Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükkkk mutluyummm
ya evet ciddi anlamda olmasada iyi hissediyorum kendimi
yeni işimi seviyorum tüm gün iş bağlayıp büyük insanlarla oturup kalkıyorum
bu bana o kadar çok şey katıcak ki o yüzden mutluyum
bugün biri bana sende pazarlamacı ışığı seziyorum dedi..
yanımdaki ablayada bu kıza dikkat et zehir gibi seni geçicek fazla açtırma gözünü dedi
sonra güzel bi dürüm yedik
ehliyetede yazıldımm :119::118: mayısta linea vericek şirket ve evet sevgilimde varr :127::103::103:
gerçekten kimin gerçek dost olduğunu da gördüm günlük
sevdiğim bi arkadaşımın menfaat uğruna üstümden prim yapması canımı sıktı
dün sevdiğim bi abla arkadaşının butiğine götürdü beni çok cici şeyler vardı ama fiyatlar çok uçuktu
sonra at çiftliğine gittik ayağımda topuklu oldugundan binemedim
hafta sonu gittiğimizde inş
ve bi kadın tanıdım 15 daireli var yemez ablaaa
şimdi eleştirmezdim ama günlük buram buram kalitesizlik kokuyo allahım yaa olmasa anlıcamda
bu neyin kısıtlanmışlığı bende giyerim ucuz ama bu durum farklı :26::26::26:
neyse dün spora başladımmm ben artık güzel ve düzenli spor merkezine gidicem
sıkılaşıcam hoca bana elarjin diye kapsülde vericek çok taş olcammm
amma yazdım yaa hadi öptüm seni herkes çok mutlu olsun inşş :126:

bende bir anı bırakayım bari:98:

günlük kocişim şuan başka şehirde,ondan ilkez ayrı kaldım.. meğer insanın bir eşi, sevdiği olması hayattaki en önemli şeymiş,bir nefesmiş..

öbür yarınmış..o yok bir yarım eksik.gözlerim onu arıyor.gözümün nuru oo.cumartesi hadi gel ben liselimi özledim..

sevmek ne kadar güzel.. bu hayat yanlız çekilmiyor..yanlız olanlar ,bekar olanlar bu mutluluğu bilmiyorr umarım onlarda yaşar..

hayat güzel.sevince hayat daha bir güzel..

Son düzenleme:
günlük

erken vakitte çıktık

kaç saat yürüdük,gezdik,dolaştık bilmiyorumm

pestilim çıktı

çok yoruldum yaa

ama hava çok güzeldi mis gibiydi,içini açıyor insanın

Allahım ne güzel yaratmışsın diyorum.. ve bitiriyorumm

dünkü mülakatı atlattım çok şükür
süslendim, giydim takımımı gittim günlük ama heyecandan ölmek üzereydim
neyseki sorun çıkmadı, güzel geçti çok şükür
şimdi artık nihai sonuçları bekliyorum, inşallah bu aşamayı da başarırsam herşey yoluna giremeye başlayacak
dua ediyorum sürekli, hayırlısıyla olsun diye..
inşallah yazarım buraya günlük güzel haberleri

hava çok güzel, bahar geldi, annemde tutturdu bahar temizliği yapıcaz diye
artık canımı çıkaracak o belli :26:

bugün de teyzeme gittik, ne zamandır gitmiyoduk, özlemişim onları
güldük, eğlendik
ama aklım hep şu mülakatta tabi :18:

neyse ben forumda takılıcam biraz

slm günnüş
vakit toplanma vaktiii
bayağı toparladık evi bugun kurbanımızı kestirdik bakmadım ama seçtiklerini gördüm çok fena oldum ağlamama ramak kalmadı gözümden yaş geldi
allah afetsin ama fena oldum dayanamadım
yarında arka balkon ve yatağın altı var küçük komidin annemlerin minnoş dolabı mutfak dolabının üstü
aristonu arıcam kapak değişicekti ses cıkmadı hala bir çenkireyim
daha anneme yatak baza ve mutfak için tv almalıyız
şu foxta reklamların cılkını çıkarıyor he
yarın şu deniz bank ile bir görüşeyim
alnım sivilce krizi geçiriyor pufff
oğluşta kestiriyor o da şaşkın ev nie bu kadar karışık die
şaşkın ördeğim benim inş yeni evede bir an önce alışır
muhteşem yüzyıla çok azcık kaldı
dolanim ben günnüş görüşürüz

günlük

malum yaz gelıyor sende farkındasın dımı
ve ben sadece kışlık kıyafetlerımle geldım annemlerın evıne
botlar kazaklar felan... evımden babetlerımı tshırtlerımı almam ımkansız sende bılıyosun
bende naptım bılıyomusun

