Popüler Konu Sevgili günlük...

sanırım hayatımdan memnunum
ama sanırım emin olamıyorum. şu an hayatta tek eksiğim maddiyat ve bunun için mutsuz olmaya değmez denilse de sonuçta parasız hiçbir şey olmuyor.
her neyse sınavlar yaklaştı. çabucak geçsin bitsin bi günde 3 sınava giricem evet evet bende inanamıyorum kendime geçen yıl böyle değildi saçmaladılar iyice.
aşkın da sınavları yaklaştı. ders çalışmakla meşgul o da ama illa her gün görücez birbirimizi dersler bizden önemli değil
off be bu yıl habire sınava giricem bak kafam attı sana yazarken kpss de var arada peeehhhh bi sigara yaktım içiyorum şimdi stresten
ya onu bunu boşver de hava bugün güzel ne yapsam acaba :44: otur kıçının üstüne ders çalış der gibi bi halin var haklısın :44:
ben kahve yapmaya gideyim o zaman

Sınav haftası günlüğüm... Ne kadar sıkıcı bir hafta bu ya havalar da güzelleşti...
Benim ders çalışabilmem için havanın kapalı olması lazım ve bugün tam da istediğim hava var günlüğüm sabahtan beri bir dersi bitirdim
Bir eğitimci olarak çok az sınavım var benim arkadaşlar da gıcık oluyolar tabi doğal olarak Ama napalım kolay mı okumak her ne olursa hele benim bölümümü bağlamsallar dinlemeler konuşmalar allahımmmm
Neyse günlük bugün yarın sınavım yok. Perşembe 2 sınavım var ve sonra memlekete evime gidiyorum 1 haftalığına ne kadar mutluyum sana anlatamammm
Şimdi arkadaşın sınavdan çıkmasını bekliyorum ve an itibariyle çıktı çamaşırhaneye gidicez. Ben kaçar günlük

Bugün iyiyim çok şükür :)
dün öle geldi geçti , kasırga vardı yani
tebi ki gurursuz olmicim
giden gitmiştir,yas tutamam di mi ?
ama bugün başka bi erkeğe sinirliyim
patrona tabe :18:
adam yakında kulagımdan tutup atcak kapı önüne
bi eleman bu kadarda cenebaz olmaz ki
bide sevdiğim pantolonlarımdan birinin paçası tamamen çamaşırsuyu izi dolu :2:
dövicem mutfakta ki çalışan çocuğu
aha 2 erkeke sinirlimişim

ben buraya yazmayıda unutuyorum artık iyimi
geçen gün arkadaşımda kaldım dünde o bizde kaldı derken yazcak vaktim olmamış:93:
yarın sabahın kör vakti sınavım var hemde kalma ihtimalimin çok yüksek olduğu bi dersnolur geçiyim nolur nolurrrrr uzamasın şu okulum:97:günnüşdaşlarda bi amin derse sevinirim:78:
bu arada maddi krizdeyim aksine herşeyde bu ay bitti yandık bi mezun olup iş bulcam maaşımda dolgun olsa huzurla çalışsam çok mu şey istiyorum
benim oturup ders çalışmam gerekken napıyorum burda acabaaa esrada başlıcak birazdan hiç çalışamam akşamda uçurum var eyvahh
şu an yazma hevesim herbişeyim gitti bende gidiyorum o zaman....

İki cambaz bir ipte oynamaz. :)
İnsan eleştirdiği şeyi kendi yapmamalı doğrusu.
Zeytinyağı gibi üste çıkmakta mesele yok.Önemli olan tutarlı olmak.

Selam günlük...

şu an itibariyle kendimi dünyanın en hayalperest insanı ilan ediyorum.. Bu kadarda olmaz dedirtecek kadar hayal kuruyorum ya bazen kendi kendime hayat yeter artık nerden ne anlamlar çıkartıyorsun düşünme bişey diyorum... Ahh ahh geleceğe dair o kadar güzel hayallerim varki hayal kurmaktan yorulsamda böyle güzel şeyler düşünmek yinede çok güzel.. kim bilir belki bi gün hayaller gerçek olur KİM BİLİR....

artık iş yerinde hiç nete girmiyorum o kadar çalışıyorum kimse görmüyo iki dk nete girince sanki bütün gün nette takılıyorumda hiç iş yapmıyomuşum gibi algılanıp bazı insanlar tarafından laf oluyo...

Bende işimi yapıyorum sonra geçip kitabımın başına ders çaışıyorum İYİDE OLUYO BAKALIM.. aman insanlar laf etmesin .. insanların ne düşündüğünü bi kafaya takmasam varya süper olacak ama yapım bu kafaya takıyorum işte..

