 4ayın lafı mı olur sanki Beni bekleyen o güzel hayata kavuşmak için dişimi son kez sıkmam gerekiyor artık. Sonrası müthiş.. Sonrası mutluluk.. Hayatı seviyorum, nefretimi hakeden insanlardan nefret edemiyorum, onları da seviyorum. Yanlış dualar etmişim hep, hayırlısını istemeliymişim.. Artık onu da önümüzdeki hıdrelleze bakıcaz

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar giden unutur kalan hep yanar
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı.
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor böyle yaşamak bana ölüm geliyor
Senden sonra arasamda öncesini
Alıştım acı çekerek almaya nefesimi
Yaram ne kanar ne kabuk bağlar giden unutur,kalan hep yanar
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan........

Günlüğüm sana en son uğradığımda çok uykumun olduğunu ve hemen uyuyacağımı söylemiştim değil mi?
Hiç de öyle olmadı malesef
Dün uyumadan önce onunla konuşayım dedim veeeeeee biz tam konuşurken deprem oldu :18::18::18::18::18:
Baya sallandık...
Tabi ben epey korktum ve ağladım
Zaten yalnızım annem yok yanımda babam yok, o yok....
Yapayalnız ölücem burda diye düşündüm hep
İnsanın bastığı yerin sallanması çok kötü ya.Allah korusun beterinden...
Saatlerce uyuyamadım korkudan...
O da tedirgin oldu teselli etti hep canım beniiim
Ben uyuyana kadar kapatmadı telefonu...
Öyle bir geceydi işte günlüğüm....
Bugün okulda ruh gibiydim tabi...
Eve gelip uyuyayım dedim ama ne mümkün komşuların gürültüsünden.
Yarın sınav yapıcam çocukları. Daha cevap kağıtlarını hazırlamadım...
Çok çalışmam gerek çoookk

günlüğüm uzun zamandır yazamadım sana
yarın sınavım var
çok korkuyorm
zaten stresten vucüdumda yüzümde bişiler çıkmaya başladı
inş iyi geçer biraz oturup çalışıyım bari

sanırım çizmelere veda zamanı geldiiii bakma hulohop çevirdiğime bu beni üzüyoneyse çizme çıkar beyaz converse gelir dimibugün bi ayakkabı gördüm hep istedigim bi modeldi biyerde denemiştim ayagıma oturmadı tam diye almamıştım şimdi aynı modeli aşka yerde hemde yarı fiyatına gördümçok çekici bi ayakkabı yanımda para yoktu acil ihtiyacımda yok diye almadım bi iki haftaya alırımm bu ara baya bi batıcam sanırım herşeyim bu ay bitti parfüm ,fondoten ,ocelerr,ayakabıcık bide bikaç bişey işteve artık kredi kartım yok yandığım andır ayy bide bi pantoloncu buldum bugün şok fiyatlar hemen gidiip almalıyımmmm:103:bide bideeeee bi abiye denedim bugün söylemesi ayıp fıstık oldm ve o an farkettimki belim yok benim incecik kalmışım
başka ne anlatıyım sana bilemedim şuan benim dogm gnümden sonra eskisi gibi olmadığım arkadaşlarım vardı ya iyice mesafe girdi araya artık takmıyorum ama yüzlerini şimdiden gördüğüm iyi oldu konuşuyoruz ama eskisi gibi degiliz..

bide benim hiras diye bi arkadaşım vardı nerde acabaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…