gıttım bugün ışten çıkınca güzel bı alışverış yaptım
kredı kartımla hemde
eve gelınce aklıma geldı, bu ay bu kart bı tarafıma doğru patlıcak yemın edıyorum !
napcaksam ben ama şımdılık bunu düşünmeyelım demı
sonuçta çok güzel şeyler aldım gerı vercek halım yok ya

bugün ışe gıderken converslerımı gıymıştım
bı tuhaf hıssettım kendımı be günlük ne bıleyım rahat olur dıye düşünmüştüm
baktım bugünde herkesın 1metre topuklu ayakkabı, şıkır şıkır elbıseler derın dekolteler gıyesı tutmuş
erkekler bıle takım gıymış ayy bende rezıl gıbı dolandım ajansda

neyse olsun bende yarın süslenırım şımdı çıkıyım ben gece uğrarım yıne yanına şekerım

komşu komşucuum
günlük bu aralar huzursuz ve her zaman ki gibi de huysuzum
nedeni ders çalışamam
kilo vermem lazım sonra bulamayacağım kıyafet
sonra ağlayacağım sonra mutsuz olacağım sonra sonra pööfffffff......
5 kilocuk versem bari be günlük 5 versem de yeter
aslında 8 kilo vermem lazımda 5i veren 3ü de verir herhalde
spora gitsem iyi olur ama o kadar gözümde büyüyor ki
hatta geçen sene nasıl gitmişim hiç bırakmadan diye kendime de soruyorum
aferin bana he

sınavlara çalışmayı özlemişim günlük ders moduna girebildim sonunda, topu topu 5 dersim var zaten, ortalamam çok iyi gelmeli, onur öğrencisi olarak mezun olmam lazım

bugünlerde hep dört ayak üstüne düşüyorum bi çok konuda

muhteşem yüzyıl'ı izliyorum da, şu hürremi görüp strateji kazanıyoruz azcık

bu arada iyi bi göz makyajı çıkarıcısı arıyorum ama bulamadım hala, ne önerirsin ki acep? şöyle göz yakmayan, çok iyi temizleyen ve yağ hissi bırakmayan bşi olsun lütfen

biblomm özlemiş mi beni bakiyim? görüşemedik ne zamandır yine, günler nasıl çabuk geçip gidio, ama sabret biblom az kaldı, haziran-temmuz gibi yerleştiriyoruz benim evi, sonra istanbuldaki tek arkadaşım sen olcağından dolayı hep sana sarcam söliyim şimdiden al önlemini

acilen pantolon almam lazım, çok sevdiğim bi pantolonum vardı, giye giye yırtmışım ağ kısmını yenisini almalı derhal

diyet iyi gidio bugün azcık aştım kalori sayımı ama olsun, cuma günü randevum var diyetisyenimden fırça yemezsem iyidir

bu arada bugünden itibaren artık bahara girdiğimizin resmidir, günler gecelerden daha uzun artık yihuuuu:118:

yaz insanıyım ben kardeşim cıvıl cıvıl fıkır fıkır olsun her yer hadi güneş hiç inmesin tepemden :124:​

herkes bahara yazın gelmesine sewinrken ben dahada mutsuz oluyrm sewmyrm bu havaları eskiden sewerdm gençken şimdi 25 oldm muttsuzum bi işe yaramıyorum degersizim sanki yorganı kafama örtüp aylar yıllarca uyuyasım war şuan da hatta gün boyu yaptıgım gbi... mutusum be günlük enerjim istegim hiçbşeyim yok gecen ii olsun öperim

Bugünü sevgilimle geçirdim günlük.
Dün kızdırmıştım ben aslında onu, o da fazla büyütmüştü sağolsun ve dün gece 4 saat telefonda aynı konuları konuşup durmuştuk.
Ama bugün herşey mükemmeldi.
Onun evine gittik, ben kahvaltı yapmamıştım ve sorduğunda da hiçbir şey istemediğimi söylemiştim ona.
Beni dinlememiş, birşeyler yaptırmış. Onları yedik önce uzandık sonra beraber.
Gözlerime baktı uzun uzun, sarıldı bana, kokladı..
Şimdi bitti desek dedim, birdaha görüşmeyelim desek vazgeçebilir miyiz birbirimizden diye sordum.
Çok zor, sence dedi. Sanmıyorum dedim.
Aslında seninle birlikte olmamam lazım ama seni istiyorum, çok istiyorum dedim.
Aşığım sana, sana ne kadar aşık olduğumu, seni ne kadar istediğimi, gözümün senden başka hiçbirşey hiçkimseyi görmediğini anlamıyor musun dedim.
Neyime aşıksın benim dedi. İlle bir sebebi olması mı lazım dedim. Vardır muhakkak dedi.
Sıraladım sonra; senin de bana aşık olmana dedim, bana çok değer vermene, beni deli gibi kıskanmana..
Öpüştük, uyudu kollarımda. Ben yine herzaman ki gibi öpe öpe uyuttum onu. O da hissediyordu zaten. Arada o da beni öpüyordu.
Beraber çıktık evden, kardeşi aradı ve babasının iyi olmadığını söylemişti. Diğer kardeşini alıp hastaneye gidecekti.
Akşam konuştuk iki kez, ilk gittiğinde babasının kötü olduğunu ama kan aldıktan sonra iyiye gittiğini söyledi.
Sesi iyi geliyordu telefonda sevindim. Çünkü o kötü olduğunda bende iyi olamıyorum.
İki kardeşi babasının yanında, inşallah kendisi döner.

