Bugünü sevgilimle geçirdim günlük.
Dün kızdırmıştım ben aslında onu, o da fazla büyütmüştü sağolsun ve dün gece 4 saat telefonda aynı konuları konuşup durmuştuk.
Ama bugün herşey mükemmeldi.
Onun evine gittik, ben kahvaltı yapmamıştım ve sorduğunda da hiçbir şey istemediğimi söylemiştim ona.
Beni dinlememiş, birşeyler yaptırmış. Onları yedik önce uzandık sonra beraber.
Gözlerime baktı uzun uzun, sarıldı bana, kokladı..
Şimdi bitti desek dedim, birdaha görüşmeyelim desek vazgeçebilir miyiz birbirimizden diye sordum.
Çok zor, sence dedi. Sanmıyorum dedim.
Aslında seninle birlikte olmamam lazım ama seni istiyorum, çok istiyorum dedim.
Aşığım sana, sana ne kadar aşık olduğumu, seni ne kadar istediğimi, gözümün senden başka hiçbirşey hiçkimseyi görmediğini anlamıyor musun dedim.
Neyime aşıksın benim dedi. İlle bir sebebi olması mı lazım dedim. Vardır muhakkak dedi.
Sıraladım sonra; senin de bana aşık olmana dedim, bana çok değer vermene, beni deli gibi kıskanmana..
Öpüştük, uyudu kollarımda. Ben yine herzaman ki gibi öpe öpe uyuttum onu. O da hissediyordu zaten. Arada o da beni öpüyordu.
Beraber çıktık evden, kardeşi aradı ve babasının iyi olmadığını söylemişti. Diğer kardeşini alıp hastaneye gidecekti.
Akşam konuştuk iki kez, ilk gittiğinde babasının kötü olduğunu ama kan aldıktan sonra iyiye gittiğini söyledi.
Sesi iyi geliyordu telefonda sevindim. Çünkü o kötü olduğunda bende iyi olamıyorum.
İki kardeşi babasının yanında, inşallah kendisi döner.
Onsuz bu şehirde olmak bana zor geliyor biliyor musun günlük?
Ne kadar bencilce düşünüyorum. Babası hasta olduğu için farklı bir şehire gitmek zorunda kalıyor, ki altı üstü 1 saatlik yol. Ama ben onu çok özlüyorum.
Aslında bu kadar düşüncesiz, bu kadar bencil biri değilim. Pekçok şeyi anlayışla karşılayacak bir yapıya sahibim ve onun şu an içinde bulunduğu durumu anlayışla karşılamamam gibi birşey söz konusu olamaz.
Ama konu o olunca bencil biri de oluyorum, düşüncesiz hatta anlayışsız biri.
Nasıl kapıldım bu kadar, nasıl aşık oldum ona bilmiyorum.
Tek bildiğim onu çok istiyorum, hep benim olmasını, hep bana bu kadar aşık olmasını, hep beni böyle deli gibi kıskanmasını, hep bana çok değer vermesini, hep ama hep yanımda olmasını istiyorum.