Neyse sonra daha güzel bi günde görüşmek üzere ...

günlüğümmm benım

eve yenı gelebıldım, çok yorucu bı gündü yaa
bıgün o ajansın başına geçıcem o olcak köle gıbı çalıştırcam herkesı

sabah haber bekledığım bı hastaneden cevap gelmış... kabul etmışler günlüğüm..
şuan ıkı hastanede kabul cevabı gönderdı, gerçı ben bıtanesıyle sözleşmeyı ımzaladım
bır ağustosda başlıyorum ama bugün cevap veren hastane daha mı ıyı ne :44:
hem daha fazla maaş verıyolar
napsam kı sorma hepsı ıstıyor ama seçemıyorum
şaka yapıyorum günlüğüm şükür edıyorum vallah okadar okumuş ama ışsız ınsanımız varken
ben hala düşünüyorum.. bakalım bu gece karar verıcem gerçı 1hastanın mülakatına daha gıtmıştım haber beklıyorum ama :44:
of kafam karışıyor vallah, bıtanesıne başlıyıvereyım dımı ama

ben bıraz dolanayım yemek yıcem kanka
akşam yazarım sana yıne

sevgili günlük
bugün de herşey normldi
şu vizeler bi açıklansada rahatlasam
gerçi kötü geleceğini bliyorum ama olsun
malum insan yeni sevgilisiyle çok mtlu sanırım
allahın sopası yok
ilahi adalete çok güveniyorum ben
beni sorarsan ben gayet iyiym
eski esmerkralice geri dönüyor

Canım günlükçüm
Dün gittiğim 1 günlük iş deneyimim sonucu fikirlerimden bahsetmek istiyorum sana...Benim hayatımda bilmediğim haberim olmayan şeyleri gösterdi bana..
Evde oturan hayatın ne demek olduğunu asla farkında değilmiş.Ben bu hayatın güllük gülistanlık gayet adaletli olduğunu sanıyodum.Okadar yanılmışım ki
Öncelikle benim kadar eğitimli olmayan bi kadın bana emirler verdi bu okadar zoruma gitti ki..Annem yıllardır ona benzer bi işte çalışıyodu bana yorgunum dediğinde hiç anlamıyodum onu kızıyodum hatta..Okadar haklıymış ki Dün 3 saat hem çalışıp hem ağladım işçiler yorulduğum için ağladığımı sandılar ama ben kendim için ağlamadım
Anneme haksızlık ettiğim onu asla anlamadığım için, hayatın ne kadar zor ne kadar acımasız olduğunu eğer arkan yoksa nasıl hayvan yerine konulduğunu gördüğüm için ve en önemlisi ben sadece sıkıldığım için gittim ve işi bırakıp geldim. Benim için önemli değildi çünkü ama ya gerçekten ihtiyacı olanlar ne oldu?
Hayat çok zor ekmek parası kazanmak çok zor insanlardan laf yemek çok zor ve oraya mecbur kalmak hepsinden daha zor
Dünden beri kollarımı kaldıramıyorum eğilip kalkmakta zorlanıyorum ama hiç pişman olmadım gittiğime..Hakkımda helal olsun.Aslında teşekkür bile etmem gerek bana gerçekleri gösterdikleri için..Ah ah günlük Allahım çalışanlara kolaylık ve sabır onları itip kakanlarada merhamet ve vicdan versin...

günlük ben bu hallerede mi düşücektim ya
bugün param yok diye işe gidemedim
ne zaman bu kadar savurgan oldum ben :26:
bugün annemler gemliğe gittiğinden sabah kalktım kimse yoktu
baktım cüzdanımda 2 tl
sonra yan komşuya el aman dilemektense gerçekten kimseye minnet duymuyum
evde otururum dedim
evet tüm gün evdeydim temzlik yaptım kahve içtim kendime fal baktım
çok saçma bi gündü sevgilimle de kavga ettim ufff
sigaraya mı başlasam napsam:26: burda potansiyel içiciyim zatenn

Ufff hiç bişey tat vermemeye başladı
2 gün önceki neşeli hallerimi istiyorum ben ya
Özlediklerim canımı acıtıyo içimdeki boşluk dayanılmaz artık...
Sen zaten Cecenin 1 hafta mutlu olduğunu görmedin göremiceksin be günlüğüm !

can kuş
sana en son demiştim ya kursa başlayacağım diye başlayamadım
bu duruma çok mu üzüldüm elbette hayır haber vermedi çocuk ya ne yapayım
ben hocamla konuşurum dedi tamam dedim daha ses yok
kafama göre gidecek halim yok ya dimi günlük
hem deseydi tamam diye geç başlasam olur mu diyecektim ne yapayım günlük
gözümde büyüdü vallahi neyse dün doğum günümdü benim
babacıım bana akşam pasta almış canıım ya ölürüm ona
unutmuştum bile doğum günümü kuzenim gelmiş elimi öpüyor çatlak bu çocuk yemin ediyorum
çok güldürüyor beni akşamda küçüklük resimlerimizi eklemiş faceye
çok duygulandım çok da güzel şeyler yazmış
yaş ilerliyor günlük mum sayıları artıyor her yıl :18:

Sevgili günlük....Biliyorum ki bu aralar Allah beni biraz arka plana attı. Haksız da sayılmaz...Çok şey verdi bana..En azından manevi anlamda...Şimdi diğer kullarıyla ilgileniyor...O değil de bana küs galiba ya ben kendimi nasıl affettiricem ki...Hem affetse ben gene saçmalarım...Neyse ben yaşadıklarıma razı geleyim sabredeyim...Belki sabrımı görüp beni yine sever...Hey Allahım beni sevmesen de ben seni seviyorum...Sen benim ruhumu temizliyorsun şuan...Dilerim çok geç olmadan tamamlarım verdiğin görevi..Zaman zaman isyan etsem de aldırış etme aciz bir kulum işte...

Günlük o kadar gerginim kiAblama karşı sitem doluyum bugün...

Beni bu saatte hıçkırıklarla ağlattığın için sana sonsuz sitemlerimi iletiyorum sevgili ablacığım....
Hamile halimle bana,anneme ve babama yaptığın bağırış çağırışları (ben ona edepsizlik diyorum)hiç bir zaman unutmayacağım..

Ortada incir çekirdeğini bile doldurmayacak bir sebepten babama karşı yaptığın edepsizlik aklıma geldikçe kendimi tutamıyorum,ağlamaktan yüzüm gözüm şişti...

Sende annesin,sen kapıyı çarpıp evine çekip gittikten sonra annemi görmeliydin..Her salı yaptığımız gibi annemlerde toplanmıştık ne güzel......

Anneme babama bu kadar hakaret ettiğin sürece hiç bir işin rast gitmeyecek,anneme babama yaptığın edepsizliğini patronlarına da yapsaydın,10 yıllık işinden de olmazdın belki..

Yine de Allahım anneme,babama ve bizlere sağlıklı,huzurlu,mutlu,uzun bir hayat versin...Yine dayanamıyor şu vicdanım..O yeğenim olmasaydı aylarca yüzüne bakmazdım emin ol...........................

Aşk'la geçen bi 24 saat daha :98::98::98::98: mutluyum...

günlükkkkkk

şu sınavlara girsem de şu sınav stersinden kurtulsam

off nasıl geçicek ,nerelerden çıkıcak

ya geçmezsem ya kalırsam off kara düşünceler içersindeyimmmm offff..

Ne yapıcam ben kafayı yemek üzereyimm

gözlerim ağrıyor,başım çatlıyor ve halsizlik beni mahvediyorrrr

selam günlük,
eşim is değiştiriyor. Taşınıyoruz. çok uzak bi yere hemde .
bunca eşya nasıl gidecek , yeni bir şehir, yeni insanlar...
hepsi beni çok korkutuyor.

ufff çok üşüdüm bugün hava biraz serin.kaloriferler de yanmıyoo..

gerçi evde ben hariç herkes kısa kolluyla geziyoo

hasta mı olucam ne:2::2:

inşallah olmamm

...

kpss çalıştım akşam da dizimi izliycem

ufff iyi puan alıp atansam hemen inş..bebeğim de okulunu bitirip girse işe şu iş hemen bi olsa..şimdi girsin o yere de bitince de yükselebilir orda
sonra da.....:123::123:

Sen yine de bana 'Nasılsın?' diye sorma,
İyiyim desem yalan olur
Kötüyüm desem inancıma dokunur.
En güzeli şükre vurayım dilimi
Belki o zaman kalbim kurtulur

Hz. Mevlána

huzurla geldim
bizim efsanevi ders aramız varya yine onu güzelce değerlendirdik
üsküdara gittik sahile kız kulesinin tam karşısına ne güzel deniz ayagının ucunda karşında manzara :98:
martılara simit falan attık güzeldi değişiklik oldu:103:
keşke aşklada gitsek :123:ama vazgeçtim çiçekçi teyzeler rahat bırakmaz
bugün bütün negatif enerjimi attım diyelim öyle hissetmek istiyorum tek sıkıntım aşkla sık sık görüşememem onada yapcak bişey yok
Allah başka dert vermesin
haftaya iki sınav var yine bizim okulda sınav haftası bitmez bitmez
yarında babanemin evinde kuran okutulcak ama ben gidemicem6 buçuk ay olmuş o gidelii:26:

Bide bugün sınavım vardı ya güzel geçti denilebilir..Buraya yazmıştım günlükdaşlar içinden güzel şeyler geçirdi heralde sınavım fena degildi saolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…