Onsuz bu şehirde olmak bana zor geliyor biliyor musun günlük?
Ne kadar bencilce düşünüyorum. Babası hasta olduğu için farklı bir şehire gitmek zorunda kalıyor, ki altı üstü 1 saatlik yol. Ama ben onu çok özlüyorum.
Aslında bu kadar düşüncesiz, bu kadar bencil biri değilim. Pekçok şeyi anlayışla karşılayacak bir yapıya sahibim ve onun şu an içinde bulunduğu durumu anlayışla karşılamamam gibi birşey söz konusu olamaz.
Ama konu o olunca bencil biri de oluyorum, düşüncesiz hatta anlayışsız biri.
Nasıl kapıldım bu kadar, nasıl aşık oldum ona bilmiyorum.
Tek bildiğim onu çok istiyorum, hep benim olmasını, hep bana bu kadar aşık olmasını, hep beni böyle deli gibi kıskanmasını, hep bana çok değer vermesini, hep ama hep yanımda olmasını istiyorum.

bu uyku hapları nıye bende işe yaramıyor yaaa... benım şimdiye 15.rüyamı gormus olmaz lazımdı ...

temmuzdaki sınava daha cok var 3aycıkkkk :18:

neyse yarın patalojı sonucunu doktora gostercem yaa üfff çokta hastası oluyor bu doktorun 2saat kapısında dilkil dur ins işim cabuk biter...

bebemde de bı aksılık olmus yolda kalmıs aklım bırazda onda kazasız gelsın eve sabah 7de ancak evde olur sanırım..

bahar sendromumudur nedir.. kendimi pek bi fena hıssedıyorum yorgun tembel umutsuz geceleri uykum yok gelmez gunduz uyumayı sevmıyorum ben uyuyamamki oyuzden böyle ruh gibi gezıyorum belkide kımbılır... ders calıstıgımda yeterli verımı alamıyorum

neyse bugun nıhayet söz verdiğim giibi bi planımı daha yerıne getırdım ustumden sankı bi yuk kalktı hafifledım sanki :) şimdi sıra diğerinde ama nasıl bitirecegımı bilmiyorum yetıstıremeyecegım o kesın kandırmamayım hiç kendımı şimdi boşa gaz vermeyeyım ...

bu sınavda sözleşmeli yerleri yazmaya karar verdım seneye uzmanlık için calıscam dil sınavı içinde güzde olana gircem ing.den yokm uzmanlıgı kazanamazsam tekrar b için hazırlanıcam mecburen napayım nede olsa 35e kadar yolum var :):) bizim ayakta gezınen evliliğimizde anca oturur gorumcek demi.. sen önce kendş evliliğine bak niye hemen cocuk yaptın allam sinir geldi birden işte ,yazma hevesım kaçtı resmen

Selam günlük ben geldim.
Sana en son iş görüşmesine gideceğimi yazmıştım.
Görüşmeye gittim fakat istediğim gibi geçmedi hem iş istediğim gibi değildi hemde işveren
Rabbim benim gibi iş arayanların hakkında hayırlısını nasip etsin

günlük sıkı bir diyete başaldım ,akşamları koşu bandında yarım saat yürüyorumm:)

ama şu derslerde beni öyle strese ,bunalıma sokuyorki havalarda güzelleştikçe hiç canım çalışmak istemicek ne yapıcam ben bilmiyorum:26:

abimin düğünü içinde abiye elbise bakmam lazım,artık sınavdan sonra o mağaza,bu mağaza derken ayağıma karasular inecek belliki ,herşey cıvıl cıvıl bu yaz rengarenk ,alışveriş yapmak istiyorum ayakkabılar,renkli çantalar ama annem aldırmazki herşey fuzuli der durur

günlük intikam soguk yenen bir yemek midir gerçekten?ya sogumuyorsa?

