Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük ya ben bu kıskançlık krizlerimi nasıl yenicemm..Benim sevgilim işe girdi orda 3 kız var ve bu kızlarla aynı ortamda çalıştığını düşünmek beni çıldırtıyoooo
Aslında aşkıma güveniyorum ben kızla falan işi olmaz ama o kızlara güvenemiyorum işte uzak dursunlar benim erkeğimden oyarım üçünüde valla

Selam günlük
Herkese hayırlı cumalar
Karar verdim artık eski buse olacam hayata pozitif bakmaya çalışacam
Olumlu düşünecem bundan sonra
Biliyorum istediğim gibi bir iş bulacam ve hayatım eski düzenine girecek çok şükür sağlığım yerinde sevdiklerim yanımda
Bugün böyleyim günlük
Unutmadan belki yarın sana yazamam pazar günü ygs'ye girecek bütün arkadaşlara başarılar Rabbim yardımcınız olsun

slm günlükcançok fena pis araba kullanasım var yaa netcez şincik:86:valla yaa offf şimdi bi hız yapcan açacan bi müzikköf yaaa günlük ben nasıl araba alabilirim sence varmı bi fikrin yok dimi bi kerede cevap versen ölürmüsün sankigeldik işteyiz çalışıyoruz mutluyuzz:102:neyse en azından burda çabuk zaman geçiyor yeniyim diyemi acep :111:bence işin sırrı psikoloji mutlu ol gülümse neyse ben saçmalamaya başladım gittim

merhabalar günlük.
yeni işimde 2. haftamdayım..
Allah'a şürükler olsun günlük.
işleri öğrendim pratikte hızlandırmak var geride...
birde çok fena batık banka konumundayım günlük.. biranönce toplamam gerek bu durumu

Herkese hayırlı Cuma'lar...

kız günlük uyuya kalmışım yeaaa
sevgilicik uyandırmasa uyanamazdım hala nasıl olsa çıkıcam işten diye gitmemezlikte çok ayıp
dün ben nefes alamıyorum diye doktora gittim beni mesut hocaya yönlendirdiler
caaaaağnımmm burnumda bin tane kusur buldu
estetik olucam galiba başka doktora da gittim ama arada kaldım :26:
sonra sevinçle tartıştım sinir oldummm
bugün elbise alcaktım çekim için almıyorum vazgeçtimm paramı tutucam günlük
sevgiliciğin sınavından sonra şöyle bi mudanyaya uzanıcaz havalar düzelir inş
şimdi gidim duş alayım saçlarımı öreyim
hadi öptümm

günlükk..

issizlik hic bana göre degil biliyormusun? daha ne kadar beklicemm ben yaa.. acaip bunaldim..

herkesle kavga eder oldum, agresif ve asik suratli bir kiz oldum ciktim resmen.. birde en ufak seyleri kafama takmaya basladim..

issizlik iste bunlarin nedeni.. isim olsa böyle mi olurdum.. is insanin hayatinda cokk önemli..

insallah en kisa zamanda bir cevap gelirde, bende calisanlar kervanina katilirim..

aslinda birseyde itiraf etmeliyim, keske eski isimi birakmasaydim diye üzülürken buluyorum bazen kendimi.. ama herseyde vardir bir hayir degilmi günlük??

umarim öyledir..

neyse grsz sonra..

günaydın günaydın günaydın
biraz yorgun uyandım ama kahve kendime getirdi
gece geç yatıyorum hep ne olacak benim bu halim çoğunlukla film izliyorum geceleri
aşktan da dün akşam haber aldım sonra uyumuş o erkenden bugün sabah uyandırdı beni hazırlanıp yanına gitmem lazım
özledim sevgilimi
hava tam istediğim gibi ılık ama kapalı bi hava var çok severim bugün bol bol yürüyebiliriz aşkla
ben birazdan hazırlanmaya başlayacağım dışarıdan bi istediğin varsa söyle günlük gelirken getiririm

5 dakikada bi hayat ne kadar değişebilir ?
Erkek dediğin çabalamalı dimi koşmalı, emek sarfetmelii..
Peki ben nerde hata yaptım ben gittiğimde gelmesi için napmalıydım etrafımdakiler gibi aldatmalımıydım ?! yoksa agzıma gelen bütün kötü sözleri mi etmeliydim ?! yoksa her kavgada ayrılsamıydım ?!
o zaman dahamı değerli oludum dersin..
Artık öyle düşünüyorum biliyomusun.
Ben çok fazla güven vermişim karşımdakine o yüzden şimdi tek başımayım..
Biliyorum aramıcak ama bu sefer bende aramıcam ne iyi ne kötü bişey demek için aramıcam Allahım o gücü inş versin bana..