düşünmeyeceğim dedim evet onu düşünmüyorum artık ama sinirim kızgınlıgım bir türlü geçmiyor

Allaha havale ettim..tek isteğim bende göreyim o bin beter olmus hallerini

Selam bebek nasilsin?? Iki haftalik Istanbul macaramdan sonra dün itibari ile Avrupaya dönüs yapmis bulunmaktayim Hic dönesim yoktu o güzel sehirden biliyormusun Bugünde hemen isbasi yaptim sanirim en cok bu yüzden dönmek istemedim s1k1ldim sinirlerimin hop oturup hop kalktigi bir ortama geri dönmek cok sinir bozucu oldu benim icin bu sefer

Ama Kardeslerimi ve dostlarimi cok özlemisim resmen burnumda tütüler beee Yerim ben onlari benim civcivlerde beni pek özlemisler Türkiye´de bile yalniz birakmadilar masaAllah Simdi benden sana uzun uzun ne yaptigimi anlatmami beklemem bilirsin öyle bugün sunu yaptim bunu yaptim demem ben pek

Güzel bir o kadar yorucu bol bol alisveris yaptigim, kafami düsüncelerimi topladigim ufak bir tatil oldu benim icin. Uzun zamandir görmedigim Halami ve Amcami görmekten bir okadar güzeldi cok güzel vakit gecirdik 3 günlügünede memlekete kactik ohhh misss

Birde güzel bir haber vereyim tüm derslerimden basariyla gecmis bulunmaktayim sabahlara kadar calisipta ertesi günü yine ise gittigim o yogun beni dellendiren günler bosa cikmadi sükür hatta diyebilirim ki 2. semester benim icin hem derslere adepte olmak bende sinav sonuclari acisindan cok güzel gecti. Dersler cok daha zor olmasina ragmen cok daha güzel sonuclar elde ettigim icin vallah kendimle ve kizlarla gurur duyuyorum kolaymi fulltime calisirken parttime okumak.

Böyle iste normal hayata geri dönmüs bulunmaktayim, derslerde basladi, aklimdaki karisiklarda dagildi birde su departman degistirme meselesini halletsem cok güzel olucak insaAllah rabbim hayirlisini nasip etsin

Gelirim sonra gene

bugün hava harika
gerçi bu havada tek aktivitem anemle dişçiye gitmek oldu ama olsun

özlemek zor şey günlük, sevdiğinden uzak olmak zor..
böyle cıvıl cıvıl bi hava varken dışarda, daha çok koyuyo insana sevdiğinden uzakta olmak
neyse herşey nasip, hayırlısıyla bizimde kavuşacağımız gün gelir inşallah

şu mülakat belli olsada ev bakmaya başlasak..
hangi şehirde olacağım tam belli değil, kazanır mıyım kazanamaz mıyım (Allah korusun) o da belli değil,
bu yüzden yine beklemedeyim..
ne çok bekledim ben son 1.5 yıldır :26:
neyse inşallah bu son olurda, artık hayatımı bi yoluna koyarım..

keşke çocukluğuma dönebilsem diyorum bazen..
hayat zormuş..
o dönemlerde benim için en büyük mücadele, ip atlamada yada yakar topta fln kazanabilmekti
keşke yine en büyük mücadelelerim hep öyle tatlı olsa
neyse duygusala bağlamadan kaçayım ben günlük

günlüüüüük
ben çok fena aşık olucam galiba dostum ya onu görünce bile içimdeki kelebeklere engel olamıyorum. yüzü, gözü, kaşı, kirpiği bugünde dersimiz vardı her zaman ki gibi. bana bi soru anlatıyordu tuttu omzumdan çekti kendine doğru off off eriyorum resmen adamın karşısında ya ben birşey sordum anlattı bana bakarak daldı sonra sınıftakiler hocam hocam diye seslendi duymadı. sonra hocam size sesleniyorlar dedim elini yanağıma koydu gitti. bu havalar da iyice aşka getiriyor beni. ayy onunla sevgili olsam varya olur mu dersin günlük? :26: bu zamana kadar hiç tatmadığım platonik aşk durumunu tattırıyor bana. acılarımı azalttı resmen onunla ilgili hayaller bile kuruyorum artık. onunla olduğum hayaller yazarken bile yüzümün aldığı şapşal ifadeyi görmelisin günlüğüm.
kendimi frenleyemezsem çok fena aşık olucam hissediyorum. hadi ben gittim.

var yok:103::103:
hangisi
bekleeeeeeee :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…