günlüüükkkkk
artık yavaş yavaş çıkıp piyasayı göreyim, hep netten bakmakla olmaz bi gelinliklere yakından bakayım dedim;
2 saat içinde gelinliği beğenip siparişi verdim
herkes şoklarda kimseyi inandıramıyorum bu kadar kısa zamanda beğenip aldığıma
ama ben çoookkkkk mutluyummm
darısı isteyen herkesin başına

günnüüüşşş bugün ev baktık evv dublex vardı bitane biraz basık geldi ama hoştuu karar veremiyoruz ama çok güzel yaa günnüşüm görümcemin doğum günü için hediye de aldımm Allah'ım İstanbul ağlıyor mutluluktan, bir de ben hala o unuttum die yutturduğum süprizi yapcağı günü merak ediyorum

Uzun zamandır ilk defa bu kadar mutsuz ve kötü hissediyorum kendimi
Az önce resmen bir sinir boşalması yaşadım kendime gelemedim çöktüm ya başka bi açıklaması yok.
Hak mı ki benim yaşadıklarım?
Lisede arkdaşlarım onla bunla gezerken kimseyle beraber olmadım kendimi tuttum ilkim olacak kişi sonum olsun istedim.
Şimdi lisedeki arkdaşlarım çok mutlu kimi evlendi kimi evlenicek kimi sevgiliyse...

Bende mi ondan ona gitmeliydim hayatıma onlarca erkeği sokmalıydım ilk olsun son olsun diye niye kendimi yırttım ben
Böyle bir hayırsıza denk gelmek için mi.
Niye bu kadar saf ve temiz kaldım niye?
Biri gelip herşeyi berbat etsin diyemi.

Herkes bırak unut diyor çok zoruma gidiyor günlük kafayı yicem
O yanımda değil savunacak hiç bişeyim yok tutanacak bi dalım bile yok ben napıcam ya.
Çaresiz yapayalnız hissediyorum
Rabbim yardım et ...

Son düzenleme:
günlük ben geldim yorucu bir haftaydı canım çıktı valla
öğretmenlik cidden zor işmiş şafak sayıyorum resmen şu okul bitsin diye gerçi yaz gelse de bu sefer evde sıkılıcam alıştım artık bu tempoya
bazı öğrencilerim o kadar tatlı ki terbiyeli söz dinliyor bazıları ise çok yaramaz çileden çıkarıyor beni
neyse günlük bu aralar içimde bir sıkıntı var daralıyorum resmen neden ya neden
ondan haber yok zaten gelsede ne değişicek ki
biliyormusun 22 yaşındayım öyle bir duruma geldim ki evlenenen arkadaşları mı görünce
diyorum ben bu gidişle evde kalıcam halbu ki gelinliğimi bile buldum şimdilik ciddi bir şey yok ama bu gidişlede olucak mı orası bilinmez
neyse günlük ben başladım yine karamsarlığa umarım hayat azcıkta olsa benim yüzüme güler.
her şeye rağmen şükürler olsun bir işim var ihtiyaçlarımı karşılıyorum.,
ama bir söz vardır her şey iyi bile olsa beklediğin şey iyi değilse sanki hiç bir şeyden tat almıyorsun böyle işte günlük

Defelarca neşter vurulan, ama hala kanayan yara bende

Yara bende...

Mutluluk çok mu uzaksın söyle ne zaman geleceksin yada gelecek misin ?

günnüşşşş kurban olssunnlar saana günnüüüşşş nabıyon bacımmm günnüş ben artık cidden bunalıyorum bana iş bul bişeler yap ewde oturmaktan 10 yıl önceye döndüm resmen lisede ortaoklda bana yapılan hatalarr aklıma geliyor ya içinden çıkamıyorum herşeyi kaafama takılıyorum o eskiden özgüweni tawan olan nerdeeee he he heyy yawrum heyy asık suratlı insanlarn içine çıkma istegi olmayan biri oldm nolur artık işe alsınlar beni ya bi mühendisin haline bakarmısın ben böle hayal etmemiştm en ii üni.de okudum ya nekdr ilginçç .. ben mezun olcgmda okdr rahattm işim garanti ewlencgm insada garanti die... nezamanki mezun olup ewe geldm aman yarebbim hüsraaann:) ne iş oldu ne eş ... bide üni.de çok yakn ark wardı özlem die ortada hiç bişe yok okul btti ne arar ne sorar oldu kız okdr şaşırıyormki neye üzülsem bilmyrm ya kimsede bi açıklama yapmıyo kime naptım bu dewirde deweye diken insana.....yararmş bunu anladım ... allahım şu mübarek gün nolur hayırlı iş hayırlı eş nasib et nolur

Selam günlük yorgunum.... mutsuzum.... umutluyum... şuana kadar düşünüyorum ne kadar saçma geliyor sıkıntı ettiğim şeyler sınavlarmış yok şu bana böyle demiş yok ben bunu almamışım Aman Allahım ne kadar saçma geliyorr neden diyorum kendıme neden böyle takılıp kaldım Annem hasta olunca mı onun benim için ne kadar değerli olduğunu anlıycaktım ooo avuclarımın ıcınden kayıp gıderse napıcam ben Rabbım sana sığınıyorum bu satırları yazarken bile ağlıyorum kendimi haftasonuna kadar bıle yapmam dedıgım odevlere verdım bugun bıtırdım neden bılıyormusun gunluk sırf bu durumu unutmak için Çokkkk korkuyorum günlük Anneme belli etmemeye çalışıyorum çabalıyorum ama çok korkuyorum lütfen bu satıları okuyanlarda Anneme Allahtan Acil şifalar dilerlerse çok mutlu olucam şimdiden herkesten Allah razı olsun hoşçakal günlük hoşçakal

anne sevgisi hiç bişeye benzemez... bi evlat tabikide annesini çok sever ama annenin sevdiği gibi sevemez.. mesela annem hasta olunca ben çok üzülüyorum.. ama ben hasta olunca annem de benimle hasta oluyo bazen oturup ağlıyo benim için ... ben onu çok seviyorum ama o beni çoooookkkkk daha fazla seviyo... allah kimsenin annesini başından eksik etmesin ....

beren arkadaşımın anneside inşALLAH tez zamanda iyi olur.. allah yar ve yardımcısı olsun .. Hepimizin :)

günlük çok sinirliyimm
aslında herşey çok güzel sevgilicik beni yanına çağırdı
bende gttim arkadaşlarıyla okey oynadı sonra yağmurda dolaştık
facemi açtı baktı birşey bulamadı sarıldı bende ona sarıldım
seni gerçekten çok farklı seviyorum bambaşkasın benim için dedi bense çocuğa onu anlattım oda haliyle sen ikimizin karışımını istiyosun aslında aklın hala onda falan dedi
sonra ben onun faceinde benden öncekilere yazdıklarını gördüm sustum
ağzımı açmadım ama halimden anladı peşimde dolandı durdu
bende kalktım yerimden kimseye bişi demeden kapıyı çarpıp çıktım peşimden elinde şemsiye koşturmaya başladı
ikide bir başıma tutuyo falan çek şunu diye bi bağırdım ben bile inanamadım millet bakıyo kadınlar gülüyo halimize
noldu bi anlatsana diyip dahada sinirlerimi zıplattı ikimizde sırılsıklam olduk hala şemsiye uzatıyo yaaa
sonra gelme peşimden hadi eyv. dedim durdu bi ara baktım yine koşuyo zaten yolu yarıladım 'yürümüceksin bin minibüse görcem al şunuda' dedi binmezsem gitmem falan diyince hiç yüzüne bakmadan bindim çok üşüdüm hatta sırıl sıklamdım :2::2:
durağa geldiğimde titriyodum artık eve nasıl geldim bilmiyorum çok kötü ağlamaya başladım
noluyo bana ya uffffffffffff

çok yanlış günlük biliyorum ama oda beni özlemişş
oda bensiz yapamıyo
nolur biz olalım tekrardan herşeyi silicem ben..

günlük kuş
arkadaşım geçenler de bankanın eğitiminde idi
sınavı kazanmış başlamış işine
inşallah benimde hayallerim gerçek olur
kötüydüm dün gece hiç uyumadım
neyse ki pek düşünmeye fırsat bulamadım komşucuumuz çağırdı oraya gittim
en azından evde durup saçma sapan düşüncelere dalmaktan kurtuldum işte
ablamın erkek arkadaşının ailesi de gelecek hafta içi sanırım
heyecanlı değilim hayret nötrüm aslında
başka ne vardı sana anlatacağım hatırlamıyorum
baştan okudum da ne yazmışım diye konudan konuya geçiş olmuş
neyse sen alışıksın hadi kaçtım ben tutma beni hadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…